Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Свидетелство за божия слава.

Свидетелство за Божия слава.

      Здравейте! Казвам се Емил Василев, и съм на 15 години. Искам да разкажа своето свидетелство, за Исус.

От ранна възръст дядо ми, ме е учил, че Бог същестува и че това не е шега. Мислех си, "какъв ли е този Бог." И веднъж започнаха чудесата. Когато бях на 7 години, дядо ми ме заведе на Богослужение, беше ми много интересно, защото имаше бенд, които изпълняваше песни за Исус. Казвах си, "Ха, кого ли е този Исус."

 

След няколко години дядо ми се разболя от рак. Бях много тъжен поради това. Всеки четвъртък идваха хора, да се молят за неговото изцерение. Винаги казваха в "кръвта на Исус". Отново се зачудих... Божията воля, беше да вземе душата на моя дядо. Бях съкрушен, казвах си, "Добре, Господи, нали си истински, нали помагаш, нали си добър това ми разказваше дядо за теб. И естествено не получих отговор на това, което казах на Бога.

После хората, които се молеха за дядо ми дойдоха още няколко пъти, за наша подкрепа, молеха се за нас. В една вечер, започна да се чука по вратата, оплаших се много, казах си "Исусе помогни ми", и заспах неусетно от умората. Беше ме много страх, защото си представиях, че това е моя починал дядо. И реших да се отделя от Исус, казах си "Е, ако спра да общувам с Исус, дадо ми ще спре да идва през ноща.

И така аз се отделих от Бог за 6 години. През тези 6 години бях се променил коренно. Исус не ме беше изоставил, а аз бях изоставил него. Започнах да говоря глупости, да кълна, да гледам с пренебрежение, да си мисля за глупсти, да вярвам във въмпири и други измислени същества, дори посегнах няколко пъти към цигарите. През лятото на 2016 година, моята братовчедка беше дошла на гости при нашата баба.

Ние си говорехме за нещо и тя изведнъж промени темата, като ми каза "Помниш ли Исус". Тези думи бяха в главата ми няколко дни, след като тя ме подсети за него. И започнах да се моля със сълзи казвайки: " Исусе, помниш ли ме? Помниш ли какъв бях, моля те прости ми за всички грехове, допусни ме отново в твоя път, ако трябва ще приема всяко наказание, само и само да ме приемеш отново. И привърших с "Амин, Господи!"" И той ме прие, дори никога не ме е отхвърлял, Благодаря на моя Бог, Исус, моя най-добър приятел, че не ме е изоставял и за миг.

Братя и сестри, на колкото и да сте години, когато приемете Бог, това ще е за винаги, и дори и да се отречете от него, той рано или късно ще ви върне в пътя си! Нека Исус да бди над вас, амин!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови