Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Насърчете се с това свидетелство. Насърчете и други

От Петя Боева

Здравейте благословени,

Вчера вечер бяхме на Библейско училище и пастора ни показа едно видео за 2 момичета на 16 и 19 г. от Калгари. Всъщност, видяхме свидетелството само на 16 годишното момиче.

То разказва как е пътувало в автобуса. Заговорило се с една жена, която й споделила, че съпругът й е болен от рак. Момичето я попитало може ли да се помоли за изцелението на съпруга й. Жената се съгласила. След седмица се оказало, че двете отново са заедно в автобуса рамо до рамо. Жената познала момичето и я попитала "нали ти беше, която се моли за моя съпруг?" Да, аз бях - отговорило момичето. Как е той? И жената разказва, че съпругът й ходил през тази седмица на лекар и изследванията показали, че няма никакъв рак. Лекарят не можел да повярва как може това да се случи. Жената била толкова щастлива от всичко това, че помолила момичето да разкаже за всичко пред целия автобус. И то се качило на една седалка и пред целия автобус започнало да благовества, да разкава за живота си в Господ Исус Христос, за Неговата сила и любов. Водещия я попита дали е имало около 25 човека, а тя отговори "Ооооо, бяха много повече от 25 човека. И всички слушаха с такова внимание." Момичето е само на 16 години, но силата на Бога е съвършенна. То не само се е покорило да се моли за някого, но и да свидетелства пред толкова хора на толкова необичайно място и Божията Слава е слязла на това място

Слава на Господа. Ние чухме за чудото на изцерение, но не знаем колко други чудеса са станали в този ден. Колко живота са докоснати от това свидетелство и колко са влезли в Божието Царство. Велик е Господ и Той може да употреби всеки един за Своя Слава, независимо от възрастта, но зависимо от покорността. Може би следващата седмица ще чуем другото свидетелство, ако стане, ще ви го споделя, за да се насърчим взаимно.

Бъдете благословени и дръзновени в името Господне. Той е който потвърждава думите на своите деца и Славата е само Негова. Амин и Амин!

Насърчете се с това свидетелство. Насърчете и други

Peppy

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови