Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Свидетелство на Таня Дилова

В края на месец май 1995 година ме оперираха в Онкологическия Институт от карцином 3-та степен.

Назначиха ми лъчетерапия. Вместо подобрение, състоянието ми се влошаваше с всеки изминат ден. Кашлях ужасно и нямах сили да вървя. В превозните средства хората ме гледаха подозрително и се пазеха от мен. Състоянието ми беше видимо тревожно и лекуващият ме лекар Доцент Ст. Ганчев ми назначи множество изследвания и рентгенови снимки. Консултираше ме с пулмолози и други специалисти. Аз мислех, че това е краят. Вероятно имам метастази в белите дробове.. По-късно се разбра, че са ме предозирали с 5 процедури облъчване и това е довело до утежняване на състоянието ми. Увредена е била повърхността на белите ми дробове. Кожата ми също беше изгоряла и болеше. При едно от поредните изследвания казаха, че съм получила "Лъчев пулмолит".

Един ден в дома на родителите ми пристигна брат Петко - фотограф от Карлово, приятел на големия ми син, и каза, че в молитва е получил откровение за мен и майка ми да ни заведе на молитвеното събрание за изцелени на болни при брат Петър Велев. Той имал силна вяра и Господ лекувал чрез молитвите в това събрание... Майка ми се поколеба, като че не и се вярваше, че може да има лек за мен. Тя е православна християнка. По това време накуцваше силно и не можеше да се движи без бастун, но си намери извинение и не дойде с нас.

По целия път непрекъснато кашлях, а когато наближихме църквата в "Булина ливада" се закашлях много силно и продължително. Стори ми се, че брат Петко се притесни и аз му казах, че ако така кашлям и по време на богослужението, ще преча на останалите. Искаше ми се да се върнем, но той настоя и ние влязохме в църквата малко след 15 часа. Службата беше започнала. Настаниха ме на първия ред. Сложих кърпа на главата си и започнах да се моля непрестанно със сълзи на очите си. Брат Велев минаваше от човек на човек и питаше деликатно какъв е здравословният му проблем, полагаше ръка над главата му и започваше усърдно да се моли. Когато казах, че моят проблем се нарича "лъчев пулмолит" - остана учуден. Не бил чувал за такова заболяване. Положи ръка над главата ми и започна молитвата. Всички братя и сестри горещо се молеха за моето изцеление. Когато службата привършваше, брат Петко ме побутна и се извини, че ще трябва да излезе по-рано и ще ме остави сама. Неволно погледнах часовника си и нададох радостен вик - наближаваше 18 часа, а аз не бях кашляла почти 3 часа! Това беше чудото на изцелението ми чрез вяра в Бога!

След моето изцеление, майка ми се окуражи и аз я заведох на богослужението в същото събрание на "Булина ливада". Още същата вечер тя захвърли бастуна и забрави болките в краката си.

И двете благодарим на Бога, че получихме изцеление. На брат Велев желаеме здраве и дълъг живот, за да помага и на други като нас да намерят Божествено изцеление в името на Господ Иисус Христос.

Таня Дилова - Издател


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този сайт се поддържа от дарения и всяко ще помогне за неговото съществуване и развитие. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови