Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ОЗДРАВЯВАНЕ СЛЕД ПОМАЗВАНЕ - СВИДЕТЕЛСТВО

Изображение


ОЗДРАВЯВАНЕ СЛЕД ПОМАЗВАНЕ

Денка Димитрова Ненова - ЦАСД гр. Дряново

През м. Май 2001г. получих стягане и тежест в сърдечната област придружени със Имах усещането, че стомаха ми се е свил и не можех да се храня. Доста лекари и болници обиколих в Дряново, Габрово, София, Плевен но не намерих помощ и облекчение. Никой не можа да разбере какво е заболяването ми и аз се чувсвах все по зле и по зле.


Лежах в Плевенската болница, неможех да се храня, нямах сили да се движа. Никой лекар не желаеше да влезе в стаята ми на визитация и да ме прегледа. Стигнах до там, че се молех да умра и да се отърва от това страдание и в същото време се надявах на Бога да разреши моя проблем. Поисках от една сестра от църквата д-р Николакева да ме помажат. Взеха ме от болницата с две коли и помазването извърши пастор Апостол Стойков. Присъстваха още съпруга и, сестра и, зет и, старейшината и проповедника. След два дни ме изписаха в безнадежно състояние и близките ме прибраха в Дряново. Здравословното ми състояние се влошаваше и не исках да виждам никого. Не можех да се движа, а и нямах право на повече болнични. Единственото ми спасение беше смъртта и се молех дано да умра и да се отърва. Но моят съпруг се молеше да оздравея и една вечер в 21.00 часа доведе лекарка- психиатър. Още от вратата като ме погледна изброи симптомите на заболяването ми, тя седна до мен и ми каза много сигурно :”Ще оздравееш не се безпокой.” Изписа ми лекарства и на сутринта, като отвори аптеката ми ги купиха. В 9.30 часа взех половин хапче и в 12.00 часа станах и обядвах. След една седмица започнах работа и днес вече на 66г. още работя и се чувствам добре. Благодаря на Бога, че Неговото слово е истино и опитано.

Яков 5:14,15
“Болен ли е някой от вас, нека повика старейшините на църквата и нека се помолят над него и го помажат с масло в Господното Име. И молитвата на вярата ще избави страдащия и Господ ще го повдигне, и ако е извършил грехове, ще му се простят.”

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови