Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Желаещите да помогнат нека последват тази връзка: КЛИК
За информация по фактурирането или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Наркоман спира наркотиците, след като вижда лика на демон в своя снимка!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Джо Мартинес е наркоман, когато той и съпругата му си правят снимка за 50-ата годишнина от сватбата им. Изглежда нормално нали? Е, изчакайте, докато се вгледате по-отблизо.

a400100000000000 1

Какво е това?
Те разглеждат фотоалбума си и това, което виждат зад гърба на Джо е направо шокиращо. Той и съпругата му вярват, че е демон, олицетворяващ злото в живота му, донесено от наркотиците.

b400100000000000

Експертите по паранормалното
Джо показва снимката на Брайън Бонър от Rocky Mountain Paranormal Research Society, оказва се, че няма обяснение как това куче се е озовало като образ на снимката. Експертът казва, че в 99% от случаите става въпрос за бъг от някакъв вид, но този път той не може да даде научно обяснение.

c400100000000000

Становището на фото експерта
Фото експертът Джон Дейвънпорт не разполага с точно обяснение, но той не вярва, че снимката е подправена по някакъв начин.
В портфейла
Джо носи снимката в портфейла си като напомняне за миналия си живот. Това му помага да спре наркотиците и да остане чист.

източник: http://lifebg.net/

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови