Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Исус ми показа края на света - свидетелство на Кати Синг

Като дете никога не ходех редовно на църква. Когато приятелите ми ходеха аз просто ги придружавах без дори да обръщам внимание на това, което се говори. Рано срещнах съпруга си, на около 15. Той е вярващ и заедно с него започнах да ходя и аз редовно.

Винаги съм мислела, че ще отида на небето защото бях добър човек.

Една Неделя обаче се събудих със силно разклатени убеждения, нещо като че ли ми натякваше в ума, че не съм спасена. И така, аз отидох до олтара през този ден и дълго се молих за спасението на душата си, не казах нито дума за това на никой. Няколко месеца след това аз все още се чувствах неуверена и несигурна в спасението си. Не беше и случайно това, което чух тогава в църквата от проповедника - "Който се отрече от Мене пред човеците и Аз ще се отрека от него пред Моя Отец небесен!" - изведнъж се почувствах като ударена, през главата ми минаха десетки моменти, в които съм се отричала от Исус и ме е било срам да говоря за Него даже пред съвсем непознати хора. Почувствах се толкова зле, бях съкрушена.

Борих се с това повече от година, докато една нощ Исус не ме посети в съня ми. Беше най-ужасния, най-страшния сън, който съм сънувала някога. Сънувах края на света и как сред всичките ужаси, които ставаха около мен Исус ме остави на Земята... Бях изплашена и ужасена, в първия момент не разбирах какво се случва и защо става така, сърцето ми щеше да се пръсне от страх а усещането за липса на любов, студ и зло навсякъде около мен беше неописуемо. Започнах да се боря усилено, за да се върна при Исус, но без ефект. Забелязах, че съм единствения човек от църквата ми, който не беше спасен, а бях само на 18... Събудих се обляна в пот. Не исках да отида в ада, а в момента се бях запътила точно на там.

На следващия ден в църквата ни имаше младежка конференция. Говорителя ни покани да затворим очите си и мислено да поканим Исус в сърцата си. Знаех, че това не беше случайно и сърцето ми биеше така бързо... Исус искаше да влезне в живота ми.

Така че аз се молих на този стол, със затворени очи, а докато се молих сърцето ми плачеше за Исус. Пасторът ни каза да отворим очите си като продължи да се моли за нас. След това той каза, който се чувства спасен нека вдигне ръката си. Когато вдигнах ръката си всичко пред очите ми стана бяло и чух в ума си - "най-накрая си си у дома"

Какво невероятно нещо е спасението, сега не искам да чакам и миг, за да Му дам всичко от себе си.


Свидетелството стига до Вас благодарение на precious-testimonies.com

Превод и редакция В. Тоневски


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този сайт се поддържа от дарения и всяко ще помогне за неговото съществуване и развитие. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #5 деси 24-08-2017 11:18
Алелуя амин
Цитиране
 
 
+2 #4 Lubomir Vachev 07-01-2016 11:28
Slava na Gospoda Isysa Hrista vo veki amin
Цитиране
 
 
+4 #3 snejanka 07-05-2013 12:21
:-) slava na na6iq jiv SPASITEL !
Цитиране
 
 
+1 #2 Янка 03-12-2011 23:26
Цитит от Barbed_Rose:
Алелуя! Много насърчително!

Да.
Цитиране
 
 
+3 #1 Barbed_Rose 27-09-2011 15:27
Алелуя! Много насърчително!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови