Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Свидетелство на Стоянка Б. от град София

През 1986 година се разболях от злокачествен тумор /лимфон/ на лимфните възли. Бях повярвала в Бога от около три години и се обърнах към него с молитва за изцеление. Където и да отворех библията, винаги попадах на насърчителни думи: “Не бой се!” Аз съм с теб” “Само вярвай!” И аз наистина вярвах, че Господ Исус Христос ще ме изцери. Бях добре до месец юли 1994 година.

Тогава изведнъж получих силно влошаване - левхемизация на лимфона. Приеха ме по спешност в Хематологията. Тъй като посещавах молитвените събрания за изцерения на болни при брат П. Велев, обадих се на сестрите да се молят за мен и Бог да ни открие причината за рязкото влошаване на здравословното ми състояние, за да мога да се изповядам и покая за всеки грях. За мен се молеха много братя и сестри. Някои от тях постеха и ме посетиха в болницата. Посети ме и брат Велев, пред когото искрено се изповядах и му казах, че искам да си отида от този свят очистена от греховете, опростена и спасена. Като четях “Мирния договор на грешника с небесното царство”, книгата “Изцерение чрез вяра в Бога” от П. Велев и книгата “Изцерение чрез вяра “ от Осборн, направих си равносметка на живота, който съм водила в последните години. Изповядах се по “Мирния договор” и се отрекох от смъртните и окултните грехове. Отрекох се от наследствените грехове, неправдите, беззаконията и пороците на родителите ми и техните родители до четвърто поколение. Отрекох се от греховете на мъжа ми и на родителите и прародителите му до четвърто поколение. Обещах на моя Спасител, че ще Му служа и ще Го следвам, колкото и да ми е трудно.

Благодаря на Бога и на всички братя и сестри, които постиха и се молиха за мен, защото Господ чу молитвите ни.

Още в началото на заболяването, видях светъл облак над леглото ми в болницата, който се издигаше към тавана. Усетих че ме, завладява Божият мир, спокойствие и сигурност. Започнах бързо да се възстановявам. На 24- тия ден бях изписана от болницата и макар да бях доста слаба, с напълно окапала коса, продължих да посещавам молитвените събрания за изцеления на болни и не пропуснах да прославям Бога и да заявявам, че Господ Исус Христос е моят Изцерител и в Неговите рани аз съм изцерена. Продължавах да се боря и с Божията помощ да отстранявам някои грешки в живота ми и да се поправям, за да бъда напълно очистена от греховете.

И ето че през месец май 1995 година стана чудото. Доцент Л. П. Ми каза, че имам пълна промяна в кръвната картина. Направиха ми пункция и едно друго важно изследване, от които се установи, че болестта ми е преминала от злокачествена в хронична - съвсем различна от първото смъртоносно заболяване. Спряха ми всички лекарства и хемиотерапията. Показах изследванията на други двама лекуващи лекари и те, като видяха резултатите, вдигаха рамене и се чудеха какво да кажат. Доктор Е. Н. Каза: “ Необяснимо! Необичайно!” Обясниха ми, че никога не съм била по-добре от сега. Попитах доцент Л.П. Имала ли е такъв случай в своята практика и тя ми отговори, че не е имала. С радост им казах, че вярвам в изцерителната сила на Господ Исус Христос.

На 27 октомври 1995 година, когато доцентката гледаше под микроскоп моите резултати, на въпроса ми, как според нея, е станало това чудо на изцеление, тя отговори само с две думи: “Бог! Бог!” Това беше достатъчно потвърждение, за резултата от вярата ни в Господа Исуса Христа, Който ни показа, че това което е невъзможно за човеци е възможно за него, защото за Него всичко е възможно и няма нищо невъзможно. Нека бъде слава на името Му отсега и во веки веков! Амин!

Стоянка


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този сайт се поддържа от дарения и всяко ще помогне за неговото съществуване и развитие. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови