Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Цялата Слава е за Него - свидетелството на Мариана Лесичева

Цялата Слава е за Него

От Мариана Лесичева

Мариана Лесичева

И така,
Моят копнеж и желание в този свят е ежедневно да прославям Името на Господ Исус Христос-Спасителят на света и лично моя Спасител, Комуто да бъде Слава, Великолепие и Поклонение сега и във вечния свят.
Пс.116:10 1 kor.1:26 - до края

Ще започна от момента на моето раждане. Родителите, чрез които съм дошла на този свят, не ги познавам. Израснала съм до 7 годишна възраст в ДОМ МАЙКА И ДЕТЕ. Обиколила съм няколко дома - 2 в София и по 1 в Ботевград, Етрополе, Шишковци (Кюстендилско) и няколко месеца в ОЛГА СТОЯНОВА - гр, Дупница
Един ден директорката на Дома бв Шишковци предложила на моя вуйчо - родният брат на жената, която ме е родила, да ме даде в семейство за осиновяване, за да имам що-годе по-добро бъдеще, т.к. съм била единственото нормално и развито дете в дома.


Той приел съвета и, и от там ме премества в Дом ОЛГА СТОЯНОВА, малко преди да започна първи клас. Спомням си, че идваха няколко жени да се запознават с мен, като една от тях беше и Невена, моята бъдеща майка която, само като я зърнах и се влюбих в нея. Първото нещо, което и казах беше -ТИ СИ МОЯТА МАЙКА.Дом Олга Стоянова
Искам да знаете, че нямам кой знае какви спомени от първите 7 години по домовете. За внимание и ласки от страна на възпитателите и дума не може да става. За тях по-лесно беше да ни укротяват вечер преди лягане като ни водеха на тавана. Там ни чакаше винаги една от възпитателките, наметнала чаршаф и започваше да ръмжи. Това всяваше ужас в нас. Ужас, който помня и до днес.
Моята умствена вяра в Господ започна, когато бях в четвърти клас - разглеждайки картички от Европейските страни, които са посещавали татко и майка. Между тях беше и картичката на ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС като ДОБРИЯТ ПАСТИР. От тогава тази картичка, дълги години, до моето израстване се намираше на нощното ми шкафче до леглото ми, и всяка вечер преди да заспя я целувах.
Спомням си учителката по биология, преди да започне урока за Дарвиновото учение, как човекът е произлезнал от маймуната, зададе въпроса - ученици, има ли някой от вас, който да вярва в Бог? Само моята ръка се видя вдигната във въздуха. Тя ми каза - Мариана, свали си ръката, за да не си разваля мнението за теб...
От този момент, до влизането ми в Учителския Институт нищо интересно, само където често търсех отговор на въпроса как е възможно човек да живее и изведнъж да изчезне, да го няма ( да изчезне просто в нищото )
От момента на влизането ми в Учителския Институт животът ми тръгна сякаш надолу. Помислих си, че съм получила една свобода, която според сегашното ми разбиране за тази дума се оказа криворазбрана.
Във втората година на Учителския Институт се запознах с Пепи, който беше офицер от армията, Заблуждавах се, че ме привличат неговия ум и красноречие. Всъщност, това, което ни събираше е, че и двамата си бяхме на 1 акъл.
Живеехме при майка ми. Пепи започна лека-полека да се увлича по чашката, и в момента, в който го изгониха от работа завинаги, избра да отиде да живее при родителите си в Перник. Така се разделихме, но без развод.
Започнах отчаяно да се боря с живота, като моя опора беше само майка ми, и тази любов към нея и детето ме крепеше и даваше сили да вървя напред., като в същото време продължавах да ЖИВЕЯ БЕЗ РАЗУМ, МЪРТВА В СВОИТЕ ГРЕХОВЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ /ефесяни2:1/ СПОРЕД ВЪРВЕЖА НА ТОЯ СВЯТ, докато дойде момента, в който закъсах с нервите. Изживявах най-лошия момент от живота си. Не бях способна да бъда полезна нито на себе си, нито на тия около мен, а именно - майка ми и синът ми..
Започваше да ми става все по-често лошо. Имаше нещо, и ние знаем кое е това нещо, което ми изсмукваше силите непрекъснато. И така стигнах до нуждата от лекар-психиатър. Когато влязох в кабинета и на преглед, тя се обърна към мен и ми каза - ПО ПОГЛЕДА МОГА ДА ОПРЕДЕЛЯ ДИАГНОЗАТА ТИ.
В същото време работех с една колежка, която вече беше започнала да ми говори за Господ, че Той може да се справи с моята нужда, а именно моето здраве, което толкова много ми липсваше.
Евангелска съборна църква - гр. ДупницаЛека-полека започнах да чета Библията и да посещавам евангелската църква в град Дупница. Разбрах, че за моето състояние, в което се намирах има само една причина - ГРЕХЪТ, както и в Библията пише МИР ЗА НЕЧЕСТИВИЯ ПОД НЕБЕТО НЯМА.
Когато прочетох в Матей 11:28, 29 и Иоан14:27, в същия момент започнах да получавам едно облекчение, едно освобождение, непознато за мене, като бях напълно излекувана, и то безплатно. Тези изречения сякаш оживяваха вътре в душата ми и аз бях напълно освободена от това БРЕМЕ НА ДУШАТА, което ми досаждаше и денем и нощем.
ПОКАЯНИЕТО - беше след работен ден. Прибрах се у дома. Спомням си го много добре този ден. Застанах в хола и изведнъж се почувствах гола и разкрита пред Господ. Бях изобличена за греховете си, Греховете ми започнаха да изплуват едно по едно, и поисках да се скрия някъде.
В този момент коленичих и започнах да моля Господ със сълзи на очите и болка на сърцето да ми прости. Това страдание продължи известно време. Има 2 начина по които можем да разберем дали сме спасени - това го чух от една проповед. Чрез даден пасаж от Библията и по откровение. Аз получих моето спасение по откровение. Ще кажете, как? Бях освободена от изобличителните нападки на съвестта, след което получих голяма радост от спасението и желание да славя навсякъде Господа.
Една нощ, наскоро след повярването ми, четейки книгата ПЪТЯТ КЪМ ХРИСТА, почувствах нещо, което ще го помня цял живот. То беше такова преживяване, че думите са слаби да го изразят.
Любов ме изпълваше, такава, каквато нервната система не беше в състояние да я понесе. Чувствах се като балон, който всеки момент щеше да се пръсне. Вливаше се благодат върху благодат, до такава степен, че се наложи да кажа на глас - ГОСПОДИ, ПУСНИ МЕ. Беше 3 часа през нощта. Веднага след това изгасих лампата, за да размишлявам върху това прекрасно чувство и на тавана видях звезда.
След известно време от моето повярване, дойде в мене желание, подтикнато от БОЖИЯТА БЛАГОДАТ И МИЛОСТ да се съберем отново с Пепи. Чувствах за лицемерие да ходя на църква, а в същото време да няма на Пепи кой да му каже БЛАГАТА ВЕСТ ЗА СПАСЕНИЕ.
И така се събрахме отново. Започна да ходи на църква като си мислех, че и той като мен ще се отзове на БОЖИЯТА ПОКАНА да отвори сърцето си.
Да, ама не било така. От тогава започнах да нося КРЪСТ, който без БОЖИЯТА БЛАГОДАТ бих го оставила, и тръгнала по широкия път. Знаете ли, в този свят изгубих много неща, но в ХРИСТОС намерих всичко. Земни придобивки и спокойствие не видях, но за сметка на това получих духовни благословения.
Не се отчайвам, понеже знам в Кого съм повярвала, и уповавам на Неговите обещания.
Моето желание е винаги да хвалим Името на Господа Исуса Христа като част от Неговия народ. Народ, който има да наследи Царство, в което единствено Любовта ще пребъде. И нека бъдем като Него - да я раздаваме тази Любов, не да търсим да я получаваме, т.к. ЛЮБОВТА Е ИЗЛЯНА В СЪРЦАТА НИ, ЧРЕЗ ДАДЕНИЯ НАМ СВЯТИ ДУХ, и единствено чрез тази Любов света ще познае, че сме Негови, защото в света тя е на изчезване.
Това е !!!
БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ СВИДЕТЕЛСТВОТО, Т.К. ТО Е ЗА НЕГОВА СЛАВА. АМИН!

За връзка с мен:
Facebook: Mariana Lesicheva

Този материал е под лиценз - Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.

Криейтив Комънс договор


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ако работата ни Ви харесва, и имате желание да ни помогнете финансово в служението кликнете ТуК


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус или умря за твоите грехове, или не (НО ТОЙ ГО НАПРАВИ!!!). Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исуса Христа на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови