Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ТОЙ НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗА ОТ МЕН … (Историята на Анита Мартинез)

Свидетелството достига до вас с любезното съдействие на Precious Testimonies,

Оригинален източник: HE NEVER GAVE UP ON ME

Превод и редакция: anah_su_namun


ТОЙ НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗА ОТ МЕН …
(The Anita Martinez Story)

(Историята на Анита Мартинез)

By: Anita Martinez

От: Анита Мартинез

anitaАз съм само на 27, но съм преживяла толкова много травмиращи събития, през които едва ли някой на тази възраст е преминал.

На 19 се омъжих за първият си съпруг. Не мога да кажа къде и в какво сгрешихме, или какво аз не направих както трябва, но нашият брак никога не беше здрав и взаимоотношенията ни куцаха. Бившият ми съпруг пиеше много и често се прибираше късно у дома. Понякога не се прибираше и дори не се обаждаше по телефона, за да ми каже, че няма да си дойде. Спомням си как изпадах в нервни кризи, в истерия (понеже бях и бременна), звънейки из болниците, затвора или в домовете на приятелите ни ... за да го търся. Знаех си, че някой просто ще почука на вратата или ще ми се обади по телефона, за да потвърди най-ужасните ми кошмари – че е бил пиян и че е катастрофирал или може би още по-лошо – че е осакатил или убил невинен човек.


disco

Стигнах до там, че загубих всякакво уважение и респект към него и брака ни. започнах да посещавам барове и да се срещам с мъже ... някои от тях бяха женени. Първата ми любовна връзка беше с женен мъж. Ние се виждахме всяка втора седмица през уикендите. Никога не изпитах и грам съжаление за това, което причинявах на жена му, на моят съпруг или на който и да е друг. Това не беше първата ми и последна изневяра. Имах връзка с 10 различни мъже. Мислех си, че в единият от тях бях наистина влюбена. Забременях от него. Когато разбра, че чакам дете от него, той не искаше повече да има нищо общо с мен. Още по-малко искаше детето. И така, как би постъпила една егоцентрична и глупава жена, която се намираше в моята ситуация? Тя взема най-малодушното решение и ... прави аборт. Уверявам ви – сега дявола излезе на сцената.

Познайте какво ми минаваше през ума? Той контролираше ума, тялото и душата ми и ме убеди, че това е изхода от тази ситуация. Кой се смееше последен! Той. А не аз.

През този период аз и мъжът ми решихме да се разделим. Набутах в куфарите си някои и други неща и се отправих към вратата. Това щеше да бъде последният път, в който виждах съпруга си да държи дъщеря ни на ръце ... или поне стоейки прав с дъщеря ни на ръце. На следващата сутрин ми се обадиха и ми казаха, че той е бил в автомобилна злополука и че сега е в болницата! Втурнах се натам и когато най-сетне пристигнах, поне 20 чифта очи се впиха в мен ... сякаш казваха: „Каква съпруга и майка си ти!!!” Тогава и научих, че при удара е излетял от колата и че не може да чувства и мърда краката си! Оказа се още по-лошо - той беше парализиран от гърдите надолу.

Напуснах помещението, защото имах чувството, че ще припадна. Точно в този момент изкараха  мъжа ми от спешното отделение. Беше на инвалидна количка. Той ме погледна, аз също ... и единственото нещо, което успях да кажа беше: „Не се тревожи скъпи, всичко ще бъде наред.” Той не ми отговори, а само извърна поглед на другата страната.

Не можете да си представите вината и болката, която изпитвах. Как само страдах! Но това беше нищо в сравнение с болката, която той щеше да среща и изпитва през останалите дни на живота си. След инцидента ние се разведохме. Сега и двамата живеем по-добре. Не мога да оправдая нито себе си, нито него. Просто не бяхме достатъчно силни в Христа, за да се изправим срещу демоните си по онова време.

Чрез благодатта на Господа Исуса Христа, моето минало е простено и греховете ми умити чрез Святата Му кръв. Дълго време си мислех, че не заслужавах прошка; вярвах, че не бях достойна, за да бъдат простени прегрешенията ми; мислех си, че просто трябва да приема съдбата си. Сега вече знам кой ме лъжеше през цялото време.

Днес чувствам Божият мир в сърцето си и не минава и ден без да Му благодаря за това.


НА ТЕБЕ ГОСПОДИ:

Благодаря, че ме спаси. Обещавам да Ти служа и да върша Твоите повеления. Знам, че не съм достойна и че не заслужавам Твоята милост, но въпреки всичко Ти ми я даде. Аз ще те обичам, така както няма да обичам никой друг. Обучи ме, за да науча и други на Твоят път според Слово Ти. Помогни ми да разбирам правилно Твоето учение и да го споделям с тези, които се нуждаят от напътствие в живота, както и аз самата все още имам нужда от напътствията и водителството Ти! Знам, че никога няма да стана СЪВЪРШЕНА, защото на света имаше само ЕДИН СЪВЪРШЕН ЧОВЕК – НАШИЯТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС! Въпреки всичко ще се постарая!

Също Те моля и за бившия си съпруг, за когото винаги ще има специално място в сърцето ми – да бъде изцелен и да върви с Теб както в този, така и през вечния живот. В името на Исус, амин и амин!


Този материал е под лиценз - Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.

Криейтив Комънс договор


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус или умря за твоите грехове, или не (НО ТОЙ ГО НАПРАВИ!!!). Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исуса Христа на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови