Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Исус спасява Чавдар от инцидент в гаража му

Здравейте, казвам се Чавдар, и не познавам добре Библията, но искам да споделя нещо много важно което Иисус стори в моя живот!
Имал съм в сърцето си Вяра в Бога, която е опирала само до Ходенето ми в Православната Църква по време на празници или за починали близки. Знаел съм как е умрял Христос, имал съм познание в себе си за Него дотолкова, колкото човешките ми възгледи в обществото са полагали разбиране спрямо Неговата същност, която не винаги съм разбирал. И с моето неразбиране дойдох до момента, в който Бог ми даде да разбера НЕГОВОТО МИЛОСТИВО СПАСЕНИЕ в моя живот!
Отдавам Цялата Слава на Иисус, и принасям на БОГА ХВАЛА като ПОКОРЯВАМ душата си на ЖИВОТА МУ, защото Той ме спаси от Смърт и върна в живот душата ми!
Искам да прославя Бога със това което Той направи за мен, и което аз никога няма да забравя!


Преди много години в един зимен ден бях във гаража си и правех нещо по колата. Вратите на гаража бяха затворени, а колата ми беше запалена. И колко време съм стоял вътре не знам, но от изгорелите газове се е получавало отровно изпарение като окис, което ме довежда до припадък вътре...
Вратата беше далече от мен, аз бях почти в другия край на помещението изпаднал в безсъзнание. На моменти идвах в съзнание, и помня че призовах името на Господа за Помощ!
Бях като схванат, нямах сила да се вдигна изобщо, исках да стана, но не можех. Нямах никаква сила в себе си, нито да се движа, нито дори да говоря, и всичко ставаше като че ли за части от секундата, в която си спомням че призовах Господа за Помощ!
И отново изпаднах в безсъзнание, като че ли съм в някаква просъница преминавайки от едно място в друго, все едно излизах от някъде, и отново идвах в съзнание. Това ставаше много бързо на няколко пъти, и беше като сън в който не можех да разбера истина ли е това или не е.
И изведнъж отново изпаднах в състояние в което като че ли излезнах от някъде и видях нещо като СИЛНА СВЕТЛИНА, много ярка в която се слях и видях себе си отгоре, че аз спя, и едновременно се виждах в съня си как съм на земята в тялото си, и се мъча!
И аз започнах да викам на себе си долу - “СТАВАЙ!“ - “СТАВАЙ“ -“СТАНИ“....
Обаче не можех да стана! Говорех на себе си, и виждах как се мъча, но нищо не можех да направя! Изведнъж дойдох в съзнание и отново изпаднах в същото състояние. И това стана на няколко пъти. Бях като в сън борейки се за живота си, нямах време да осъзная какво става с мен. Събуждането и Съня ги свързвах в едно, и аз не можех да разбера кое е действителност, и кое не е, понеже всичко беше реалност. Аз не можех да осъзная колко време съм лежал там, времето като че ли беше спряло, и аз се изморявах и нямах повече сили във себе си, аз чувствах че умирам. И изведнъж отново изпаднах в състояние в което като че ли някак си с Душата извиках към БОГА като в последен вопъл за помощ :
- ГОСПОДИ ИИСУСЕ ХРИСТЕ ПОМОГНИ МИ! ...
И тогава видях СИЛНА СВЕТЛИНА да навлиза от към вратата ми. Не виждах образ но усетих Сила която хвана ръката ми и я постави на дръжката на вратата, а аз бях много далече от нея, като че ли за един миг се озовах до нея, като че ли не аз отидох до вратата а ВРАТАТА ДОЙДЕ ДО МЕНЕ...
Почувствах как Силата отпусна ръката ми върху дръжката на вратата и тя се отвори!!! Поех въздух и повърнах на вън, съсед ме намери и ме закара в Бърза Помощ, но Господ бе Този който ме хвана за ръката и ми даде НАДЕЖДА!
Благословено да е Името на ГОСПОДА нашия Бог Иисус Христос Спасителя!
ГОСПОД ми даде да Живея и по-силно да Вярвам във Него защото във НЕГО Е СИЛАТА и СЛАВАТА от сега и завинаги!
Славата и Цялата Слава отдавам на Иисус защото Той е достоен за Нея!


Този материал е под лиценз - Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.

Криейтив Комънс договор


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ако работата ни Ви харесва, и имате желание да ни помогнете финансово в служението кликнете ТуК


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус или умря за твоите грехове, или не (НО ТОЙ ГО НАПРАВИ!!!). Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исуса Христа на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценни, помирението с Бога ще определи къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови