Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Как Бог ме излекува.. (СВИДЕТЕЛСТВО)

..Приеха ме в неврологично отделение. Започнаха изследвания. Направиха ми пункция, за да ми поставят диагноза. Мнението на лекарите беше, че съм болна от множествена склероза..

Братя и сестри,

Искам да благодаря на моя Бог, който съм приела в сърцето си с голяма любов, защото Той извърши в моя живот чудеса, за които нямам думи да Го хваля и да Му благодаря.

През 1987 година бях много притеснена в службата. Счетоводител съм, но същевременно ни дадоха жилище и трябваше да се направи ремонт, а от работата не ми разрешиха да ползвам отпуск. Получих възпаление на лявото око и три дни не можех да виждам. Приеха ме в болница и положението беше овладяно. Имах възпаление на зрителния нерв. Оправих се и се върнах на работа.

Следващата година получих слабост в краката. Много често падах по улиците, както си вървях. Приеха ме в неврологично отделение. Започнаха изследвания. Направиха ми пункция, за да ми поставят диагноза. Мнението на лекарите беше, че съм болна от множествена склероза. Старшата сестра ми каза: “Дано не е тази диагноза.” Отговорих и: “Моят Бог няма да допусне тази диагноза да е моя." Вярвах в Бога и чаках резултатите от пункцията. Постоянно се молех и посещавах Православна църква. Аз вярвам, че Бог е навсякъде.

В болницата престоях един месец на много трудно лечение на системи. Изписаха ме и отново тръгнах на работа. След около една година слабостта в краката ми се засили още повече. Не можех да вървя продължително време и падах по улиците, без да се спъвам. Потърсих лекарска помощ в Неврологичен кабинет на Окръжна болница в София, където веднага бях приета. Молех се усърдно и вярата ми в Бога се усилваше. Попаднах на много добри специалисти - невролози, които бяха съпрузи, и с Божията помощ и тяхното усърдно желание да ми помогнат бях възстановена и то много добре. От тогава ( 1989 г.) до днес не съм имала нужда да бъда лекувана от това заболяване. Благодаря на нашия Цар, защото за Него няма невъзможни неща.

Втори път бях поставена на още по-голямо изпитание. Получих изсипване и се налагаше оперативна намеса. Под мишницата ми се появи и една бучка, която при прегледа, изследванията и биопсията се оказа, че е рак. На 8 март 1999 година ме приеха в Онкологията и ми казаха, че много съм закъсняла. Спокойно приех всичко това, защото вярвах във Всемогъщия Бог.

Започна лечението. Искаха да ми изрежат гърдата, но откриха че, има метастази в десния бял дроб и затова решиха да не ме оперират, а да ме лекуват чрез химиотерапия. Бях много отчаяна, когато срещнах сестра Мария от Евангелската църква, която ми вдъхна голяма вяра в Бога. Тя ми разказа как Господ я е изцерил от астма и е върнал здравето и радостта й.

Лечението чрез химиотерапия беше много мъчително.

Няколко сестри застанахме в пост и молитва всеки ден. Молехме се, пеехме и хвалехме нашия Господ Иисус Христос в продължение на около шест месеца. Бучката от една стана на три, но с Божията помощ започнаха да се стопяват и към шестия месец се стопиха и изчезнаха. Вследствие на усърдното лечение на лекуващата лекарка и съветите на много специалисти, пред които моят Бог отваряше врати навсякъде, където ходех на прегледи, и чрез Божията сила, метастазите бяха изчезнали. На контролния преглед след шест месечното лечение скенерът показа, че белият ми дроб е чист като сълза.

Благодаря Ти, Господи Иисусе Христе. Велики, чудни и славни са Твоите дела. Слава на името Ти, Царю на царете.

От месец ноември 2000 година започнах работа и се чувствам съвършно добре, тичаща, можеща, и хвалеща Бога всеки ден и всеки час.

Благодаря на лекарите за усърдните им грижи към мен.

Слава да бъде само на Бога. Само Той я заслужава.

Благодаря Му за великите чудеса, които извърши в моя живот.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови