Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бог ми говори чрез сън

dream

Здравейте, братя и сестри.

Аз съм на почти 20г. Много младежи на моята възраст са вършели какви тях.не неща и аз съм една от тях.

Правех грешка след грешка и осъзнавах, че не бива да го правя, но въпреки това аз го правех.


Ако и ти желаеш да прославиш Бога, СПОДЕЛИ СВОЕТО СВИДЕТЕЛСТВО ИЛИ ИСТОРИЯ ОТ ТУК: ПУБЛИКУВАЙ


Бог чрез сън може би е искал да ме предупреди, че рано или късно това, което съм правела ще излезе на яве. Една вечер сънувах как Бог чрез една сестра във вярата в съня ми каза: Прочети притчи 6 глава. После изведнъж се повяваме на едно много голямо място с много хора, нещо като Евангелизация и слушаме християнски песни и бях чула една песен и тази песен в съня ми ме докосна и аз започнах да благодаря на Бог и да вдигам ръце към небето.

Това беше първият сън. Минава известно време и сънувам още един сън, в който чувам глас, който ми повтаря: Псалм 10, 10 дена.

Не мога да разтълкувам тези сънища. Знам, чве Бог иска да ми каже нещо, но не знам какво. Също така сънувах как на един лист пиша: Дерзайте за Бога!

Имах застой в който Бог не ми е говорил чрез сън 4 години  и сега Бог започна да ми говори отново, за което се радвам, защото няма нищо по хубаво от това да знаеш, че Бог не те е забравил въпреки нещата, който си вършил. Аз разбрах много неща, без Бог ние сме нищо.

Живеем в свят пълен с много лъжи, суета, които ни привличат към себе си и ни карат да правим неща с които нараняваме нашия Бог, който пое нашите грехове на кръста, дал е живота си за нас, а ние как му се отплащаме.

Дерзайте за Бога, възлюбени братя и сестри!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 alyosha 19-04-2016 21:49
Братя и сестри покайте се ние живеем в свят където има грях и лъжа но само нашият жив бог е пътят към истината бог говори чрез сънища но само на определени хора които го обичат и вярват в него лично аз съм свидетел слава да бъде на нашият бог за чудесата които върши и изцерява!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови