Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бог отново стори чудо в моя живот! - Свидетелство на Йорданка

Исус в болницаПреди повече от 25 години,Бог отново стори чудо в моя живот!

Появи се подутина на щитовидната ми жлеза с размер на малко яйце.

При направените изследвания се оказа,че е студен възел. Мненията на лекарите бяха 50 на 50 %.

Едните казваха,че ако не го оперират може да се изроди в злокачествено,другите пък,че ако се разбута с операция също може да стане по-лошо.

Цели шест месеца приемах някакви лекарства,но възелът не се повлия и буквално бях нахокана от лекарите. Как можело аз като здравен служител,така небрежно да гледам на това и да не се оперирам.Естествено като човек,аз се изплаших и реших да отида и да се запиша за операция.Часът беше обеден и по кабинетите и в чакалнята нямаше никой.

Седнах да чакам и така се замислих за ситуацията ,в която бях. По онова време пеех активно в църковния хор и бях водещ сопран. Изведнъж ми дойде тази мисъл: "Ами ако при операцията повредят гласните ми струни и вече не мога да пея за моя Спасител!?" Почти на бегом напуснах болницата.

Прибрах се у дома и застанах на молитва. Казах на Исус така:" Господи Исусе,Ти Си ми дал този глас ,за да пея за Твоя прослава и аз няма да отида на операция,защото може да ми повредят гласа.Какво ще стане с този студен възел на жлезата ми,това си е Твоя работа.Аз го оставям на Теб."На следващата репетиция на хора,обявих решението си пред всички и ги призовах и те да се молят за мен.

Почти забравих за възела,защото не ми създаваше никакъв дискомфорт,не ми пречеше. След няколко години,отидох по друг повод при лекаря,който ме беше преглеждал и той като опипа жлезата каза, че е изчезнал възела. Неговото заключение беше,че явно е било киста,която е претърпяла обратно развитие.Кистите при изследванията давали същия рисунък като студените възли. Казах си на ум: "За мен няма значение какво точно е било! Исус знае това най-добре! "

Аз го оставих на Него и съм безкрайно благодарна,че Той отново се прослави в живота ми! Нека цялата Слава и Почит е за Теб ,Спасителю мой! Амин!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови