Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

КАРТИНИ НА СЦЕНИ ОТ АДА

КАРТИНИ НА СЦЕНИ ОТ АДА


(написано от корейска художничка, която Господ лично е отвел в ада)

Една художничка от Южна Корея била взета в ада от Самия Господ Исус.

Господ Исус й казал :
" Аз виждм как всеки ден безброй хора падат в морето на адския огън.Моля те, разкажи на хората, какво ти лично си видяла в ада! Ти си длъжна да им разкажеш за ада! Разкажи колко ужасен е ада. Ти трябва да нарисуваш сцените, които ще видиш там, предавайки болката, която има в Моето сърце. Нарисувай адските сцени, предавайки болката на Моето сърце"!

Художничката : Аз се молих цяла нощ и сега аз обичам Исус повече отвсякога.

Веднъж Исус дойде и ми каза в сърцето:
"Аз ще ти покажа най-дълбоки небесни неща ".
Аз мислех, че ще посетя небесата, но вместо това посетих ада. Когато Исус ми каза това, ние навлязохме в духовната свера.Но Исус ме взе и първо ми показа ада.Следвайки Исус, аз плачех, през всичкото време.

Аз слушах стонове, вопли и звуци на ридание: "Аааааа.!!!". Повечето хора не разбират правилно какво е това ад. Те са излъгани и много хора мислят, че е достатъчно само да "вярваш"в Исус Христос и ти попадаш на небето.Някои даже считат, че когато умреш с това всичко завършва. Много вярват съгласно своето мнение.
Затова те живеят така, както им се иска.
********************************************************************************

САТАНА ВЪЗДЕЙСТВА ЧРЕЗ ТЕЛЕВИЗИЯТА

Когато хората гледат насилствени светски филми, демоните реално мъчат човешката душа и самият човек не знае това и не го осъзнава. Когато хората гледат сцени по телевизията, техните души са в мъки и болки. Така душите се осакатяват и нараняват. Светската телевизия никак не помага на християните да израстват в отношение на любов към Бога и Неговият Син Исус Христос. От време на време ние можем да погледаме някои новини, но моля ви не гледайте телевизия, точка!Амин!

Художничката: Когато Исус свидетелства за греховете, извършени от един мъж, Той плачеше. Сатана и неговите демони завързват здраво тялото на грешника с железни вериги, така че тези вериги го контролират.Затова грешниците все повече и повече потъват в грях.. Така, че не живейте по собствените си желания.В ада чувствата в човека са сто пъти по-силни от тези във физическото измерение. Затова болката (след смъртта) е още по-силна. *******************************************************************************РЕАЛНОСТТА ОТ ПУШЕНЕТО НА ЦИГАРИ И ПИЕНЕТО НА АЛКОХОЛ.

Духове на змия проникват в алкохолните напитки и цигарите, които хората пушат.
Исус е взимал много в ада и им е показвал това.

Исус:"Аз виждам, как всеки ден безброй хора падат в огненото море на ада..... .
Моля те разкажи на хората това, което ти лично си видяла в ада!Ти трябва да им разкажеш за ада!Разкажи им колко е ужасен ада. Ти трябва да нарисуваш сцените, които виждаш, предавайки тази болка, която е в сърцето Ми.Нарисувай сцените от ада, като предадеш тази болка, която е в Моето сърце"!
*******************************************************************************Те падат в огъня на ада.

**************************************************************************

Художнчката: Когато рисувах картините от ада, сатана жестоко ме атакуваше, но аз исках високо да изкрещя на целия свят, предавайки сърцето на Исус чрез тези картини.
Аз исках да предам болката на сърцето на Исус и колко съжаляваше за тези хора, които всеки ден падат в ада!
********************************************************************************Измъчват хора на кръста.

*************************************************************************

Хората, които не са искали да ядат хляба на живота....се хранят с Божието Слово.
Тя не е искала да се храни с Божието Слово.
*******************************************************************************

Хора, които не са решавали своите жизнени въпроси с Исус, но са приемали свои собствени решения по собствена воля.
******************************************************************************

Хора, които са пили, приемали и яли забранени неща.
********************************************************************************Исус: Моля кажи на хората, които се обиждат един на друг със своите думи, че не трябва да нараняват и обиждат своите сестри и братя в Христос.Не трябва небрежно да се казват думи.

*******************************************************************************За
празна дума или думи без любов . Наказанието за лъжа. (горе)
********************************************************************************

За кражба на пари или средства. (втората картина).
********************************************************************************Тези, които крадат пари ще бъдат промушвани със стрели и набоцкани с игли.
Преследването на проповядване на Евангелието (втората по-горе)


********************************************************************************

Първата половина от картините изобразяават демони, които влияят на гонителите, подбуждайки ги да преследват, да пречат (объркват) или убиват проповедници на пълното и истинско Евангелие.

Ето така ще бъдат мъчени убийците, насилниците и похитителите на деца. (втората горе).
********************************************************************************Тази жена гледа навън...."Само да се измъкна оттук!"
********************************************************************************

О, ако мога да се измъкна оттук...! Място на насекоми, намиращи се в ада. Този ад е за тези, които са грешили в своите мисли, ума и за тези хора, които са пълни със свои собствени мнения (мисли) и знания (for those who are filled with their own thoughts and knowledge).Te са покрити с безброй ларви.Цялото им тяло е наранено от насекоми.. Ларвите и насекомите в ада са много по-големи по размер в сравнение със земните.

Хиляди ларви и насекоми влизат и излизат през устата, ушите и главата на човека.Пълзят по цялото тяло!
*******************************************************************************


These people were filled with their own thoughts and knowledge.
Тези хора са били изпълнени със свои собствени мисли и знания. ********************************************************************************

В тази част от ада са тези, които са под силно влияние на тяхното разбиране (who are so strong with their perception.). Например:
"С какво Исус би подействувал в моя живот или в мен? Кой съм аз? Не мисля, че Той ме обича.Аз съм лош.Не мисля, че Той ще заобича такъв като мене".
Хора, които не се стремят да мислят в съответствие с волята на Бога, завършват в ада.
Ние трябва да поправим своето мислене.Това са също хора, които нарушават Божието слово и игнорират Божиите заповеди.Те ще се пържат в огнения казан, където ще изгарят от адския пламтящ огън.
********************************************************************************Това е за тези, които не разпостраняват Евангелието, не го споделят.
Те не са казвали благата вест на загиващите.
********************************************************************************Това е за тези, които игнорират Божието Слово и продължават да извършват грях.
Това е творящо зло в очите на Бога.
********************************************************************************Това е за тези, които се оплакват и роптаят даже в сърцето си.
********************************************************************************Това място в ада е за тези мъже, които са имали семейство, но са лъгали своите жени(изневерявали са им) или са ставали хомосексуалисти или бисексуални.
Те ще бъдат пробивани с ножове и копия. ********************************************************************************Сексуално развратени мъже. Техните полови органи ще бъдат пробождани всяка секунда. (Men who are sexually corrupted. Their private part will be pierced every second.)
Това е ада за тези, които са се покланяли на идоли, имали са лоши, зли мисли (намерения) в своята глава и е бил упорит, безумен, като енастоявал да върви по своя собствен път.
********************************************************************************Това място е безкрайно.Мъченията ще бъдат безкрайни, ако вие не се покаете. ********************************************************************************Жената и момчето на тази картина са била майка и син, когато са живели на земята.
Заради непоносимата болка се опитвали да избягат от мъченията, настъпвайки се един на друг.
********************************************************************************


Исус каза: "Сосредоточавай се на Мен.. Ти тябва да се съсредоточиш толкова на Мен..."
Втората картина: "Ти трябва да убиеш сатана, дявола, който живее вътре в теб." ********************************************************************************

Тука ни е показано, че когато ние се каем и молим пред Бога, армия от ангели слиза и пробива демоните със своите мечове.
НЕ ОТИВАЙТЕ В АДА!!!

Видео


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този сайт се поддържа от дарения и всяко ще помогне за неговото съществуване и развитие. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #20 q009 22-08-2017 20:20
Знам, че има ад, но не съм сигурна, че художничката не е пушила някоя забранена субстанция. Нещата са несъмнено художествено издържани, близки до средновековните представи за ада и в същото време на места твърде...азиатс ки. Не го приемайте за злословие, но някога приемах доста неща на доверие; от опит знам, че трябва да се съмняваме във всичко.
Цитиране
 
 
0 #19 asiiinkaa 18-03-2015 10:56
obrashtam se kam sestra '' iolanta" chiito komentar vidqx po gore Bog pokazva na nqkoi izbrani bratq i sestri ada tochno zarardi takiva kato teb koito ne vqrvat che ada sashtestvuva ti pod saznatelno dalboko v sarceto si ne iskash da povqrvash che ima ad i toi e realen ii po tozi nachin kato otrichash ada ti se samoospokoqvash no ne tova e nachina.Ada e realen kakto i raq i az vqrvam v tova vqrvam sashto che Bog shte pomogne na vsi4ki ni da se spasim zaedno s nashite semeistva az sam ot tezi xrisitiani koito vqrvat revnostno i bezrezervno v bog no nqmAt dela i znam che ne e epravilno moqt saprug predi nqkolko godini katastrofira mnogo tejko i bog mu vze duxa ii si vidq tqloto ot gore no gospodd go pojali zashtoto e mnogo mlad i go varna no vapreki tova moqt saprug sega ne iska da chuva za boga i tova mnogo me plashi i naranqva...az vqrvam che bog shte ni dade pokaqnie che bog shte ni dde mir che bog shte ni zavede v pravq pat i v svoq dom v carkvata i shte go slavim ii sledvame dokato sme jivi slava na boga bratq i sestri vqrvaite i ne se poklashtatite pred nishto amin :)
Цитиране
 
 
0 #18 Gabriel4o 31-12-2014 09:53
AHAHAHAHAHAH всички вярващи сте сектанти !
Цитиране
 
 
+4 #17 Temenushka 01-12-2012 19:59
Наистина трябва да се осъзнаем по кои път сме тръгнали, :-| сега е момента в който Бог протяга ръка!
Цитиране
 
 
-8 #16 Дъщерята на Ефтай 27-11-2012 15:19
Благодаря Ти, Господи Боже, за страданието в огнения ад. Господи, Ти, Който сам не пожали Своя Син на кръста, сега изяви Своята мощ и сила. Нека страданието на грешните хора не спира, нека болката им е вечна. Господи, Ти им даде шанс, но те не се покаяха. Сега демони ще режат вагините на блудниците и езиците на лъжците. Божиите врагове биват провесени на червата си, живи биват одирани измамниците и убийците. Виждам как червеят им, който прояжда очите им, не умира. Горят в катрана, О, Боже, колко съм ти благодарна за възмездието. Нека да страдат, Господи, завинаги. Боже, Ти си Бог на Любовта, но именно защото си Бог на Любовта, Ти няма да търпиш грях и порок. Огнения пъкъл е РЕАЛНОСТ, В КОЯТО ДУМАТА ВЕЧНОСТ ОЗНАЧАВА СТРАДАНИЕ! АМИН!!!
Цитиране
 
 
+1 #15 pen4o yordanov 19-11-2012 19:40
da tova e mnogo vqrno bog e lubq6 ba6ta i toi iska da ni predpazi ot tova lo6o mesto ada itaka 4rez tezi istinski svidetelstva ni pokazva verniqt pat do boga i as vi go pojelavam ot vse sarze pokaitese i6e badete spaseni bog sas vas aaaamin
Цитиране
 
 
+8 #14 iolanta 30-10-2012 16:01
Хора нека да се четем Библията .Посочете къде в Библията пише че демони ще измъчват хора в ада,или огненият пъкъл,кието е огненото езеро.Демони измъчват хора само на земята.В огненото езеро всички хвърлени са равни,и ще горят докато изгорят.Това ще са мъките.
Бог не е садист!
Това тук са болни фантазии ,давани от сатана!
Цитиране
 
 
+8 #13 Tanya 09-02-2012 13:58
Направи ми впечатление една от картините, където майка и син се бутат да излязат и се натискат един друг в мъките си. Помислих си, докато са били на земята, как се е радвала тази жена, когато и се е родила рожба, наблюдавала е първите му стъпки, умирала е от щастие при първото му "мама". Представяте ли си докато сме на земята колко много сатана ни ограбва, как тези емоции на милост и умиление са потъпкани, така че като са оти6ли в ада тези майка и син, не е останало нищо,защото в ада няма милост,няма любов, няма про6ка има само болка.
Цитиране
 
 
+11 #12 Admin 06-02-2012 23:38
Цитит от Tanya:
Напоследък чета много свидетелства на хора, които са били заведени с духа си в Ада. Свидетелствата се припокриват, при условие че хората, свидетелствали за Ада са от различни краища на света и не се познават помежду си. Вярвам на тази жена.Хора един съвет, не заспивайте вечер без да сте поискали про6ка за греховете си и когато ставате сутрин молете се Бог да ви води в прави пътеки за устоите в злия ден.


Амин!
Цитиране
 
 
+9 #11 Tanya 06-02-2012 21:05
Напоследък чета много свидетелства на хора, които са били заведени с духа си в Ада. Свидетелствата се припокриват, при условие че хората, свидетелствали за Ада са от различни краища на света и не се познават помежду си. Вярвам на тази жена.Хора един съвет, не заспивайте вечер без да сте поискали про6ка за греховете си и когато ставате сутрин молете се Бог да ви води в прави пътеки за устоите в злия ден.
Цитиране
 
 
+7 #10 heli simeohova 06-12-2011 09:30
nokaite se zacoto e nosledho vpeme v tozi svrt bog da vi blagoslovi amihf
Цитиране
 
 
+10 #9 Stanimir 01-12-2011 21:46
Vseki den se molq na Bog da ne sam tam,iskam vsi4ki hora da ne sa na tova zlovshto mqsto
Цитиране
 
 
+11 #8 anah_su_namun 25-09-2011 00:56
nie horata kazvame, 4e nikoi ne se e varnal ot onya svyat, 4e da kaje kak e tam. az oba4e vyarvam 100% na svidetelstvoto na tazi sestra ot koreya. i ne samo na neinoto, no i na vsi4ki tezi, koito sa imali podobni prejivyavania. Slovoto kazva, 4e istinata 6te se potvardi ot ustata na dvama ili trima svideteli. nie imame pove4e ot dvama ili trima. i vsi4ki hora, koito sa bili zavedeni v raya ili ada razkazvat podobni ne6ta. i az kato u4enicite na Isus pitam: "Gospodi, koi togava moje da se spasi?" No tova, koeto za 4ovecite e nevazmojno - za Boga e vazmojno. Imai milost kam nas Isuse, za6toto nie vsi4ki gre6im v misli, dumi i dela. prosti ni zaradi jertvata na Tvoya Sin, koito nezaslujeno ponese na6ite ujasni i mrasni grehove, za da mojem nie da badem opravdani i da nasledim ve4nia jivot! Prosti ni! Blagodarim ti za dalgotarpenieto i nezaslujenata milost, koyato pokazva6 kam nas! Prosti ni, Isuse! Milost!
Цитиране
 
 
+3 #7 emanuil82 10-09-2011 20:36
:roll: slava na Isus,neka prebadva me v molitva za da 4erpiat sila Angelite i ni zawtitavat...ot zloto...amin
Цитиране
 
 
+5 #6 milan todorov 06-09-2011 16:00
tova e samata istina vqrvam 4e tova e si4ko istina i vqrvam 4e isus se griji za nass no nie kakvo pravim zanego?
za6to si4ko po realno e kato sun a sinq i si4ko koeto e za zabluda e kato po reallno? nikoga nqma da se otreka ot boga.dano si4ki budat blagosloveni i spaseni.tova jelaq za seki moi vrag i za seki priqtell.no nai ve4e za si4ki detsa.silata i slavata e na isus i 6te bude negova ot ve4ni vekove do ve4ni vekove.amin...m olete se za mene za6toto sum gre6en dano bog mi prosti za tezi grexove
.....as obi4am BOGA i 6te go obi4am do vejovete aminn....
Цитиране
 
 
+3 #5 Sneja 27-08-2011 20:37
na nikogo nego pojelavam, no to zavisi ot nas.mnogo e vajno koi pat shte izberem
Цитиране
 
 
+5 #4 Administrator 25-08-2011 19:27
Цитит от Smile:
Бог ни предупреждава да се покаем от греховете си за да не бъдем в ада, а да сме с Него за вечността и да Му се покланяме.


Амин :-)
Цитиране
 
 
+6 #3 Янка 25-08-2011 19:14
Бог ни предупреждава да се покаем от греховете си за да не бъдем в ада, а да сме с Него за вечността и да Му се покланяме.
Цитиране
 
 
+7 #2 APOSTOL 22-08-2011 15:20
POSLEDNO VREME E BRATQ OS1ZNAITESE BOG IDVA ZA SVOITESI POKAITESE 4EE POSLEDNO VREMEE BOG 6E IDVA ZA MIG I 6ESI ZAMINE BOG NIE DAL MNOGO VREME DAGO SLEDVAME I DA V1RVIM PO NEGOVOTO SLOVO TAKA NARE4ENOTO PISMO OT BOGA ZA VSI4KI NAS
Цитиране
 
 
+8 #1 sinty 08-07-2011 02:39
Vsi4ko narisuvano i napisano tuk e vjarno i istinsko.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови