Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бог събра разбитото ми сърце.. СВИДЕТЕЛСТВО

broken heart valentine background 1048 49571

Преди години има любовна мъка за едно момиче, беше доста дълъг период в живота ми.

Сърцето ми беше на парчета на малки и ситни парченца като пясъка. Бях на една молитвена група и там имаше жена пророк. Бях седнал до нея и изведнъж тя си отвори устата и започна да говори за сърцето ми на сърцето ми като ми каза, че Бог ще го направи цяло!

Беше като глас от тръба свързана с небесата откъдето Самият Бог Отец Говореше... Чувството беше, че самият Бог е точно до мен! Бог за секунда залепи и направи цяло сърце отново за неговият син и аз съм му толкова блсгодарен, че нямам думи...

Приятели мои да знаете, че Бог лекува съкрушеното сърце от любовната мъка... Аз бях в депресия няколко години, но Бог ме изцели за секунда! Дано съм ви насърчил ако сте в такова състояние в момента...

Стефан Бенчев

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови