Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Айше от Крумовград: МОХАМЕД НЕ МИ ПОМОГНА!!!

al horezmi1

Казвам се Айше и съм родена в Крумовград. Бях мюсюлманка. Сега живея в град Кърджали, където съм женена. Имам три деца. Малката ми дъщеря беше на седем години и не можеше да приказва. Приготвихме документите за училището за неми.

Предложиха ни училището в Пловдив или в Ивайловград. Аз избрах Ивайловград, защото съм от този край. Тогава беше 8 септември. На 9 и 10 септември 1991 г. дойдоха много хора от всякъде и имаше евангелизации в Кърджали. Те хвалеха Бога по улиците, молеха се и пееха песни. Събраха се в старата църква. Като чух, че Исус Христос изцерява, закарах малкото си дете да се молят за него. Вярващите направиха кръг. Аз бях проста мюсюлманка и не разбирах молитвите им, но те поставиха ръцете си на детето и то веднага падна на земята. Почна да прави гърчове и пяна излизаше от устата му . Уплаших се и си помислих, че детето ми умира. Някои от вярващите казаха, че ням демон излиза от него. По едно време детето се успокои и отвори очите си. Цялото беше в пот. Уплашено го гледах и то като ме видя викна: „Вода, искам вода, майко.” Вода – първата дума, която изговори. Дадохме й вода. Аз не знаех в този момент какво й се случи.


Имам и друга дъщеря, на която левият крак беше по- тънък и къс и накуцваше. На следващия ден на същото място докарахме и нея. Наджи, един брат от Турция, постави ръка. Аз мислех, че ще й дърпа краката като чакръкчия. Обаче те пак почнаха да се молят. В този момент детето издигна голям глас и крясък и в този момент чух как коляното пукна и кракът се удължи. И в този момент се покаях и извиках: „Господи Исусе, Ти Си истинският Аллах. Заради Теб давам душата си. Господи, тук намерих истинския Аллах, защото изцели и двете ми деца. От сега нататък давам живота си на теб. От сега нататък каквото искат, това да ме правят хората. Ако искат да ме мерят с камъни, но няма да оставя Твоя път.” И така и стана.


След две седмици всички комшии и всички мюсюлмани бяха против мен, че съм дала вярата на Исус Христос. Започнаха да ме обвиняват, че заради пари съм дала вярата си. Виждаха, че децата ми са изцерени. Комшийката събираше камъни и караше децата да ме мерят. Аз отивам на работа и те ме гонят с камъни. И ме плюеха, че от мюсюлманска съм минала на християнска вяра. Бог не допусна дори едно камъче да ме удари. Говорили на бабата, но тя им отговорила, че където искам там ще вярвам. После казаха и на полицията за мен. Тогава нямаше Библии, но аз исках да се кланям на Бога истински. Казвах на хората: ”Исус Христос е истинският Аллах, елате! Двете ми деца са изцерени от Него. Мохамед не ми помогна.”


Един от нашите комшии каза на МВР-то, че аз съм бунтувала хората и съм ги карала да приемат християнската вяра. И дойдоха от МВР-то и ме закараха в участъка. Кой можеше да ме спре. Святият Дух работеше. Започнах да хваля Бога пред полицаите. „Ако искате, убийте ме, но Исус Христос е истинският Аллах. Той ми изцери децата. Каквото искате направете с мен. Ако искате ще ви покажа документите. Детето ми беше нямо, другото ми дете беше инвалид. Господ ги изцери. Защо не ги изцери Мохамед? Колко години служех на Мохамед, пет пъти на ден се кланях на него, защото дядо ми беше имам и погребваше мъртвите от мюсюлманите. Аз от дете се покланях на Мохамед.”


И така, полицаят започна да плачи, като слушаше моето свидетелство. Попита: „Кой докара тая жена? Виждате ли какво Бог направи за тая жена?”
Моите роднини не ме искаха, че съм напуснала мюсюлманството и съм минала към християнството и не ме пускаха на село. Всички бяха против мен, защото съм ги излагала, а дядо ми е бил ходжа.


Мъжът ми беше постоянно пиян. Биеше ме, колеше ме, защото в кръчмата казвали – жена ти даде вярата си. Като переше пералната, той буташе главата ми вътре в нея. Но слава на Бога, нищо не ставаше. Господ ме пазеше и мъжът ми виждаше как стават чудеса.


И така, дойде моментът, когато мъжът ми се покая и много бързо се промени. Комшиите започнаха да се учудват. И моите роднини в Крумовград повярваха. Продължавам да работя с турците и помаците в този край. Много болни хора Исус изцери. И сега обикаляме четири села. Там подготвяме работници за Бога. Учим ги с мъжа ми. Сега във всяко село има лидер, които се грижат за съседните села.


Айше Мурадова, Кърджали

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #5 Islam is THE LIGHT 15-08-2017 21:25
Islamophobia will FALL!
Цитиране
 
 
0 #4 Nia 11-08-2017 17:59
Slava na nashiat Bog Isus Xristos
Цитиране
 
 
+1 #3 Mimito 28-07-2017 19:26
Slava na Nashiqt Spasitel
Цитиране
 
 
+1 #2 Роман 28-07-2017 18:58
Слава на Бога благодаря ти Господи Исусе за твоята неизмерима любов и милост, тиси достоиния вечен Живот
Цитиране
 
 
+1 #1 Николинка Тодорова 28-07-2017 16:04
Бог е Любов
Слава на Бога.
Вечна слава на Исус.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови