Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Един сън за споделяне!

Един сън за споделяне!

Изпратено ни в социалните мрежи.Здравейте, скъпи сестри и братя! Бих искал да ви разкажа един сън, който Бог ми показа преди няколко дни и който вярвам, Той иска да споделя.

Сънят ми се състоеше от три части, като и трите не са ясно разграничени, а преплетени. В съня ми имаше един Човек, който ми показваше тези епизоди и ми обясняваше какво се случва.
 Всичко започва на един плаж. Времето  не беше слънчево и подходящо за плажуване, по-скоро бе облачно, но не студено. На него имаше много хора, събрани на групички по двама или трима, които очевидно си прекарваха добре, бяха весели, спокойни. Само че аз усетих, че нещо не наред с тях. Привидно всички бяха добре, но изведнъж се случи нещо неочаквано. Настъпи смут, някакво безпокойство. Нещо ги притесняваше. И тогава много от хората започнаха да се превиват от болка, направо агонизираха. Човека, който беше с мен, ми показа че това се случва, защото скорпиони, скрити в дрехите на хората, по- точно в бельото им, които до преди малко са били заспали, изведнъж започнаха да ги нападат. Много от тях лежаха на пясъка, крещейки, на лицата им беше изписана болката. Техните другари не можеха да направят нищо освен да ги успокояват. Никой не можеше да им помогне. Тогава аз поисках да им помогна, но Човека с мен, постави ръката си пред мен и ми каза, че не трябва да го правя.

Войската,която идва от изток, само че тук не е в червено.
 Така Той ме отведе малко по- нагоре от плажа, изкачвайки нещо като малък хълм. Тогава видях една голяма територия пред мен с много хълмове и полета, пресечени от долини на реки. Погледнах на запад и видях морето. Осъзнах, че сме дошли от север, следователно това е бил източния бряг на морето. В този момент там видях една войска да се приготвя за поход. Беше комплектована, конници, пехота, стрелци, всички с техните генерали, готови за бой. Те носеха червени доспехи. Имаха червено знаме с изобразена  тъмносин полумесец с диска нагоре. Разбрах, че това е символа на Картаген.
 В миг се пренесохме на друго място. Беше голям, красив, богат град. В този град Човека с мен ми показа една къща, в която трябва да отида. Аз го направих. Къщата беше красива, бяла, с външни декорации, с масивни греди, Когато влязох вътре, видях различни билки и цветя да висят по гредите, да се сушат. Посрещна ме красива жена, с тъмна коса, бяла дреха и диадема, като венец на главата. Не я познавах, но знаех че е в опасност. Затова я предупредих да напусне града възможно най- бързо, но тя не искаше да го прави. Показа ми своето богатство и ми каза, че няма от какво да се страхува, щом притежава всичко това.
 Тогава Човека ми показа, че е време да тръгваме. Така и стана. Аз оставих жената в дома и и тръгнах.
Символа на второто знаме, на
армията от стрелци в розово.
 Върнахме се отново на полето, къде беше войската. Погледнах напред  и видях друга войска, да се запътва от юг, за да се събере с първата. Тази армия беше само от стрелци, които пресичаха неравен терен. Тогава си помислих, че ако имаше само една конница и малко пехота сега, веднага ще ги сразят. Но тази войска беше уверена, не се страхуваше от такива опасности и спокойно маршируваше към другата, за да се съберат. Тя беше облечена в розови военни дрехи и носеше розово знаме, с изобразено око на него. Око подобно на доларовите банкноти, всевиждащото око. В този миг разбрах, че това са масонски движения, а първата войска- шаманисти. Разбрах също, че и страната в която са е Бразилия.
Подобни на този войници
ограбиха Жената.
 Накрая Човека ме отведе отново в града, в който бяхме преди това. Показа ми го вече пленен, плячкосан от вражеската армия. На една улица видях Красивата Жена. Този път тя беше застанала до една маса. Свиреше на арфа за забавление на войниците, които плячкосваха града и носеха дрехи подобни на кръстоносци.
На масата беше оставила своята голяма торба с жълтици. Беше извадила малко от тях, като се надяваше, че ще са достатъчно за да се спаси. Тя спря да свири, мъжете се изсмяха презрително и грабнаха цялата торба, разбутаха всичко и тръгнаха. Красивата Жена бе изоставена, ограбена, сама.
 Скъпи сестри и братя, надявам се Бог да ви даде мъдрост и разбиране за този сън. Аз няма да направя никакъв коментар по него, но ще се моля за разбиране и дори продължение. Ще се радвам да споделим чутото и разбраното.
 Сега ви оставям в ръцете на Господ Исус Христос. Нека благодат и мир да бъдат на вас, Амин!

от Grigor Kazakov

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+2 #1 Hristian 04-01-2015 17:09
Жената е била голяма сноба=>тя е материална=>бог не може да я пази, защото тя принадлежи на сатана. Прочети малко още от Библията и ще разбереш за какво ти говоря.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови