Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БОГ Е НЕВЕРОЯТЕН БОГ! - Свидетелство на Красимира Найденова

christian prayer

Здравейте на всички!

Казвам се Красимира Найденова и съм израстнала в област Ямбол, село Дъбово.
Искам да ви споделя свидетелството си, за да прославя моя Господ.
Словото на Бог казва:

"и Ме призови в ден на напаст; и Аз ще те избавя; и ти ще Ме прославиш."- Псалом 50:15.


Родена съм през 1987 г., имам брат и сестри. Била съм на 3-4 г., когато родителите ми са забелязали, че не мога да чувам, следователно не мога да говоря и да разпознавам предметите според наименованията им по рождение. Следва ходене по доктори и болници, но без добри резултати освен препоръчаното слухово апаратче за двете уши, което е за хора с намален слух, а при мен случая е, че изобщо не чувах. Майка ми ме е записала на редовно училище. Ходих на училище, но не разбирах всичко.
Така растях, докато Бог изпрати една вярваща да ни свидетелства за Господа. Тя казала на майка ми, че ако приемем Исус Христос като личен Спасител и Господ, ще бъда изцелена. Докато растях, жената не е спирала да се моли за моето изцеление, за което съм много благодарна на Бог, че я изпрати да ни свидетелства. Вярвам, че в резултат на молитвите, започнах да се развивам повече. Така завърших средното си образование през 2006 г. Колкото можех да разбирам и чувам, започнах да работя.

През 2010 г. Бог направи така, че приех Исус като личен Спасител. Това се случи в ЕПЦ Ветил гр. Ямбол, след което взех водно кръщение и не след дълго получих кръщение в Святия дух през същата година. След това последва и моето изцеление на лявото ми ухо.

"И доведоха при Него един глух и заекващ човек и Му се помолиха да положи ръка на него. Исус, като го отведе от народа насаме, втъкна пръстите Си в ушите му и като плюна, докосна се до езика му; и погледна към небето, въздъхна и му каза: Еффата, което значи: Отвори се. И ушите му се отвориха и връзката на езика му се развърза, и той говореше чисто."

И Исус им заръча на никого да не кажат това; но колкото повече им заръчваше, толкова повече те го разгласяваха; защото се чудеха твърде много и казваха: Всичко върши отлично; и глухите прави да чуват, и немите да говорят.''- Марк 7:32-37.

Започнах да чувам с едното ухо и говорът ми започна да става по- разбираем и за другите.

"За човеците това е невъзможно, но не и за Бога; защото за Бога всичко е възможно." - Марк 10:27.

Четях библията, молех се. Започнах да свидетелствам за Господа Исуса и така Той ми помогна за изчистването на говора ми. Вярно е Божието слово, че ако повярва човек, ще се спаси целият му дом. Благодаря на Бога, че спаси моите близки. Молих се Бог да ми изпрати съпруг, който да ме обича и помага истински, ето че Бог е верен и ми го изпрати, оженихме се в края на 2013 г. Благодаря на Бога за съпруга ми, който ми помогна да напиша това свидетелство за Божия слава. Бъдете насърчени с това, което Исус извърши в моя живот.

Бъдете благословени и останете в Божието присъствие. А на тези, които не познават Бог, Той ви призовава да се покаете за греховете си, защото наближи Небесното царство.- Матей 4:17. Исус е пролял кръвта си на Голгота за всеки.

Той възкръсна от смъртта и е Жив! Приемете Исус Христос като личен Спасител и Господ в сърцата си.

"Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот. Понеже Бог не е пратил Сина Си на света, за да съди света, но за да бъде светът спасен чрез Него." - Йоан 3:16-17. Амин!

Благодаря Ти, Господи Исусе!

Красимира,
гр.Средец,
обл. Бургас

Източник: Български Християнски Форуми

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови