Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БЯХ ВЕЩИЦА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НЯКОЛКО ГОДИНИ - Свидетелство на Ани

precious testimonies

Свидетелството достига до вас с любезното съдействие на Precious Testimonies

Превод и редакция: Роза Саронова

Български християнски форуми

(Историята на Ани Финтън)
Исус ме спаси!

От: Ани Финтън

magwo

Още от най-крехка възраст аз чувствах, че съм по-различна от другите деца. Бях изключително чувствителна към явленията от духовно естество. Без да имах някакво логично обяснение, аз често знаех неща, които по естествен начин нямаше как да узная. Бях убедена, че има духовен свят, защото можех да виждам духове. И тъй като напълно осъзнавах тяхното присъствие, на мен ми се струваше нещо нормално да науча каквото мога от тях.

Растейки, Християнството ми беше представяно под най-различи форми, но нито една от тях не пусна дълбоки корени в мен. Чувах, че Исус бил Божият Син и че умрял за греховете на хората, така че един ден ние да можем да живеем с Него на небето. Знаех химните,които се пееха в църква; бях наизустила и няколко библейски стиха. Но ... нищо от това не беше реално за мен. Наблюдавах живота на тези Християни, които учеха за Спасителя Христос, но живота им ми се струваше празен и повърхностен.

Като тийнейджър, аз тотално загърбих Християнството и започнах да търся „истината“ на други места.

Посветих се изцяло на всичко, което можех да науча от духовния свят. Прекарах много години изучавайки различни системи от схващания и вярвания, но никоя не възприех напълно. Бях доста еклектична в своите практики, но не и смирена, изразявайки мненията си.

Откритото изразяване на мнението ми и моята откровеност в крайна сметка привлякоха вниманието на една жена, която имаше дългогодишен опит с окултизма. Тя беше последователка на тъй-наречената Европейска традиция и на мига аз бях впечатлена от ранга и силата, които тя притежаваше. Моите възгледи и схващания явно я бяха заинтересували и заради това тя уважаваше моята самоувереност.

След като прекарахме известно време заедно, за да се опознаем по-добре, тя ми предложи помощта си в изучаването ми на духовния свят.

Само след няколко месеца, аз заминах за Обединеното кралство, за да се срещна и запозная с други членове на Европейското сборище на вещици. Бях поразена от това, на което станах свидетел, изпълнена с огромно желание да науча каквото можех от тях. Тази традиция имаше своята тъмна страна, която ме привличаше силно. Тя ми предлагаше сила и тайнственост, за които аз жадувах.

В търсене на духовното, в крайна сметка аз се озовах в Ирладия. Когато стъпих на брега на Емерълд Айлънд, на мига се почувствах така сякаш си бях у дома. Обичах всичко ... всяко нещо на това място. В религията на древните келти, аз намерих една духовност, която имаше смисъл за мен.

Все още се намирах под влиянието на това, което бях научила в Обединеното кралство, но възприех напълно келтското езичество. Ритуалите и обичаите, за които получих знание бяха предавани от поколение на поколение. Те бяха толкова поверители и тайнствени, че дори е бяха записани никъде. Срещнах се много богове и богини, търсейки тяхната помощ и водителство в духовното си пътешевствие. Истина и знание - ето какво преследвах аз.

Следващите няколко години аз прекарах в пътуване из Ирландия, Обединеното кралство и САЩ. Бях непреклонна в преследване на целта си, винаги опитваща да се добера и получа още малко знание, сила и позиция. Всичко останало в живота ми мина на заден план.

Обаче в крайна сметка започнах да осъзнавам, че не намирам удовлетворение ... винаги имаше едно „само още малко“, което не можех да достигна. Чувствах, че нещо трябваше да се промени в живота ми, но не можех да проумея от какво се нуждаех. Бях готова по-скоро да отнема собствения си живот, отколкото да претърпя провал.

Когато се върнах в Щатите, една стара позната ме представи на някои свои приятели. На момента, в който ги погледнах, аз вече знаех, че в тях имаше нещо по-различно. Можех да усетя, че това Нещо вътре в тях, ги правеше различни. То предизвика моето любопитство. Тези хора бяха Християни, но не приличаха на никои други, които познавах. Поканиха ме на вечеря у дома си и това беше началото на един съвсем нов свят, който се откри пред мене.

Те ми предложиха приятелството и любовта си. Докато нашите взаимоотношения се развиваха, аз наблюдавах живота им. Без каквато и да е показност, те притежаваха една духовност, на която аз се удивлявах. Започнах да поглъщам всичко, което можех да науча от тях, търсейки източника на техния мир.

Последваха няколко месеца, които бяха изпълнени с огромно объркване и неясноти за мен - опитвах се да поддържам връзката си със съществата, на които служех, като в същото време изпитвах интерес и към претенциите на друг Бог. Несъзнателно се опитвах да живея и в двата свята, буквално стъпила с по един крак във всеки от тях.

Някъде по това време аз попаднах на свидетелството на Джеф Харшбергър. Той разказваше, че бил освободен от връзките на сатанизма. Това привлече вниманието ми и аз се свързах с Refuge Ministries. Джеф и аз започнахме да разговаряме. Веднага забелязах разлика и в него.

Бях много развълнувана, че бях открила някой, познаващ света, с който аз бях свързана, някой, който всъщност е посещавал този свят. Споделих дилемата, пред която бях изправена, задавайки куп въпроси. Той и съпругата му ми предложиха приятелството си в труден за мен момент, когато се чувствах така, сякаш никой не разбираше болката ми. Тяхната безусловна любов спаси живота ми.

Отдръпнах се от ежедневните си занимания, отделяйки време да се замисля върху живота си и да го анализирам. Бях пътувала из света, придобих сила и уважение, но не бях намерила мир. Борих се със съмненията и несигурността за известно време, балансирайки по тънкият като бръснач ръб между отчаяието и надеждата.

Бях привлечена от идеята за един Бог на любовта, един Бог над всички останали богове. Започнах усилено да изучавам Библията, желаейки да науча колкото се може повече. Колкото повече търсех Неговата Истина, толкова повече ми ставаше ясно, че точно това е било нещото, което така дълго бях търсила.

След като много внимателно обмислих всичко, взех твърдото решение да посветя живота си на Христа. Месеците, които последваха бяха изпълнени с вихрушка от промени. С всеки изминат ден връзката ми с Бога ставаше все по-силна и аз открих свободата, която само Той може да предложи и даде.

Годините, които прекарах, вървейки по широкият път, постоянно ми напомнят, че в света има и други, търсещи това, което и аз някога търсех. Бог нежно ме изпълва с желанието да споделям с тях Истината, която в крайна сметка намерих. Също като тези, които посветиха част от времето си на мен, когато бях в нужда, аз искам да съм на разположение на други нуждаещи се, с каквото мога.

Джеф и Лиз ми помогнаха да направя желанието си възможно, като ме поканиха да стана част от персонала на Refuge Ministries. Заедно, ние обучаваме другите за опастностите, които окултизма крие, както и различните форми на езичество. Бог използва Refuge Ministries, за да промени живота ми. Сега знам, че Той го използва, за да промени живота и на други.

www.refugeministries.cc

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови