Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Свидетелството на един невярващ

Аз съм един обикновен човек както всички вас. Както някои хора си мислех, че вярвам в Бог. Знаех, че е някъде там, че ни гледа и бди над нас. Все си мислех, че съм добър човек и ще отида в рая, докато не ми изпратиха свидетелството на едно момиченце, което е изпаднало в кома и Бог му показал ада. Клипчето ме разтърси и нещо в мен се преобърна. Някак успях да видя и другата страна на монетата, която си мислех, че е само лъжа за да ни прави по-смирени. От тогава почнаха мойте свидетелства...ежедневно. Беше лятото на 2013г. Аз съм с клаустрофобия и много мразя ансансьори, но живеем във висок блок и не ми се качваше по стълбите. Влязох в ансансьора и естествено заседнах. Отворих малката вратичка, отстрани на входа, за да дръпна аварийната ръчка, но уви някой я беше изкъртил. В такива напрегнати ситуации човек се сеща за Бог. Почнах да се моля, а не знаех и една молитва, думите излизаха от устата и от сърцето ми. Тогава Бог ме чу и ансансьора изключително бавно потегли за моят етаж. През цялото време се тресеше и издаваше странни звуци, но успях да сляза на моят етаж. Тези засядания продължиха през цялото лято, въпреки, че ансансьорът е бил техниччески изправен.Една вечер реших да се помоля на Бог и да му благодаря за прекрасният ден. Тогава цялата стая се огря от ярка светлина, а в средата на светлината беше Той- Бог. Неможех да повярвам на очите си! Как аз, един обикновен човек ще го видя? Продължих с молитвата си и Той се молеше заедно с мен. От тогава Той ме дари с дарба-да мога да помагам на хората чрез билколечение. Не знам точно от кога ии как се случи, все още помагам предимно на роднини. Когато някой се разболее и аз почна да се моля за него в съзнанието ми се появява билка или няколко вида билки смесени в различни пропорции.

Zoom in (real dimensions: 378 x 513)Изображение

Отначало не вярвах какво се случва и винаги ги проверявах за какво е билката в интернет...но билките винаги бяха за конкретната болест на даденият човек. Заедно с новата дарба се появи и разговорът ми с Бог. Аз си мислех, че полудявам, че това са измислици на съзнанието ми, но уви Той ми говореше с цитати от Библията(която до този момент бе бях чела). Бог взе да ми обяснява с видения краят на света,обясняваше ми за чвешкото съзнание, за ада и рая, за много и различни неща който Го питах. Реших да свидетелствам тук, защото съм срамежлив човек, но знаех, че трябваше да го направя, защото краят наближава. Писанието на Йоана ще се сбъдне и няма да има време да прогледнем. Бог иска да водим постоянни разговори с Него. Той говори по различен начин с всеки. Нека Бог благослови всички ви и повярвайте, че Той наистина съществува!

http://www.hristiqni.com/forum/viewtopic.php?f=19&p=42750

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Snezhana shipleva 31-07-2015 01:53
Благодаря за споделената история ,много е хубава ,заредите със надеждата ,че Бог е със мен и че може би и на мен ще ми говори по някакъв начин ..
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови