Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Момичето и пръстените.. Свидетелство

prusten

Преди известно време, докато пътувах в един автобус, до мен седна едно младо момиче, на около може би 15 - 16 години. Аз погледнах към момичето и това, което ми направи впечатление беше, че тя носеше пръстени, които бяха с образи на някакви черепи, и аз за миг си помислих, че тя може би е някакъв фен на металика, или на някаква музикална група, която определено прославя княза на този свят, който е дявола. Докато пътувахме, аз си мислих, как да постъпя, какво да и кажа, но в един момент Бог ме вдъхнови и аз с вяра в Исус, се обърнах към нея, и, и казах:
- Извинете, може ли за малко внимание? Тя се обърна към мен с въпросителен поглед, след което и казах:
- Загледах се в тези пръстени, които носите, с тези черепи и искам да ви кажа, че тези неща, нищо хубаво или добро не могат да ви донесат, тези неща са дяволски неща и ако си мислите, че дявола може да ви даде добри неща, вие се лъжете. Искам също да ви кажа, че Бог ви обича, Исус Христос даде живота Си за теб, за мен и за всички грешници, и докато и говорих, тя си гледаше пръстените и ме слушаше. В този момент влиза контрола в автобуса, и проверяващите стигнаха до нас, аз си дадох билета за проверка, след което момичето си даде нейната карта за градския транспорт, обаче проверяващите и казаха, че нейната карта е с изтекъл срок и трябва да и наложат глоба. Тя им каза, че няма пари за да си плати глобата, и докато им каза това, извади от джоба си монети, които започна да брои, и докато ги броеше, контрольора и каза:
- Хайде, остави това, но следващия път гледай да си изрядна с картата си.
Когато контрольора си тръгна от нас, тя се обърна към мен и ми каза това:
- Господине, прав бяхте, тези неща, тези пръстени с тези черепи, не носят късмет. След което аз и отвърнах:
- Искам да ви кажа, че в момента не ви глобиха поради Божията огромна милост към вас и Неговата безкрайна любов към вас, защото Бог се смили за вас, и Той е Този, Който предотврати това. Тя ме гледаше с някак си, удовлетворен поглед, от това което и казах, и от това, което се беше случило и ми каза нещо, което много ме зарадва...., тя ми каза:
- Аз ще трябва да изхвърля тези пръстени. :) След което тя слезе на нейната спирка и от тогава не съм виждал това момиче, но Бог Си знае работата.
Пиша това с пълна увереност и искам да кажа на всички приятели, че Божието свято Име, никога няма да остане без свидетелство на тази земя!
Цялата слава отдавам на Бога!!! Бог да ви благослови!

Жулиян Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови