Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Изпитанията, на които бях подложена.. (СВИДЕТЕЛСТВО)

..Повярвах в господа Исуса Христа и потърсих Неговата помощ. Веднага започнаха жестоки изпитания, които с Божията помощ изтърпях..

Омъжена съм с едно дете на 4 години. Детето ми се разболя от много страшна болест. Заболяха го ушите и от едното му ухо капеше гной, получи припадъци и онемя в продължение на три дни. Приеха го в болницата в град Русе и го поставиха на системи. Направиха му пункция в гръбначния стълб, но нямаше подобрение. Лекарите казаха, че гнойният процес е стигнал до мозъка и трябва да му отварят главата. Главният ушен лекар, доктор Начев каза, че детето не може да бъде изцелено и от него няма да стане нормален човек.

Повярвах в господа Исуса Христа и потърсих Неговата помощ. Веднага започнаха жестоки изпитания, които с Божията помощ изтърпях. Бях бита и ругана от роднини и хулена от цялото село, но господ Исус Христос казва: “Блажени сте вие, когато ви похулят и изгонят, и кажат против вас лъжовно какво да е лоша дума заради мене. Радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата: тъй бяха гонени и пророците, които бяха преди вас” /Мат. 5:11,12/. Разведохме се заради вярата ми в Господа, но аз намерих моя Спасител и Изцерител на детето ми и нямах намерение да отстъпвам нито крачка назад.

Въпреки че бяхме разделени, съпругът ми се грижеше усърдно за сина ни Атанас. Бях изгонена от къщи и живеех в град Белене, когато Светият дух ми даде три денонощен пост за спасението на сина ми. От цялата си душа, с всичкия си разум и с цялото си сърце благодаря на нашия Бог. Който спаси и изцери нашия син. Чрез Божественото изцеление на детето ни, съпругът ми повярва, покая се и ние отново сме заедно, за да служим на нашия Спасител. Редовно посещавам богослуженията в нашата Вятовска църква. Обещах пред Бога, че на всеки срещнат ще свидетелствам за божественото изцеление на сина ми и винаги и на всякъде ще славя Бога.

В град Русе имаше християнска конференция, на която присъстваха много братя и сестри от цялата страна и от Гърция, които славеха и величаеха Бога. Мнозина свидетелстваха за чудесата, които Господ беше извършил в живота им. Имаше и моментални изцеления. Искаше ми се и аз да стана и да свидетелствам, но ме достраша. Детето ми отново се разболя от същата болест. Откарах го с линейка в болницата, но имах мир, че Бог отново ще го изцери. Когато гледах видеокасетата “Съмнението”, разбрах какво сгреших. Започнах да свидетелствам по улиците и да славя Бога и стана чудо. Сега детето ми е напълно здраво и весело. Брат Петре, моля ви да разпространите по целия свят моето свидетелство за Божественото изцеление на сина ми Атанас.

Моля ви също да ни подкрепите в решаването на жилищния ни проблем. Вярвам, че Бог ще снабди и тази наша нужда, защото ни спаси и ни даде своя чуден мир и пълното изцеление на нашето дете.

Бог да благослови всички Негови синове и дъщери! Амин!

Пенка Колева Николова

Илия Атанасов Янакиев

Атанас Илиев Янакиев

ул. “Съединение” N%11

гр. Вятово - 7080.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови