Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Чакането си струва! Свидетелството на Деян и Краси Добреви

Здравейте!

Ние сме Деян и Краси Добреви от гр.Велико Търново.Искаме да ви споделим нашето свидетелство, за да прославим нашия Господ Исус Христос.Почти девет години след нашия брак нямахме дете въпреки нашето желание и молитва.Ходихме при доста лекари но при изследванията нямаше проблем.

 

От 2009г. спряхме да ходим по лекари и вярвахме , че Бог ще отговори на молитвата ни защото в словото Му има обещание (Марк 11:23-24).Но въпреки молитвите ни и на много наши приятели нещата не се случваха.Тогава през ноември 2013г. решихме за последно да отидем на лекар и да разберем дали няма някакъв проблем.Подложихме се отново на изследвания и хормонална терапия и от там нататък Бог движеше нещата по най- добрия начин.

В началото на 2014г. след преглед разбрахме, че ще имаме бебе.Благодарим на Бог,че чрез ходенето ни по лекари ни показа, че тяхната роля е ограничена и в крайна сметка Той дава живота.Днес ние се радваме на най- големия подарък в нашия живот прекрасния ни син Йоан.Слава на Бога затова, че през тези години Той ни показа, че е верен и всичко се случва на Божието време.

Йоан се роди със запушен слъзен канал на дясното око.Според лекарите, ако не се отпуши до десетия месец трябва да се прави сонда за отпушване.Ние изчакахме до 1г. но не се отпушваше и записахме час за операция(сондиране),която се отложи поради хрема.

Изчакахме известно време и на една година и три месеца слъзния канал се отпуши по чуден начин.

Благодарим на Бог за неговата милост и ежедневна грижа за нашето семейство.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови