Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Ангели над покойник (По истински случай)

Изпратена ни на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (изпращайте вашите свидетелства или истории, за да бъдат за благословение и поучение)

Историята е истинска.

Майка ми разказа за една нейна колежка която вечерта преди погребението на роднина и се е случило нещо странно.

По традиция покойникът трябва да остане една вечер в къщата в която е живял (поне аз така го знам),въпросната колежка останала при покойника,изморена от цялото тичане през деня задрямала.

По нейни думи нещо или някой я е събудил,нали знаете онзи момент когато не знаеш дали спиш или си буден,всичко ти е едно мътно.

Жената видяла бледи фигури да стоят над ковчега на покойника,не се изплашила и по някаква причина знаела,че това са ангели.

Цялото видение траело няколко минути,когато чула някой да и казва ,,Дойдохме да се Сбогуваме"",жената се събудила окончателно когато в стаята влязла дъщеря и.

След погребението колежката на майка ми коментирала с дъщеря си какво е сънувала,а тя и отвърнала че не е било сън.

Вие ще прецените дали е истина!!!! Но ви уверявам, че е истина.

От Асето

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови