Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Свидетелството на един невярващ

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Аз съм един обикновен човек както всички вас. Както някои хора си мислех, че вярвам в Бог. Знаех, че е някъде там, че ни гледа и бди над нас. Все си мислех, че съм добър човек и ще отида в рая, докато не ми изпратиха свидетелството на едно момиченце, което е изпаднало в кома и Бог му показал ада. Клипчето ме разтърси и нещо в мен се преобърна. Някак успях да видя и другата страна на монетата, която си мислех, че е само лъжа за да ни прави по-смирени. От тогава почнаха мойте свидетелства...ежедневно. Беше лятото на 2013г. Аз съм с клаустрофобия и много мразя ансансьори, но живеем във висок блок и не ми се качваше по стълбите. Влязох в ансансьора и естествено заседнах. Отворих малката вратичка, отстрани на входа, за да дръпна аварийната ръчка, но уви някой я беше изкъртил. В такива напрегнати ситуации човек се сеща за Бог. Почнах да се моля, а не знаех и една молитва, думите излизаха от устата и от сърцето ми. Тогава Бог ме чу и ансансьора изключително бавно потегли за моят етаж. През цялото време се тресеше и издаваше странни звуци, но успях да сляза на моят етаж. Тези засядания продължиха през цялото лято, въпреки, че ансансьорът е бил техниччески изправен.Една вечер реших да се помоля на Бог и да му благодаря за прекрасният ден. Тогава цялата стая се огря от ярка светлина, а в средата на светлината беше Той- Бог. Неможех да повярвам на очите си! Как аз, един обикновен човек ще го видя? Продължих с молитвата си и Той се молеше заедно с мен. От тогава Той ме дари с дарба-да мога да помагам на хората чрез билколечение. Не знам точно от кога ии как се случи, все още помагам предимно на роднини. Когато някой се разболее и аз почна да се моля за него в съзнанието ми се появява билка или няколко вида билки смесени в различни пропорции.

Zoom in (real dimensions: 378 x 513)Изображение

Отначало не вярвах какво се случва и винаги ги проверявах за какво е билката в интернет...но билките винаги бяха за конкретната болест на даденият човек. Заедно с новата дарба се появи и разговорът ми с Бог. Аз си мислех, че полудявам, че това са измислици на съзнанието ми, но уви Той ми говореше с цитати от Библията(която до този момент бе бях чела). Бог взе да ми обяснява с видения краят на света,обясняваше ми за чвешкото съзнание, за ада и рая, за много и различни неща който Го питах. Реших да свидетелствам тук, защото съм срамежлив човек, но знаех, че трябваше да го направя, защото краят наближава. Писанието на Йоана ще се сбъдне и няма да има време да прогледнем. Бог иска да водим постоянни разговори с Него. Той говори по различен начин с всеки. Нека Бог благослови всички ви и повярвайте, че Той наистина съществува!

http://www.hristiqni.com/forum/viewtopic.php?f=19&p=42750

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Коментари   

 
0 #1 Snezhana shipleva 31-07-2015 01:53
Благодаря за споделената история ,много е хубава ,заредите със надеждата ,че Бог е със мен и че може би и на мен ще ми говори по някакъв начин ..
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови