Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ОСВОБОДЕНА ОТ ГРЕХА НА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА - Свидетелството на Боуз Арима

 

Свидетелството достига до вас с любезното съдействие на Precious Testimonies,

Оригинален източник: SET FREE FROM THE SIN OF LESBIANISM

Превод и редакция: anah_su_namun

 

ОСВОБОДЕНА ОТ ГРЕХА НА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА

By: Bose Arimah

От: Боуз Арима

 

Бях затънала до шия в грях и мръсотия преди да срещна Господ Исус Христос. Хората ме описваха като добър и отговорен човек, но дори и да изглеждах външно такава, аз знаех, че съм изгубена и че ада ме държи в демоничната си прегръдка.

Извършила съм ужасно много грехове в живота си, но никой не подозираше и не знаеше за моят „най-любим” грях. Още от детските си години бях въвлечена в греха хомосексуализъм – лесбийство. Бях изключително дискретна; никой не знаеше за него (само тези, които участваха в греха ми) докато не си отворих устата.

Срамно и ужасно е, че дори и да ходех на църква, аз не можех да се освободя от това зло. Плачех, покайвах се и повтарях отново целият процес. Бях като в омагьосан кръг. Знаех, че обиждах и безчестях Бога. Дълбоко в вътре в себе си се мразех всеки път когато съгрешавах, но бях безсилна.

Борбата и мъките ми продължиха до тинейджърските ми години, а че и по-нататък. Стана ми ясно, че явно  бях зачислена на някакви духовни сили, които правеха всичко възможно да ме карат да продължа да съгрешавам и никога да не мога да се откажа от начина си на живот. Осъзнах, че тази енергия, това влияние беше свръх силите ми.


Живеех измъчвана от вина постоянно. Нямах мир и щастието ми се ограничаваше в моментите, в които съгрешавах. Бях напълно заробена от злите си и пагубни страсти!

На 3 Януари 1987 по-голямата ми сестра ме покани на Християнски поход, на който едно от посланията на пастора беше специално за мен. Сякаш той знаеше всяка една подробност от живота ми. Бях потресена! Посланието беше толкова недвусмислено и съкрушително, че не можех да спра да плача. Въпреки че на похода имаше няколко стотици души, аз чувствах, че проповедта на пастора беше специално за мен.

Когато поканиха пред амвона тези, които искаха да се спасят, аз предадох живота си на Христа. Облекчението, което почувствах на момента ... не мога да опиша с думи. Сякаш се преселих в друг свят. Чувствах се лека, сякаш целият товар от вината на греха, който носех изведнъж падна от раменете ми! Господ ме измъкна от мръсотията, в която живеех, изми греховете ми, така както е обещал в Библията, че ще направи и ми подари неизразима радост и нов живот.

Понякога, демоните на похотта ми изпращат изкушения чрез мои бивши съучастници в греха, но с помощта на Святият Дух, аз побеждавам тези изкушения. Толкова съм Му благодарна на Господ, че до сега (2011 год.) Неговата благодат ми дарява свобода и ме подкрепя.

Ако и вие имате този проблем, и сте започнали да вярвате, че сте роден/ а по този начин – гей или лесбийка и че никога няма да бъдете свободни ... Аз ще ви кажа само едно нещо – БИЗНЕСА НА ИСУС СИ Е ВСЕ ОЩЕ СЪЩИЯТ – ДА ОСВОБОЖДАВА ПОРОБЕНИТЕ! Той може да ти помогне така, както помогна и на мен. Цялата слава принадлежи на Господа!

 


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ако работата ни Ви харесва, и имате желание да ни помогнете финансово в служението кликнете ТуК


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус или умря за твоите грехове, или не (НО ТОЙ ГО НАПРАВИ!!!). Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исуса Христа на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!


Този материал е под лиценз - Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.

Криейтив Комънс договор Сигнализирай за нередност

SET FREE FROM THE SIN OF LESBIANISM

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови