Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Пратеник на Бог

58b19036b3fd51

Едно момче, пътувайки в автобус, било подканено от Господ да стане и да каже на пътниците, че Исус идва скоро.

Но когато започнало да говори, един много ядосан мъж му се разкрещял да млъкне. Момчето се изплашило, засрамило се и се върнало на мястото си. Но Господ отново го накарал да говори за завръщането Му и същият мъж се развикал и понечил да го удари.

Момчето отново се изплашило и се върнало да седне, но още веднъж чуло в сърцето си да стане и тогава то извикало силно:" ИСУС СЕ ЗАВРЪЩА!"

Тогава, този очевидно лош мъж с едно детенце в ръцете, скочил срещу момчето, а синът му казал: "ТАТКО, ОСТАВИ ГО ДА ГОВОРИ, ТОЙ Е САМО ЕДИН ПРАТЕНИК НА БОГ." Бащата се завърнал на мястото си, плачейки неудържимо. Момчето се приближило и го попитало защо плаче толкова много. А мъжът отговорил: " Моят син ми каза, че си пратеник на Бог...той се роди ням и до този момент никога не е говорил!"


Превод: Катя Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #2 Методи 28-09-2017 17:00
Алелуяяя..... Исус е жив
Цитиране
 
 
+1 #1 M.METODIEV 11-06-2017 15:09
Amin Slava na Boga
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови