Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БОЖЕСТВЕНА НАМЕСА, КОЯТО МЕ СПАСИ ОТ СМЪРТ - свидетелството на Пола Хардин

Свидетелството достига до вас с любезното съдействие на Precious Testimonies,

Оригинален източник: DIVINE INTERVENTION FROM SUICIDE

Превод и редакция: anah_su_namun

БОЖЕСТВЕНА НАМЕСА, КОЯТО МЕ СПАСИ ОТ СМЪРТ


By: Paula Hardin
От: Пола ХардинСтрадала съм от депресия през целия си живот. Тя започна когато бях на шест годинки. Спомням си, че се чувствах ужасно самотна. Първият път когато пожелах да сложа край на живота си, нагълтах приспивателни. Семейството ми просто искаше да забрави за случилото се и не отдаде никакво внимание на инцидента. Така изкарах години наред без да бъда лекувана. Времето минаваше, а аз изпадах във все по-дълбока депресия.


Преди пет години работех в много стресираща и напрегната среда. Винаги трябваше да се усмихвам, така сякаш преливах от щастие. Но вътре в себе си умирах бавно ... всеки ден по малко. В този период от живота си аз не познавах Христос. Не бях израснала в църква и не ме беше страх от смъртта. Три месеца под ред, всяка сутрин си повтарях, че исках да умра. Започнах да се дистанцирам от семейството си. Дори успях да убедя себе си, че те ще живеят по-добре, ако аз не съм около тях. Реших, че 6 Март 2006 ще бъде денят, в който щях да умра.

Казах „довиждане” на колегите си, знаейки, че никога повече нямаше да ги видя. Прибрах се в къщи и се прострелях в гърдите. В следващият момент, аз изкрещях: „О, Боже!”

Извиках Неговото име.
Съпругът ми се прибра точно на време, за да се обади на бърза помощ. Спомням си как изведнъж всичко почерня пред очите ми, но след това се появи ярка светлина. Тя беше толкова успокояваща! Видях едно малко момиченце, което тичаше по зелената трева. Цветовете бяха толкова ярки и живи. Погледнах по-отблизо и осъзнах, че момиченцето бях аз. После се видях на 13 годишна възраст; не помня точно картината, която се разкри пред очите ми. Само си спомням, че бях много щастлива.
Последното нещо, което си спомням, че видях беше 1985 - денят, в който се омъжих. Обаче гледах олтара някак си от високо. След това „филма” с картини от живота ми изведнъж спря.
Събудих се и видях, че лекарите ми оказваха първа помощ. Събудих се чак след три дни в болницата. Свидетелствах за това, което ми се беше случило. Знаех си, че беше Божията намеса. Докторите бяха наистина удивени и се чудеха как съм оцеляла.
Живота ми се промени този ден. Благословена съм с благодатта Божия! Вече знаех, че има Бог и който и да се опиташе да промени мнението ми, нямаше да успее. Години наред живях изпълнена с огромна вина. Една приятелка ме покани на църква и така започнах да ходя на службите. Харесваше ми там. Харесвах и пастора. Бях кръстена през Април 2009.
Научих, че Бог прощава греховете ни. Наистина съм благословена! Назначиха ми терапия и ми предписаха лекарства. Станах член на Depression and Bipolar Support Association (организация, която подпомага тези, които са депресирани и които са би-полярни). Събираме се два пъти в месеца. Вярвам, че оцелях, за да мога да помагам на други, които също страдат от депресия. Написала съм доста статии по въпроса, а също и излъчих на живо по интернет предаване, в което засегнах темата за самоубийството. Ако мога да помогна само на един човек със свидетелството – струва си. Най-сетне намерих мир в Бога!

 


За връзка с мен

Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ако работата ни Ви харесва, и имате желание да ни помогнете финансово в служението кликнете ТуК


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус или умря за твоите грехове, или не (НО ТОЙ ГО НАПРАВИ!!!). Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исуса Христа на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!


Този материал е под лиценз - Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Saladine 16-10-2015 08:43
Благодари на бог чети отвори очите таясутррн
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови