Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Слава на Бога, сутринта обривът го нямаше.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

12143079 603961013084416 6142577133482036629 n

Свидетелство от страницата на Plamen S Petrov!
Здравейте! Преди няколко дена излезе обрив по гърба и корема на сина ми. Първо не му обърнах особено внимание, но обривът не изчезваше и сатана естествено започна да ми вкарва мисли на съмнение, че е нещо опасно и аз започнах да се притеснявам. Снощи си пуснах онлайн Богослужението и вие казахте че Бог изцелява в момента кожни проблеми. Аз приех това с вяра и си казах че това е за сина ми. Слава на Бога сутринта погледнах корема му - обривът го нямаше. Слава на Исус Христос ! Благословено да е святото му име ! Благодаря ти Господи ,че никога не
ни оставяш и се грижиш за нас! Стилияна

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови