Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Исус спаси сина ми от удар с Волтова дъга!

F 373b8ea5c65d3149289a3070ac02e7401

Моят син Йордан е жив след удар от Волтова дъга от 27хил.Волта.

Това се случи на 16.05.2005 г.на гара Червен бряг.

Беше на 11години и като истински любопитно и пъргаво дете взе та се покачи на изоставената до първи пътнически перон цистерна, която стоеше там от години без някой да се сети,че представлява реална опасност за живота.

Точно тогава са включили контактната мрежа и синът ми беше ударен от Волтовата дъга.Щеше да е изпепелен на въглен ,но Божията милост към него и мен го спаси.

Исус пое този удар и не позволи сатана да го погуби.Още преди години, когато предадох живота си на Исус Христос ,се бях молила с молитвата на Ана Самуиловата майка за син,който да служи на Господа .

И Бог ми го даде през 1993г.Как ли не се мъчи дяволът да съсипе Божието дело в живота на Йордан,но не е познал .Посветила съм живота си и семейството си да служим на Господа.И явно за този тежък момент Господ ме беше приготвял 15 години преди това да се случи.Урокът ми по вяра трябваше да бъде проверен.

4-5часа преди да се случи това Бот ме събуди и чух ясна заповед да се моля за живота,но не знаех за чий живот.Молих се.После ми даде Слово- Исаия 54глава,и по-специално 13 стих оживя пред очите ми Всичките ти чада ще бъдат научени от Господа; И голям ще бъде мирът им.Когато в Плевенската болница ми каза главният лекар ,че няма надежда да оживее т.к. изгарянето беше обширно 72%и много дълбоко,аз не се усъмних в Божието обещание ,което ми беше дадено през нощта.Когато карах след линейката за София плаках с кървави сълзи.

Тогава осъзнах какво му е било на Авраам.Но разбрах и какво е да се отпуснеш изцяло в Божийте ръце и да Му се довериш.Благодарна съм на всички искрено вярващи братя и сестри по цял свят,които се застъпиха в гореща молитва за живота на моя син.Благодаря и на лекарите,които се бориха за спасяване на живота му и направиха правилните операции.Благодаря на всички хора,които дариха кръв тогава.

И преди всичко благодаря на Бог,който е през цялото време с нас.Не ни е оставял в нито един миг. 

Сега синът ми Йордан е на 23 год.Моля се за пълното му освобождение от стреса тогава и влиянието на упойките,които предизвикаха аутизъм.Вярвам в Божият план за живота му ,изпълнен с Духа да бъде мощен свидетел за Божията слава.

От Дина

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови