Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Аз съм Валерия Кирилова и повярвах в една група на евангелски християни.

genesis photo1

Здравейте! Аз съм Валерия Кирилова и повярвах в една група на евангелски християни.

По това време имах приятел - разведен човек, каквато бях и аз тогава. С него двамката яко запивахме по кръчмите и ни беше доста весело, докато пиехме, но след това бях унила и тъжна и някакъв вик се пораждаше от вътрешното на сърцето ми. Междувременно ме назначиха барман в едно новооткрито хотелче на брега на Дунав. Там се запознах с една християнка на име Любка, която имаше прекрасен глас и след като ми благовести Христос започна да ме учи на евангелските песни.Малко преди да повярвам бях отказала алкохола, защото моят приятел/доста странно/ ми беше казал: защо не се помолиш на твоя бог да те освободи от алкохола и аз /още по-странно/ се помолих Боже, освободи ме от алкохола. И бях чудно освободена от пиенето на алкохол!Та освободена САМО от алкохола пристъпих към Бога. Последва отказ от цигари и....от приятеля ми. Любка и другите сестри с които се молех ме нудеха да се моля за кръщение със СД и когато напуснах светския си приятел - това беше на 06.05.1996г., а на 11.05.1996г бях кръстена в СД. На 11.08.1996г се кръстих във вода. Сега израствам в Христос.

Пропуснах да кажа, че се омъжих през 1998г. за адвентист, но аз си останах петдесятна. До ден днешен той все още не е едно с мен, но отдавна престанахме да спорим. Вече се моля Господ да премахне покривалото от очите му и да се обърне към Христос, защото покривалото се снема само и единствено в Него. Разчитам да имаме общо служение.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови