Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Свидетелство на сестра Пенка от град Вятово

Омъжена съм с едно дете на 4 години. Детето ми се разболя от много страшна болест. Заболяха го ушите и от едното му ухо капеше гной, получи припадъци и онемя в продължение на три дни.

Приеха го в болницата в град Русе и го поставиха на системи. Направиха му пункция в гръбначния стълб, но нямаше подобрение. Лекарите казаха, че гнойният процес е стигнал до мозъка и трябва да му отварят главата. Главният ушен лекар, доктор Начев каза, че детето не може да бъде изцелено и от него няма да стане нормален човек.

Повярвах в господа Исуса Христа и потърсих Неговата помощ. Веднага започнаха жестоки изпитания, които с Божията помощ изтърпях. Бях бита и ругана от роднини и хулена от цялото село, но господ Исус Христос казва: “Блажени сте вие, когато ви похулят и изгонят, и кажат против вас лъжовно какво да е лоша дума заради мене. Радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата: тъй бяха гонени и пророците, които бяха преди вас” /Мат. 5:11,12/. Разведохме се заради вярата ми в Господа, но аз намерих моя Спасител и Изцерител на детето ми и нямах намерение да отстъпвам нито крачка назад. Въпреки че бяхме разделени, съпругът ми се грижеше усърдно за сина ни Атанас. Бях изгонена от къщи и живеех в град Белене, когато Светият дух ми даде три денонощен пост за спасението на сина ми. От цялата си душа, с всичкия си разум и с цялото си сърце благодаря на нашия Бог. Който спаси и изцери нашия син. Чрез Божественото изцеление на детето ни, съпругът ми повярва, покая се и ние отново сме заедно, за да служим на нашия Спасител. Редовно посещавам богослуженията в нашата Вятовска църква. Обещах пред Бога, че на всеки срещнат ще свидетелствам за божественото изцеление на сина ми и винаги и на всякъде ще славя Бога.

В град Русе имаше християнска конференция, на която присъстваха много братя и сестри от цялата страна и от Гърция, които славеха и величаеха Бога. Мнозина свидетелстваха за чудесата, които Господ беше извършил в живота им. Имаше и моментални изцеления. Искаше ми се и аз да стана и да свидетелствам, но ме достраша. Детето ми отново се разболя от същата болест. Откарах го с линейка в болницата, но имах мир, че Бог отново ще го изцери. Когато гледах видеокасетата “Съмнението”, разбрах какво сгреших. Започнах да свидетелствам по улиците и да славя Бога и стана чудо. Сега детето ми е напълно здраво и весело. Брат Петре, моля ви да разпространите по целия свят моето свидетелство за Божественото изцеление на сина ми Атанас.

Моля ви също да ни подкрепите в решаването на жилищния ни проблем. Вярвам, че Бог ще снабди и тази наша нужда, защото ни спаси и ни даде своя чуден мир и пълното изцеление на нашето дете.

Бог да благослови всички Негови синове и дъщери! Амин!

Пенка Колева Николова
Илия Атанасов Янакиев
Атанас Илиев Янакиев
ул. “Съединение” N%11
гр. Вятово - 7080.


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този сайт се поддържа от дарения и всяко ще помогне за неговото съществуване и развитие. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови