Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ИЗГОНВАНЕТО НА ПОЛТЪРГАЙСТА - Свидетелството на Деби Бауен

Свидетелството достига до вас благодарение на CBNnews,

Превод и редакция: anah_su_namun

 

 

 

ИЗГОНВАНЕТО НА ПОЛТЪРГАЙСТА

 

Дейвид Киткарт

 

Изведнъж се събудих. Чух стъпки. Звучеше така сякаш някакъв мъж обут с тежки ботуши вървеше по коридора на етажа и после сякаш слезе по стълбите долу.”, разказва Деби Бауен. „Просто очаквах вратата да се отвори ... ‘

Деби Бауен е самотна майка, която току-що си е купила къща в тих жилищен квартал, с надеждата да отгледа малката си дъщеря в техния хубав и удобен дом. Но живота на Деби скоро излиза от рамките на нормалното. Всъщност, той преминава в света на паранормалното.



 

 

„Нанесохме се и от първата вечер, която прекарахме там”, разказва Деби, „започнаха да се случват странни неща. На първо време само лампите светваха и угасваха самички. Друг път, когато излизах от стаята и после се връщах в нея цветята бяха подредени по различен начин. Аз ги поглеждах с недоумение и се питах: „Ама какво става?” Отначало си мислех, че някой влиза в къщата. Понякога телевизорът сам сменяше каналите. По онова време нямахме телевизор с дистанционно. Постоянно канех някой да спи у нас, за да можех и аз да се наспивам, понеже не се чувствах спокойна и не можех да оставям дъщеря си сама.”

„Дори и една играчка, която моя приятелка подари на Кейси придоби зловещ нюанс.”


„Прибрах играчката в дрешника. Когато отново влязох в стаята тя беше в креватчето на Кейси. Играчката беше пропътувала разстоянието от дрешника до детското креватче.”, каза Деби, уточнявайки че Кейси е била още бебе и не е можела да ходи, за да отиде и да я вземе сама от дрешника.

И така Деби започва да търси отговори и обяснения за този феномен.

„Първият човек с когото се свързах беше един екстрасенс, медиум.”, продължава да разказва Деби.”Медиумът ми каза: „Това е нещо хубаво. Остави го в къщата си.” Той каза, че присъствието в къщата ще пази дъщеря ми и че един ден те ще станат приятели. Косата ми настръхна, полазиха ме тръпки. Платих ѝ колкото ми поиска и си тръгнах мислейки си: „Не. Това не е вярно. Това не е правилно.”в сърцето си знаех, че това е нещо зло. След като направих моят избор да не повярвам на екстрасенса, това присъствие в къщата стана още по-лошо и зло. Все още ходех на работа и се опитвах да живея нормално, но няма да ви кажа колко ме беше страх.”

Деби продължила да търси причината за тези странни проявления в къщата. Тя разбрала къде живее вдовицата на мъжа, който бил построил тази къща, вярвайки, че това е неговият „дух”, който създавал всички тези проблеми.

Деби си спомня: „Когато изказах пред нея своето предположение, тя ме погледна право в очите и ми каза: „Деби, ти имаш проблем. Той е или психически, или духовен. Но ти определено имаш проблем. Съпругът ми е на Небето.”Debi

Тъй като Деби била млада майка, тя си помислила, че може би има хормонален проблем и се срещнала с личният си доктор.

Той ѝ казал: „Не, нямаш такъв проблем. Това, което преживяваш е нещо реално, истинско. Такива неща се случват.” Той добавил: „Ще ти кажа нещо. Има едни Християни. Трябва да намериш Християните. Ти имаш нужда от Християните.”

„Срещнах се с много пастори.”, продължава Деби.”Разгърнах телефонният указател и набелязах много и най-различни деноминации. Някои ми повярваха, други – не. А трети ме поглеждаха така сякаш съм луда. Някои се съгласиха да дойдат в къщата ми и да се молят, но аз можех да разбера, че те всъщност дълбоко в сърцата си не ми вярваха.”

Полтъргайстът вече се проявяваше всеки ден.

„Понякога през ноща се чуваше силен шум сякаш някой разбиваше котела на парното или правеше основен ремонт долу в мазето.”, каза тя.

Но това, което накарало Деби да напусне къщата било един сън, в който тя се видяла как  хвърля малката Кейси във водата от една лодка.

„Отидох у съседите, които живееха в къщата срещу нас и от там се обадих на едни приятели. Те дойдоха и ме взеха, и ме заведоха у тях.”, разказва Деби.”На следващият ден се върнах в къщата, събрах си нещата и се преместихме да живеем у една приятелка.”

Деби споделила проблема с детегледачката на Кейси. Тя попитала Деби какво мисли, че ставало в къщата.

Аз ѝ отговорих: „Мисля, че са демони. Те са в къщата ми, но и аз не знам защо. Не съм направила нищо, за да ги поканя да дойдат. Тя ми отговори: „Деби, никога преди не съм споделяла това с теб, но синът ми е пастор и той е съгласен с теб: да, това в къщата ти е демон. Ако искаш, може да се обадиш на сина ми. Ето ти телефонният му номер.”

И така, Деби решила да му звънне.

„Той ми каза: „Деби, аз не съм ловец на духове. И ти трябва да участваш в това, което ще се случи.”

pastor„Това, което исках да ѝ кажа, е че тя трябваше да се посвети на Бога.”, допълва пастор Рик МакРейнълдс.”Проблема не беше с къщата; проблема беше със сърцето ѝ. Разбрах, че за да може да има Божието царство в къщата си, първо тя трябваше да има Царството на Бога в сърцето си. Тя каза, че може да се срещнем на следващата вечер. Датата беше 31 Октомври – денят на вси светии.”

„Попитаха ме дали вярвам във Възкресението на Исус.”, припомня си Деби.”Вярваш ли, че Исус умря на кръста? Вярваш ли, че Той възкръсна от мъртвите? Отговорих: „Разбира се, че вярвам.” Обаче вярвах някак си само с ума си. А не със сърцето си. Казаха ми, че е много лесно да поканя Исус в сърцето си. А и на мен ми изглеждаше лесно и казах: „Добре. Нека Го поканим сега.”

„Почувствах се така сякаш някой вдигна от раменете ми целият товар на света.”, продължава Деби.”Спомням си едно нещо, което ми казаха: „Ангелите в Небето се радват, Деб, за това, че ти дойде при Исус.” Помислих си: „Ехааа! Значи има купон за мен на Небето!” Това ме накара да се почувствам добре и ми стана ясно, че Исус Христос беше направил всичко за мен, лично за мен. Започнаха да ми разказват какво казваше Библията за демоните и дявола. Казаха ми, че като Християнка аз вече имам власт и че се нуждая от обучение.”

„Обучението включваше обновяване на ума ѝ с истината на Божието Слово и властта, която притежаваше като вярваща”, каза Рик.

Съпругата на Рик – Бет МакРейнълдс допълни: „Чрез кръвта на Исуса, която Той проля на кръста, ние има власт над врага.”

Пастор Рик със съпругата си

Деби разказва: „Те продължаваха да ми втълпяват: „Деби, това трябва да се превърне в реалност за теб. Това не е нещо, което ще направиш само за няколко седмици, месец или година. Това е твоят нов начин на живот, защото веднъж като заповядаме на демоните да се махнат, те ще се върнат и ще те изпитат. И ако не изпълваш къщата си със Словото, ако не изпълваш себе си със Словото, те ще станат седем пъти по-силни.”

Най-сетне настъпи момента, в който да отидем в къщата и да се молим.

„Това, което правим е да помажем отстрани на вратата, така както Словото ни казва, и да изискаме всяка една стая като се позовавааме на кръвта на Исуса и я приложим из цялата къща.”, казва Бет.”После отваряме вратата на всяка стая и казваме: „Излез от тук , Сатано! Ти повече нямаш място в този дом!” Докато правим това ние пеем и хвалим Бога.”.

„Нанесох се обратно в къщата и всичко беше изпълнено с мира на Господа; къщата беше изпълнена с Божия мир.”, каза Деби.

„Наистина не беше някаква духовна битка или свръхестествено воюване.”, добавя Рик. „Когато влязохме в къщата ние почувствахме съвършен мир, защото Принца на Мира беше влязъл вътре заедно с нас и беше в сърцето на Деби.”

Деби каза, че вярата ѝ била изпитана когато стаята на Кейси била отново посетена от „присъствието.”

„Спомням си много ясно всичко. Аз се къпех, а Кейси беше в стаята си. Тя беше в креватчето си и аз чух шум, който идваше от стаята ѝ. Моментално излязох от ваната, но почувствах как Святият Дух ми каза: „Само Ме помоли да ти помогна и Аз ще го направя.” И аз Го помолих.”

Деби и Кейси продължиха да живеят в къщата дори и след като Деби се омъжи. Те се преместиха в нова къща когато семейството им порастна толкова, че тази къща им стана тясна. Деби живя в къщата 9 години, изпълнени с мир. Тя казва, че винаги ще помни как Бог се намесил в нейните обстоятелства, давайки ѝ нов и по-добър начин на живот.

„Знаех, че ако продължавам да търся, щях да намеря отговора. Бог ме заведе право до него. Моят отговор беше Кръста с прикованият Исус.”, казва Деби.”Когато Той стана реален и истински за мен, Той уми дома ми, уми и очисти и мен. Той ме спаси. Има сила и мощ в кръвта на Христа. Това не са само думите на една песен. Истина е. Реалност е.”


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ако работата ни Ви харесва,
инвестирайте в развитието на hristiqni.com като кликнете Дарение

 


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус или умря за твоите грехове, или не (НО ТОЙ ГО НАПРАВИ!!!). Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исуса Христа на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!


Този материал е под лиценз - Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.

Криейтив Комънс договор

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #126 Rajesh Kumar 20-10-2017 09:14
Нуждаете ли се от дългосрочни или краткосрочни заеми с относително нисък лихвен процент? Предлагаме финансови заеми на физически лица и фирми. Налични сега: инвестиционни заеми, лични заеми, ипотеки, строителни кредити и бизнес кредити. Това е възможност за онези, които желаят да кандидатстват за заем и прекарват гратисен период от шест месеца преди да започнат месечно плащане.

За повече информация се свържете с нас:

WhatsApp: +447957754628

Електронна поща:
Цитиране
 
 
0 #125 vick mara 19-10-2017 13:28
vick mara
(VICK MARA LOAN COMPANY) () Здравейте, аз съм г-жа Вик Мара, заемополучател легитимен и надежден заем за заеми при ясни и разбираеми условия с 2% лихвен процент. от USD $ 12,000 до $ 8,000,000, само евро и паунда. Давам бизнес заеми, Лични заеми, студентски заеми, автомобилни заеми и заеми за плащане на сметките. ако ти нуждаят се от loana2 трябва да направите, за да се свържете директно с мен В: () Бог да те благослови. С уважение, Г-жа: викай мара Имейл: () Забележка: Целият отговор трябва да бъде изпратен до: ()
Цитиране
 
 
0 #124 sandra walker 19-10-2017 06:14
Halo,
Saya adalah Ibu SANDRA WALKER yang bekerja di bawah naungan LOH KATOLIK, kami memberikan pinjaman kesempatan hidup. Apakah Anda memerlukan pinjaman segera untuk menghapus hutang Anda atau Anda memerlukan pinjaman modal untuk memperbaiki bisnis Anda? Sudahkah anda ditolak oleh bank dan lembaga keuangan lainnya? Apakah Anda memerlukan pinjaman konsolidasi atau hipotek? Jangan melihat lebih jauh, karena kita berada di sini untuk semua masalah keuangan Anda. Kami telah menyediakan dana untuk orang-orang yang membutuhkan bantuan keuangan, yang memiliki kredit buruk atau yang membutuhkan uang untuk membayar tagihan, untuk berinvestasi dalam bisnis dengan tarif 3%. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberi tahu masyarakat umum bahwa kami memberikan bantuan dan penerima bantuan yang andal dan kami bersedia menawarkan pinjaman kepada Anda. Kirimkan kami surat: (), whatsapp Numer: +2349066110212
Цитиране
 
 
0 #123 bishop 19-10-2017 01:03
Имате ли нужда от бърз заем? Мога да ви помогна да получите кредит в рамките на 48 часа. Електронна поща:

Издавам заем от поне 5000 евро до повече от 800 милиона евро.
Предлагам различни видове заем. От какъв кредит имате нужда?

(1) бизнес заем --- за собствениците на магазини, търговците на дребно и търговците на едро

(2) големи бизнес кредити --- за LLC и индустрия

(3) Ипотечни кредити --- за закупуване на къща или обновяване на къща

(4) Заем за земеделски производители --- Кредит за собствениците на земеделски стопанства

(5) Заем за автомобил --- Заем за автомобил

(6) Заем за здраве --- за медицински операции

(7) Заем за консолидиране на дълга - за погасяване на стария заем

(8.) лични заеми --- заеми за лични нужди

Мога да ви помогна с кредит. Електронна поща:
Цитиране
 
 
0 #122 Felix George 15-10-2017 16:32
Прекратете финансовите си притеснения
Ние сме кредитна акредитирана компания. ние предлагаме заем на физически лица на
нисък лихвен процент от 2%, предлагаме личен заем, бизнес заем,
ипотечен заем. заем за недвижими имоти
не се колебайте да се свържете с нас чрез: ()
Цитиране
 
 
0 #121 Sandra Kalniete 13-10-2017 00:20
How i got my Desired Loan Amount from a Reliable Loan Company ()

Hello everyone, My name is Sandra Kalniete, I am from the Alabama, United State, am here to testify of how i got my loan from Mr Chillwell Loans Company{ () } i am referring this my testimony to does in south america because i have heard of the people there are falling for the wrong loan company and are being dupe of there hard earned money, after i applied Two times from various loan lenders who claimed to be lenders right here this forum, i thought their lending was real and i applied but they never gave me loan until a friend of mine introduce me to Mr James Peterson World Loans Company, who promised to help me with a loan of my desire and he really did as he promised without any form of delay, I had doubts but i never seize to believe. I never thought there are still reliable loan lenders until i met Mr Chill Well, who really helped me with my loan and changed my life for the better. I know there are still many good lenders out there but i would advise you out there looking for reliable loan lender to try Mr Chillwell Loans Company, his is caring and understanding.I don't know if you are in need of an urgent loan also or want funding for your projects, So feel free to contact Mr Chillwell Company today. his email address is ( )
Цитиране
 
 
0 #120 Sandra Kalniete 13-10-2017 00:16
Как получих желаната от мен сума от надеждна кредитна компания ()

Здравейте на всички, Казвам се Сандра Канине, аз съм от Алабама, Съединените щати, съм тук, за да свидетелствам за това как получих заем от г-н Chillwell Loans Company {()} имам предвид това свидетелство, в Южна Америка, защото съм чувал за хората там, че са паднали за лошото дружество за заем и са били дупката там трудно спечелените пари, след като се прилага два пъти от различни заемодатели, които твърдят, че са кредитори точно тук този форум, мислех си заемът беше реален и приложих, но никога не ми дадоха заем, докато един мой приятел не ме запознае с "Джеймс Питърсън Световни заеми", който обеща да ми помогне с заем от желанието ми и наистина направи, както обеща без никаква форма на закъснение , Имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучате ли, докато не се срещнах с г-н Чил Ами, който наистина ми помогна с кредита и промени живота си към по-добро. Знам, че все още има много добри кредитори там, но бих ви посъветвал там да търсите надежден заем заемодателят да опитате г-н Chillwell Loans Company, неговата грижа и разбиране. Не знам дали имате нужда от спешен заем също или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г-н Chillwell Company днес. неговият имейл адрес е ()
Цитиране
 
 
0 #119 michaelrichard073@gm 12-10-2017 01:15
Аз съм главен изпълнителен директор на лицензирана реномирана компания за финансови услуги, която предоставя финансова помощ на многобройните ни клиенти по целия свят с лихвен процент от 2% с минимален заем Сума от ($ 5,000.00) и максимален размер на кредита (50,000,000.00 USD) в рамките на период от 1-30 години. С нашите гъвкави пакети за кредитиране кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучате ля в най-кратки срокове. Мисията на компанията е да осигури на хората, кооперациите и компаниите, нуждаещи се от финансова помощ, заеми без обезпечение, което ни прави различни Банките и другите финансови институции, като по този начин помагат на бедните, нуждаещите се и всички, които са били отхвърлени от банките,

Цитиране
 
 
0 #118 michael richard 11-10-2017 18:16
Аз съм главен изпълнителен директор на лицензирана реномирана компания за финансови услуги, която предоставя финансова помощ на многобройните ни клиенти по целия свят с лихвен процент от 2% с минимален заем Сума от ($ 5,000.00) и максимален размер на кредита (50,000,000.00 USD) в рамките на период от 1-30 години. С нашите гъвкави пакети за кредитиране кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучате ля в най-кратки срокове. Мисията на компанията е да осигури на хората, кооперациите и компаниите, нуждаещи се от финансова помощ, заеми без обезпечение, което ни прави различни Банките и другите финансови институции, като по този начин помагат на бедните, нуждаещите се и всички, които са били отхвърлени от банките,

Цитиране
 
 
0 #117 Elizabeth Morgan 09-10-2017 21:48
--
Nalazimo se ovdje u Njemačkoj, dobro ćete dobiti bez stresa
u redu ispunite obrazac za kredit ispod ok
Nudimo kredite za poslovne ili privatne potrebe, kamatna stopa je
3%. Ako je tako, e-poštom sa sljedećim informacijama
Vaše zadovoljstvo i financijski uspjeh je naš cilj
EMAIL ::
Цитиране
 
 
0 #116 Дерек Дъглас 08-10-2017 17:51
Здравейте


Търсите спешен заем? Имам добра новина за вас! Предлагаме заеми, вариращи от 1000 до 50 милиона долара при 3% лихвен процент годишно.
Ние предлагаме Кредити за развитие на бизнеса, лични заеми, заем за автомобили и т.н.,

Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични.

  Ако се интересувате, свържете се с нас на имейл;

поздрави
Дерек Дъглас






Търсите спешен заем
Цитиране
 
 
0 #115 IVAN ALEKSANDRA 04-10-2017 02:30
Имате ли нужда от заем? Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови агенции? Не търсете по-нататък, ние сме тук, за да ви помогнем финансово, а всичко, което трябва да направите сега, е да ни изпратите имейл чрез (), за да получите кредита си в ясни и разбираеми срокове и условия. Вашето щастие е 100% гарантирано.

Изпратете ни имейл на: (), за да кандидатствате
Цитиране
 
 
0 #114 leonardo dora 04-10-2017 01:48
Кредити за всякакви цели
Предлагаме минималната сума от 5000 евро до 10 000 евро до 20 милиона евро
При нисък лихвен процент от 2% заем
Период: до 25 години в зависимост от размера на кредита, от който се нуждаете.
Клиентите трябва да бъдат
на възраст над 18 години
Тази сделка е 100% сигурна за всички клиенти
За повече информация относно кредита, моля свържете се с нас по електронна поща:
()
Цитиране
 
 
0 #113 SERGEY YAKUBOVA 02-10-2017 20:52
ПОДХОДЯЩО ПРЕДЛАГАНЕ НА КРЕДИТ БЕЗ ТАКСА ЗА ТАКСА

Здравейте,

Какви са вашите финансови нужди?
Ние даваме заеми от минимум $ 2,000.00 до максимум $ 100,000,000.00 с удобна продължителност , която варира от 1 до 30 години при много намален лихвен процент от 3%. Свържете се с нас по имейл:


Имате ли нужда от бизнес заем?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансирате?
Имате ли нужда от ипотечен заем?

Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете бизнес предложение или разширяване? Изгуби ли си надежда и мислиш, че няма изход и финансовите тежести все още продължават?
Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

Свържете се с нас по имейл:
                                     
Цитиране
 
 
0 #112 jose dennison 28-09-2017 01:25
Уважаеми господине / госпожо

ЗАПАЗЕТЕ НАЙ-ДОБРАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДО 2 ДНИ. Холд Микро Финансов Фонд АД Търговски и Лични Договори за жилищен кредит с 2% лихва. Заинтересованит е лица трябва да се свържат с Кредитополучате ля чрез електронна поща с долупосочената информация:
ПЪРВО НАИМЕНОВАНИЕ: ..... ПОСЛЕДНО НАИМЕНОВАНИЕ: ...... СТРАНА: ....... ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР: ..... ПРОИЗВОДСТВО: ...... ВЪЗРАСТ: ...... ....... SEX: ...... МАРАТОНСКО СЪСТОЯНИЕ: ...... КРЕДИТ СУМА ЗА НЕОБХОДИМОСТ: ...... МЕСЕЧНИ ДОХОДИ ...... ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЗАЕМ: ..... Име на оператор: Инвестиционно предложение за кредит Имейл: и за допълнителна информация за нас посетете нашия уеб адрес www.dennisonloanscompany.com
Благодаря и Бог да благослови
Поздрави,

Г-н Хосе
Цитиране
 
 
0 #111 oullinfinance 24-09-2017 12:55
Имате ли лош кредит и имате нужда от заем? Свържете се с нас чрез:
Ние предлагаме всички видове заем само с 2% лихва r
Цитиране
 
 
0 #110 HELEN JOYCE 23-09-2017 15:14
НИЕ НУЖДАЙТЕ СПЕЦИАЛЕН КРЕДИТ, КРЕДИТ ЗА ДА ВКЛЮЧИТЕ НОВА ЛИНИЯ ЗА БИЗНЕС ИЛИ ДА ИЗПЛАТЕТЕ ДЪЛГА КОНТАКТИ. Аз съм г-жа Хелън Джойс заеми Service Lender, ние сме легитимна, регистрирана и гарантирана компания за заем и даваме заеми на физически лица, компании, държавни учреждения, църкви и бизнес организации и хора от всякакъв вид. Имате ли нужда от заем за някаква цел? Имате ли финансов проблем? Нуждаете ли се от финансово решение? Кортни Инвестмънтс ограничен е решението на всичките ви финансови проблеми, нашите заеми са лесни и бързи. Свържете се с нас днес за този заем, който желаете, можем да организираме всеки заем, който да отговаря на Вашия бюджет само с 3% лихвен процент. Ако се интересувате, свържете се с нас на имейл:
Цитиране
 
 
0 #109 Boltonmicrofinance 22-09-2017 17:57
Вие сте мъж или жена, търсите заем, за да развиете бизнеса си
Или да си платите собствен бизнес или дългове, сметки, да наемете дома си? Ако отговорът е "да", тогава имате ли Вашия отговор заем от € 15,000.00 (€) до максимум € 500,000,000 (€) с падеж, който можете да си позволите, както и всеки вид заем, който трябва да бъде поискан от клиента: * Лични заеми * Кредити * Лични кредити 2% лихва, при условие, че интересът към повече информация за контакт с имейл ().
Цитиране
 
 
0 #108 frank maxwell 22-09-2017 01:23
Франк Максуел Компанията е известна с качествени заемни услуги и е изградила солидна репутация в кредитирането на пари на стойност на физически лица, предоставям заеми на хора, които имат лош кредит или се нуждаят от пари, за да плащат сметки и да инвестират в business.low лихвен процент от 2%
Ако имате някакви въпроси? Не се колебайте да се свържете с мен на или уебсайт: http://authenticloanfinance.com
Цитиране
 
 
0 #107 sarah anderson 21-09-2017 21:56
Здравейте.
Бяхте ли отказан от заем от фалшива кредитна компания, нуждаете ли от спешен кредит, за да изплатите сметките си, имате ли нужда от необезпечени кредити, търсите ли бизнес заем? личен заем, жилищен кредит, заем за кола, студентски кредит, заем за консолидиране на дълга, рисков капитал и др. ние открихме финансова възможност за кредитиране на фирми и физически лица с нисък и достъпен лихвен процент от 2% лихвен процент. ако сте заинтересовани да получите спешен заем? Моля, свържете се с нас днес по електронната поща: () и да получите вашия заем днес
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови