Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Свидетелства за Божията Слава

СЪНЯТ МИ ЗА ГРАБВАНЕТО - Дениз Ехе Глен

От: Дениз Ехе Глен

Превод: Роза Саронова

Грабването

СЪНЯТ МИ ЗА ГРАБВАНЕТО

През 1992, сънувах най-чудния, но в същото време и най-страшен сън. Чак когато се събудих осъзнах, че това всъщност е било сън.През онази нощ, в съня си, се видях в „царството на вечността.” Разбрах, че се намирам във вечността, но някак си, можех да виждам всичко, което се случваше и като страничен наблюдател ... като зрител. Защо наричам тази реалност „вечност”?

Защото за мен времето спря да отброява секунди, минути и часове. С Божието позволение ще изкажа своето мнение: Можеш да видиш историята на целия свят във вечността и в същото време никога да не забележиш или усетиш времето.

Точно това се случи и с мен. Живота ми се появи пред мен и аз започнах да си го припомням и можех да се връщам назад в определени моменти и сцени от него. Там където бях аз – в царството на вечността, нищо и никой не бързаше за никъде.

Аз обаче осъзнах, че моят живот във вечността беше започнал в деня, в който предадох живота си на Исус Христос ... на Бог ... това е важното. И така видението на живота ми започна от този ден нататък. Видях деня, в който Бог ме посети, но аз не знаех, че Той всъщност ме посещаваше.

Беше през една тъмна нощ на 1989 г. Аз плачех и молех Бога: „Ако наистина Ада и Рая съществуват, моля Ти се, не ме хвърляй в онова ужасно, проклето място Ада. Не мога да контролирам темпото, с което съгрешавам ... ако има начин да стигна до Небето ... и тъй като Ти си моят Създател ... моля Ти се, направи път за мене до там.” Тогава един тих, спокоен глас ми каза три пъти: „Молитвите ти бяха чути.” След това веднага ме заля съвършен мир и вината в мен, която никой до този момент не можеше да обуздае, напусна душата ми.

После всичко си дойде по реда, защото през онази нощ Бог беше с мен и аз видях, че всъщност Неговото присъствие доведе до моето спасение. Видях момента, в който предадох живота си на Христа; когато се изпълних със Святият Дух през 1991 и много други неща, за които няма да навлизам в подробности.

Във видението, което се разкри пред мен в съня ми аз видях, че живота ми беше разделен на три периода:

1. Аз бях много сериозна и предана Християнка през първия период – грубо казано, този период продължи 10 години или повече.

2. След това аз охладнях духовно ... даже станах студена през вторият период на живота си. Живота ми беше впримчен в светски, егоистични и греховни неща.

3. През третият период, аз неочаквано твърдо реших да служа Господу вярно и дори и хич да не ми беше лесно, заради всички лоши и негативни неща, които се случваха в света, аз продължих да бъда вярна.

Тогава, в момент, в който най-малко очаквах се случи нещо ненадейно! Дойде грабването! Хората, които бяха изоставени чуха различни шумове; някой чуха как земята се тресеше; други – не чуха нищо; но мащаба на това събитие за мен, която го видях във вечността, беше твърде грандиозен и величествен!

Първото и второто небе бяха изпълнени със блясъка и сияйността на Бог; цялото небесно войнство, без каквото и да е било предупреждение, се спусна светкавично на земята. Безредие и хаос настъпиха сред демоните в сатанинското царство. Ада се разтресе; всички дяволи и демони по време на грабването изпопадаха на земята сякаш бяха мъртви.

То приключи толкова бързо и неочаквано колкото и беше започнало. Първо, гробовете на мъртвите светии в Христа се отвориха и те излетяха нагоре в небето като ракети; Исус беше в небето, носейки се във въздуха над земята с протегнати ръце. И после Писанието се изпълни: „Дето бъде мършата, там ще се съберат и орлите.” (Матей 24:28) После ние които бяхме живи и в Хриса бяхме грабнати заедно с тези, които напуснаха гробовете си. Всичко това се случи не с помощта на човек или намеса от страна на ангелите, а чрез силата на Бога ... тя беше толкова велика и мощна през този ден! В съня ми, в миг на око, видях себе си – променена и с прославено тяло.

Аз излетях нагоре и се присъединих към всички останали светии, които бяха около Исус Христос в небето над земята. Исус се огледа сякаш преценяваше милионите по милиони хора облечени в бели одежди, които стояха около Него. Изглеждаше удовлетворен, че броят на всички светии, които Бог Отец Му беше дал, беше пълен ... Той започна да се усмихва. В този момент, докато всички ние стояхме около Исуса, без да бързаме да се отдръпнем, аз не можех да правя нищо друго освен да се възхищавам на всички хора и с удивление наблюдавах какво се случваше. Помислих си: „Значи аз участвах в грабването? Значи ... това е то грабването, за което всички говореха? О, колко лесно можеше да го пропусна като тези, които бяха изоставени!

Наистина ли съм направила нещо, че да го заслужа? Боже – променена съм за винаги! Само ако знаех, че всичко щеше да се случи така, бих служила на Исуса с цялото си същество през всяка секунда от живота си на тази земя.” После ... немислимото се случи. Видях много души, за които мислех, че са грешници – те участваха в грабването. Всъщност, те се оказаха по-голям брой от тези, които на земята аз познавах като „Християни”. Много от така наречените „Християни” не служеха на Бога със цялото си сърце, ами полувинчато ... почитаха Го само с устата си. Те просто правеха всичко за показ и се преструваха – създаваха си и участваха в човешки религиозни занимания и дейности. Те знаеха за Бога, но нямаха истински, лични ... така да се каже интимни взаимоотношения „на четери очи” с Исус Христос Съдията.

В най-добрия случай те хладно се подчиняваха на Неговата ясна заповед, че трябва да Му се покоряваме. Така че много от тях бяха духовно заблудени и живеейки в своите илюзии те заблуждаваха и други ... „ вие, които вършите беззаконие.” (Матей 7:21-23). Всички те бяха изоставени, за да страдат. Всичко това се разкри пред очите ми докато стоях в небето: Тези, които участваха в грабването (особено онези, за които аз си мислех, че са абсолютни грешници) бяха предали живота си на Христа в даден момент и дори бяха станали верни на Бога. Те бяха избрали да живеят без да правят каквито и да са компромиси; те живееха според абсолютните стандарти на Божието Слово: Праведност, Святост и Истина. Точно тези бяха грабнати вместо така наречените „Християни”, които бяха изоставени, за да се изправят лице в лице с яростния гняв на дявола – пратеник, чрез който Бог изразява Своето силно недоволство към грешниците. После във вечността ... аз изведнъж погледнах към Ада и сърцето ми спря да бие. Много от моите приятели, съседи, дори и роднини ... и тези, които бяха умрели много отдавна и вече са забравени ... бяха в Ада!

Поколение след поколение от души бяха в Ада. Дори и някой да беше хвърлил атомна бомба, с която да унищожи цялото човечество по земята, ужаса няма да може да се сравни с това, което преживяваха в Ада тези, предадени на вечно осъждение, захвърлени в огненото езеро. Това е една изключително шокираща и ужасяваща гледка за спасената душа – да знае, че дори само един човек от тези, които е познавал/а на земята сега е в Ада. Същото се отнася и за тези в Ада: за тях е утешение, че дори един човек от тези, които са познавали на земята е в Рая. Никой в Ада не желае на своите роднини, приятели и съседи да се присъедини към тях на това омразно място. Това ми разкри моето видение. Удивителното беше, че при грабването аз бях като Бога и можех да виждам и да получавам отговор на въпросите си дори и за тези, които бяха в Ада!

ЕТО ЗАЩО, АЗ СЪМ ВЕЧНО БЛАГОДАРНА НА ИСУС, ЧЕ ИЗКУПИ ДУШАТА МИ – НАШИТЕ ДУШИ!

В този момент се събудих и осъзнах, че това беше просто сън!{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. {/xtypo_sticky}
Помогнете ни финансово в развитието от ->ТуК<-
{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #1 vesyla 02-02-2015 21:44
Blagodarq na Bog
Naskoro Bog opazi jivota bqh pred praga na smarta .
Bqh zapochnala da jiveq svetski jivot hich ne slyjeh na Bog dori i na carkva ne mi se hodeshe .
Edin den bqh na van i izvednaj mi prilosha zapochna da mi se vie svqt ne si yseshtah tqloto sprqh da chyvam da vijdam ne osaznavah kakvo se slychva okolo men misleh che polydqvam v edin moment vijdah kak ytivam kam edin tamen tynel beshe mnogo strashno zashtoto yseshtah kak tqloto mi veche nee na zemqta v ramkitr na polovin chas mi se slychi 2 pyti bykvalno bqh ymrqla i vazkrah no dokato ytivah kam tozi tonel ne spirah da placha i da se pokaivam i da si iskam proshka ot Bog sled tova me otkaraha v barza pomosht s pyls 163 kazaha che sam kolabirala
Na nqkolko pyti pak mi stavashe losho no se pokaqh vzeh si vodno sega vzimam i gospodna ypovavam na Bog.
Molete se za men zashtoto ot tozi den as sam malko stresirana ponqkoga kogato ostavam sama dqvola mi vnyshava che ptnovo moje da mi stane taka.
I se molete Bog da mi darji taka vqrata nikoga da ne ogasva oganq v men...
Bog da vi blagoslavq vava vsqko nachinanie...!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови