Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

МЮСЮЛМАНИН ВИЖДА ИСУС В БОЛНИЦА В ТОРОНТО, КАНАДА!

До 34-годишна възраст, Насир Сидики, успешен бизнесмен, е направил първия си милион, но парите не означават нищо за него на смъртния му одър. Диагностициран с най-лошия случай на херпес зостер, който някога е съществувал в болницата в Торонто, имунната система се срива и лекарите очакват той да умре.

На следващата сутрин се събудих в стерилна стая на осмия етаж на болницата, кожата ми пареше така, сякаш някой ме беше залял с бензин и драснал клечка кибрит след това. Усетих огън от отвътре навън.

Лекарят ми пристигна и ме погледна в почуда. "Мехурите се умножават така бързо, буквално мога да ги видя как растат", каза той. "Твоето тяло не може да се пребори."

На следващата сутрин, в допълнение към херпес зостер, аз се обринах с варицела от главата до петите. Бях поставен в строга изолация. Същата вечер температурата ми достигна до 107,6 градуса ( не знам колко градуса по целзии е това) - достатъчно висока, за да бъде мозъка ми постоянно объркан.

През следващите дни продължих да се влошавам. Моите нервни окончания станаха много възпалени,а до края на седмицата, аз бях вече в критично състояние.

Моята последна надежда

В живота си бях смел, уверен в себе си и поемащ рискове. Но пред смъртта, бях ужасен. Нямах представа какво може да ме очаква от другата страна. Бях отгледан като мюсюлманин в Лондон, Англия, и аз разбрах, Аллах не е бог, който лекува.

Единствената ми надежда е в медицината.

Аз в крайна сметка бях толкова близо до смъртта, можех да чуя лекарите, когато ме преглеждаха и казваха: "Имунната му система просто е вън от строя"

"Той умира" потвърди друг лекар. "Имунната му система трябва да бъде компрометирана от СПИН."

Аз нямам СПИН! Исках да крещя, но не можех да произнеса нито дума. След това някой ме удари. Той каза, че умирам!

Лекарите казаха тихо на моя колега Анита. "След няколко часа той ще бъде мъртъв", "Ако по някакво чудо оживее, той вероятно ще бъде сляп с дясното си око, глух с дясното си ухо, парализиран от дясната му страна както и със сериозни мозъчни увреждания от високата температура."

Тогава те ме оставиха.

Те ме оставиха тук, за да умра! Чувствах се като удавник за трети път. Събрах всичката си възможна сила и прошепнах в молитва. "Боже, ако Ти Си истински, не позволявай да умра!"

В негово присъствие

По време на най-мрачния час на нощта се събудих и видях един човек в подножието на леглото ми. Лъчи от светлина се излъчваха от Него, позволявайки ми да видя очертанията Му. Не можех да видя лицето Му, защото Той беше твърде ярък. Нямаше нужда някой да ми казва, че това беше Исус Христос.

В Корана се споменава Исус, мюсюлманите вярват,че Той е съществувал, но не като син на Бога, а като добър човек и пророк. Знаех, че това не е Мохамед. Знаех, че това не е Аллах. Исус беше в стаята ми. Нямаше никакъв страх, а само мир.

"Защо си дошъл за един мюсюлманин, когато всички останали ме оставиха да умра?" Чудех се аз.

Без думи, Той разговаряше с мен. "Аз съм Бог на християните. Аз съм Бог на Авраам, Исаак и Яков. "

Това е всичко, което Той каза. Той не спомена за моето заболяване. Той не спомена за предстоящата ми смърт. Както внезапно се появи, така внезапно изчезна.

На следващата сутрин, същите двама лекари пристигнаха, за да ме прегледат. "Мехурите са спрели да растат!" удивиха се те...

"Ние не знаем какво се е случило, но вируса на херпес зостер е отишъл в ремисия."

На следващия ден, все още с болки и покрит с мехури, аз бях изписан от болницата с куфар, пълен с лекарства. "Да не напускаш дома", предупреди лекарят. "Може да минат месеци преди мехурите да изчезват напълно, но ще останат бели петна и белези по кожата. Болката може да продължи с години. "

Излизайки навън, на сутрешното слънце, аз изглеждах като кръстоска между прокажен човек и слон. Когато хората ме зърваха, те отиваха от другата страна на улицата. Въпреки това, аз не мислех за моя външен вид, мислите ми бяха насочени към Исус. Нямаше съмнение в съзнанието ми, че присъствието на Исус в моята стая е спряло вируса на херпес зостер. Каквото и друго да беше Исус , аз осъзнах, че в Неговото присъствие се случват чудеса.

Този факт ме остави с един въпрос: Исус Синът на Бога ли е, както християните казват, или той е само пророк, както аз си мислех?

У дома тази вечер, независимо от лекарствата, болката и сърбежа бяха толкова тежки, че почти трябваше да връзват ръцете ми. Аз изпаднах в неспокоен сън, и продължавах да се чудя кой е Исус Христос.

Учейки се да живея

На следващата сутрин се събудих рано и пуснах телевизията. Превключвайки каналите, аз замръзнах, когато видях

следните думи на целия екран: Исус Синът на Бога ли е?

Слушах внимателно, тъй като двама мъже обсъждаха тази тема, - отговаряйки на всички мои въпроси. Преди шоуто да започне, един от мъжете водеше телевизионната аудитория в молитва. Тялото ми пламтеше от болка, но аз коленичих на пода на всекидневната ми. Сълзи се стичаха по лицето ми, аз повторих молитва и поканих Исус в сърцето ми.

Веднага ненаситен духовен глад възниква в мен. Аз трябваше да науча повече за Исус. Въпреки нарежданията на доктора ми да остана вкъщи, на следващия ден излязох и си купих Библия. Първо прочетох книгите на Матей, Марко, Лука и Йоан. Все още ненаситен, аз започнах с "Битие" и прочетох Библията по време на моите безсънни нощи.

Междувременно, Анита ми донесе книги и дискове, обясняващи Евангелието. Аз буквално ги погълнах, докато продължавах да се уча на Божието Слово. Тъй като моята вяра започна да расте, аз намерих моя снимка как съм изглеждал преди да се разболея и се помолих Бог да ме направи да изглеждам по този начин отново.

Насир Сидики след чудото, извършено от Господ Исус Христос!

Насир и Анита - Исус МоятЛечител

Една седмица след изписването ми от болницата, се събудих и видях, че възглавницата ми е покрита с мехури. Трябва да съм ги изтръгнал с нокти в съня си, помислих си аз. Изпълзях от леглото и влязох в банята. Каквото беше започнало на възглавницата ми, сега завърши под душа. Всеки мехур падна от тялото ми!

Вместо да бъда покрит с петна от бяла съединителна тъкан, кожата ми просто бе червена и груба. Аз бавно бях изцелен, връщайки се към нормалното си състояние преди херпес зостер. Когато бях изцелен, аз не само изглеждах нормално, но бях същият както преди да се разболея, с изключение на белезите, които все още имах на гърдите си.

Нито едно от мрачните предсказания на лекарите не се сбъдна. Зрението ми е 20/20. Слухът ми е нормален. Моята реч е ненакърнена. Не съм претърпял мозъчно увреждане.

Моето лечение беше чудно, бързо и пълно. Никога след това не съм страдал от някаква болка или друго усложнение. Не само че имах най-лошия случай на херпес зостер, който някога са лекували в болницата в Торонто, но имах и най-чудотворно възстановяване.

Исус, Бог на християните, се появи в болничната стая на умиращ мюсюлмански, и ме изцели. Но това не е най-голямото чудо, което Той извърши. Трансформацията, която започна в сърцето ми е още по-драматична, от тази на тялото ми.

Слава на Господ за това чудо!

WebRepOverall rating

Свидетелството достига до Вас благодарение на Калинка Заркова и ДонИта (Barbed_Rose)Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този сайт се поддържа от дарения и всяко ще помогне за неговото съществуване и развитие. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #24 mephisto 05-09-2017 18:23
Ако лекарите са били британски специалисти , тяхното неведение по медицинските въпроси никак не е очудващо!
Цитиране
 
 
+1 #23 evelina 05-08-2013 12:18
Az sym izcerena ot herpes zoster .....bolkite sa mnogo silni ,no blagodarq na bog beshe s men ukrepi me vyv vqrata
Цитиране
 
 
+3 #22 Alexander 03-02-2013 18:35
Да са живи и здрави, всички вярващи, изцелени и не такива. Слава на Бога!!!
Цитиране
 
 
0 #21 pen4o yordanov 20-11-2012 22:30
slava na xrista amin
Цитиране
 
 
+5 #20 Краси 30-09-2012 17:50
чудеса се случват непрекъснато!ка квото и да поискаме с вяра Бог ще ни го даде!
Цитиране
 
 
+3 #19 Djordjo 22-08-2012 12:09
слава на Исус Христос!Обичам Те Господи!Алелуя! Амин!
Цитиране
 
 
+2 #18 mariya 27-06-2012 22:35
KOLKO VELIK E BOG,VSEKI DEN I VSYAKA NOSHT SA PULNI S NEGOVITE 4UDESA ! BOG DA BLAGOSLOVI IZCELENITE,NOVO RODENITE I VSEKI 4OVEK NA ZEMYATA ! BOG E ZARU4AL USPEH VUV VSI4KITE NI PATISHTA ! DERZAYTE I NEKA SE UKREPI VYARATA NI ! MIR VAM
Цитиране
 
 
+3 #17 albena asenova 23-01-2012 15:22
SLAVA NA BOG ZA VSI4KO .BOG S16TO NAPRAVI 4YDO I V MOETO SEMEISTVO .....maja mi kalin se razbolq ot pankriqz ,no toi ne ypotrebqva alkoxol kogato vaspali pankriqsa,dokto rite se 4ydexa ot kakvo moje da predizvika vaspalenieto ...... to se okaza 4e ,ne trqbva6e da qde svinsko mn.dokato be6e v b1rza pomo6t toi se sviva6e ot bolki i postoqnno kazva6e ymiram doktore ........,i i napravixa izsledvaniq i vidqxa 4e rezyltatite bqxa izv1n norma.toga toi zapo4na da se moli i kazva6e BOJE NEMAGA POVE4E NA TEQ BOLKI ako te ima molqte da me izceli6 ako ne e volqta ti neka ymra za6toto bolkite sa neponosimi..... .....togava postepenno bolkite namalqxa i toi znae6e 4e BOG ima
DOKTORITE ne davaxa golemi nadejdi za6toto mnogo nad naormata .a ot pankriaz se ymira.as znam 4e bog napravi 4ydoto i s nego za da go dobede blizo do sebesi.ZA6TOTO BOG go iska za sebesi za svoe 4ado.i do den dne6en m1ja mi proslavq boga.
Цитиране
 
 
+3 #16 raina 25-12-2011 20:48
slava na boga za tova 4udo.az vqrvam za6toto isus izvur6i 4udo i v moq jivot.deteto mi padna v vrqla voda na 8 mes.izgarqneto be6e 27procenta 4-ta stepen,cqlata mu dqsna strana izgorq ot liceto do korema mu,vku4itlno i vutreshno,dulbo ko izgarqne,lekari te ne davaha 6ans da ocelee,be6e izpadnal v koma.no az znaeh v kogo sam povqrvala moleh se i posteh,za 17 dni bog se prslavi,izpisah a go bez plasti4ni operacii,bez nito edin beleg,a trqbva6e da ostane v bolnica 3 mes.blagodarq na isus 4e go vustanovi suvur6enno,bez nedostatuk sega e na 1god. 3 mes. i e jiv i zdrav.
Цитиране
 
 
+8 #15 silvi mihailov 17-12-2011 14:28
имам чуството защото това свидетелство ме промени силно е и то много слава на бога
Цитиране
 
 
+5 #14 Нора Велкова 17-12-2011 11:57
СЛАВА НА ГОСПОДА ЗА ВСИЧКО!
Цитиране
 
 
+7 #13 kiki 17-12-2011 11:22
СЛАВА НА ГОСПОДА ЗА ВСИЧКО!
Цитиране
 
 
+4 #12 nandi@abv.bg 14-12-2011 02:55
znam sce Bog negleda nalice i toi jelae vseki ot sarce iska vseki da bade spasen zatova cqlata slava neka da e za nego scudesno svidetelstvo Bog da te vodi brat mi i domat ti sasho bog sas tebe . Amin
Цитиране
 
 
+4 #11 heli simeohova 04-12-2011 13:59
slava ha hacia bog isys xpistos to evelik toi e edisveh toi e alfa i omega nupvia i nosledeh slava ha velikoto my ime amih
Цитиране
 
 
+4 #10 heli simeohova 26-11-2011 14:44
bog e velik slava ha boga isysa xpista
Цитиране
 
 
+7 #9 Димитър Янакиев 20-11-2011 18:56
Страхотно свидетелство, Господ Исус е велик!!!
Цитиране
 
 
+4 #8 боряна 11-11-2011 15:36
слава на БОГА за това свидетелство!за Него няма нищо невъзможно!ТОЙ Е СЪЩИЯТ ВЧЕРА,ДНЕС И ЗАВИНАГИ!АЛЕЛУЯ !
Цитиране
 
 
+3 #7 Rumen Angelov 26-09-2011 11:49
Ей наистена Слава на Бога наистена цялата слава да дъде само на него и за него много съм насачен. Благодаряму! Благословенни. Благодарям му немога с уста но със сърце от сърце и съсъ всичко що е у мене му благодаря! СЛАВА НА БОГА БОГ ЕДИН.
Цитиране
 
 
+3 #6 nasuf 24-09-2011 21:14
slava na boga brat nasir zaradvah se mnogo kat cuh tova svidetelstvo znaehsi cebog she uspee da te spasi
Цитиране
 
 
+3 #5 sevgi 24-09-2011 21:08
slava na gospoda za tova cudo bog da te blagolovi
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови