Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ПАКИСТАНСКИ МЮСЮЛМАНИН СЕ ИЗПРАВЯ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ С ИСУС ХРИСТОС

Свидетелството достига до вас с любезното съдействие на Precious Testimonies,

Оригинален източник: Pakistani Muslim comes Face to Face with Jesus Christ

Превод и редакция: anah_su_namun

ПАКИСТАНСКИ МЮСЮЛМАНИН СЕ ИЗПРАВЯ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ С ИСУС ХРИСТОС

(Историята на Азали)

Азали е от Ислямска Република Пакистан. Той бил ревностен последовател на Мохамед докато не предизвикал няколко свои съученика, които били Християни. Моля прочете това силно свидетелство на този мъж и как той се обърнал към спасителната истина на Исус Христос и Го приел за свой Господ и Спасител!

И Той им каза: „Идете по цялата земя и проповядвайте Благата Вест на всяко същество” (Марк 16:15)


Когато бях на 14 аз учех в едно училище към един манастир в Садар Карачи, Пакистан. Бях от мюсюлманско семейство.

Когато бях на 7, родителите ми ме караха на сила да уча Корана наизуст и аз го направих. Имах много приятели (или просто познати) Християни в училище.

Бях доста изненадан като ги наблюдавах как си учеха уроците, защото винаги съм си мислил, че Християните заемат по-нисък социален статус в обществото. Карах се с тях много и дискутирахме верността на Корана и че в Свещеният Коран Аллах отхвърля Библията. Винаги ги насилвах да приемат Исляма. Често учителят ми, който също беше Християнин, ми правеше забележка да не правя така. Той казваше: „Бог може да те избере както избра Апостол Павел.” Питах ги кой е тоя Павел. Та аз знаех само Мохамед.

Азали

Един ден след един разгорещен спор, аз ги придизвиках. Предложих да изгорим всяка една от Свещените Книги. Те трябваше да изгорят Корана, а аз тяхната Библия. Съгласихме се: „Книгата, която изгори е фалшивата. Книгата, която устои на огнените пламъци съдържа ИСТИНАТА. Сам Бог ще спаси Словото Си.” За съжаление те не бяха готови да го направят, защото се страхуваха. Нали живееха в Ислямска страна и ако изгореха Корана трябваше да се срещнат със закона и да си изтърпят последствията. За това им казах, че аз ще изгоря книгите.

Първо подпалих Корана. Той изгоря пред очите ни. После се опитах да направя същото и с Библията. В момента, в който се опитах да го направи, Библията се вдигна, удари ме по гърдите и падна на земята. Пушек излизаше от цялото ми тяло. Аз самият горях, но от Духовният Огън.

Изведнъж видях един мъж със златна коса, обгърнат в светлина. Той седеше до мен. Той постави ръката Си върху главата ми и каза: „Ти си Мой син и от сега нататък ще проповядваш Благата Вест на народа си. Върви! Твоят Бог е с теб!”

После видях отваленият камък на гроба. Мария Магдалена говореше на градинаря, който навярно беше взел тялото на моя Господ. Градинарят обаче се оказа Самият Исус! Той целуна ръката ѝ и аз дойдох на себе си. Почувствах се толкова силен, че ако някой искаше да ме удари, сякаш нямаше да ме нарани изобщо.

Отидох си в къщи и разказах на родителите си всичко, което се беше случило. Те не ми повярваха. Помислиха, че Християните са ме омагьосали, но аз им отговорих, че разказано стана пред собствените ми очи и че там имаше много хора, които също видяха случилото се. Те все още не ми вярваха, изгониха ме от в къщи и отказаха да ме приемат и третират като член на семейството.

Отидох в една църква близо до дома ми; разказах на свещеника всичко, така както си беше. Помолих го да ми покаже Библията. Той ми даде една и аз прочетох историята за Мария Магдалена и приех Исус Христос за Свой Спасител на 17.02.1985.

Семейството ми не искаше да ме приеме. Аз отидох и в други църкви, за да науча повече за Божието Слово. Също изкарах много Библейски курсове и после получих и служението си.

Сега след 17 години аз мога да кажа, че съм видял много души да идват при Господа и да приемат Исус за свой Спасител.

Благодаря на Бога, аз съм женен и семейството ми изповядва Християнството. Аз и жена ми Калида работим за Господа и споделяме чудесата, които Той прави в живота ни.

Дори и да не ни е лесно и да срещаме много трудности, ние се чувстваме като Павел, който също премина през много изпитания и страдания, за да прослави името на Спасителя си, който на свой ред също преживя много страдания докато ходеше по земята и след това на Голгота.

Ние благодарим на Бог Отец, че изпрати Сина Си на света и че чрез Него ни дава живот в свобода.

Ние благодарим на Бога за Неговият Дух, който ни насърчава ден след ден да живеем за Него.

Благодаря ви и Бог да ви благослови за това, че прочетохте моята история. Ако искате да се свържете с мен, за да се моля за вас или просто да ви насърча, можете да го направите на долупосочените данни за връзка с мен.


е-мейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Този материал е под лиценз - Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.

Криейтив Комънс договор


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ако работата ни Ви харесва, и имате желание да ни помогнете финансово в служението кликнете ТуК


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус или умря за твоите грехове, или не (НО ТОЙ ГО НАПРАВИ!!!). Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исуса Христа на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

Азали

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #2 асен 10-06-2015 20:27
Цитит от Ив_а:
Вие от hristiqni.com дали знаете правописа на думата "мюсюлманин"?

Слава на Бога за всеки духовен и грамотен и човек.

само са чува ли , но не са я чели думата от някъде !
Цитиране
 
 
+1 #1 Ив_а 09-06-2015 22:29
Вие от hristiqni.com дали знаете правописа на думата "мюсюлманин"?

Слава на Бога за всеки духовен и грамотен и човек.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови