Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Истинска история. Бог е винаги до нас!

Истинска история. Бог е винаги до нас!

Свидетелство на НадаЗдравейте!
Наскоро преживях нещо..което описвам като сън реалност сънувах ..но със цялата си сила се опитвах да отворя очи виждах тавана..виждах че вече е ден..прозореца и после съня отново ме завличаше. В този сън реалност преживях нещо страшно .. бях нападната..уплашена но и поучена. Не бях сама.

Сънувах че се намирам в улицата на дядо ми.. който преди няколко години почина. Но там все още живее вуйчо със семейството си. Сънувам..че седя на пейката с моите братовчедки и един човек от селото ..който по-принцип не спира да говори но в съня ми беше като страничен наблюдател и просто си седеше на пейката без да казва дума. Аз държах в ръцете си малкото куче на едната ми братовчедка. Не обръщах внимание на нищо докато не усетих..че кучето е много неспокойно гледаше ме с милите си очи все едно искаше да ми каже нещо и се свиваше още повече в мен като прибираше лапичките си по-навътре все едно се крие.

Последва леко скимтене и рязко местене в областта на ребрата и коремчето му все едно там нещо го ръчкаше силно и преди да мога да отреагирам пред нас се появи дядо. Дядо обичаше всичките си внуци ..но към мен имаше най-голяма слабост. Та ..той се появи пред нас но беше гневен сочеше къщата си и започна да говори.. как трудът му е съсипан как се е борел да направи тази къща и в какво състояние била сега. После видях няколко гроба и жена с дете които стояха до единия. Тогава някакво чувство в мен ми каза да не чета колко са гробовете и да извърна лицето веднага.. така и направих. В този момент осъзнах..че дядо е починал и че не трябва да е там. Видях че братовчедките ми са притеснени понеже той махаше с ръце и викаше тогава се изправих и му казах.. че тук не му е мястото и че изобщо не трябва да е тук казах му да се маха и да престане да вика. Той ме погледна със някаква злоба и ми каза "Така ли?" отвърнах му с "да" и пак му казах да се маха. След което той хвана ръката ми силно и започна да ме дърпа ..не бях толкова уплашена колкото изненадана от това и в момента в който започна да ме дърпа дядо се превърна в дим и просто изчезна.. като на негово място се появи голям черен демон.. който отвори широко устата си със големи ситни зъби които приличаха на сребърни иглички.. и последва страшен писък излизащ все едно от дебрите на ада.

Държеше ме здраво за ръката и пищеше зловещо срещу мен. Опивах се да се съпротивлявам ..а нещо ми казваше ..че трябва да се събудя все едно това беше последната ми надежда и че само ако се събудя ще се спася. Съпротивлявайки се усетих че съня се беше преплел до толкова с реалното и аз напълно истински точно в този момент се борех да се отскубна от това същество което продължаваше да ме дърпа. Започнах да се събуждам ..виждах тавана ..прозореца ..пердетата ..виждах че вън е вече светло и тогава демона пак ме завлече в съня където цялата картинка беше изчезнала и имаше само марак. А захвата му около ръката ми беше толкова здраво впил се ..че аз нямаше как да се измъкна от него. Бях сама и не знаех какво да правя освен да се дърпам ли дърпам а полза нямаше то продължаваше да пищи буквално на милиметри от лицето ми. Изведнъж се чух да казвам силно и ясно:

"Отче наш Който си на небесата! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето царство, да бъде Твоята воля..."

В този миг демона се превърна в пепел и изчезна съня също се изпари ..аз скочих от леглото и със всичка сила изревах уплашена. Бях потна и не знаех къде се намирам.. знаех само че не съм вече в съня че съм в реалното. Сърцето ми биеше като лудо .. разбрах че моя Бог ме е спасил при самото изричане на святата молитва че само малка част от нея ме бе избавила от дявола и от неговите демони. Знам само че когато имах нужда Бог беше до мен не ме остави а ми показа че не съм сама. Започнах да плача и да се моля.. плаках много благодарих на Исус благодарих му много пъти и колкото и да му благодарях пак не беше достатъчно ..защото Той направи нещо голямо за мен малкия човек.. именно защото за Него бях важна не бях просто малка а истински значима.

Това е истински преживяно .. както споменах дядо ме обичаше и не би ми сторил нищо лошо просто чрез него дявола се е опитал да ме примами. Разказах това на един близък и той се усмихна и ми каза защото трябва много да съм ядосала сатаната. Но това показва само колко незначителен е той пред силата Господна. Не се страхувайте и аз бях уплашена.. но това беше един добър урок за мен. Трябва да е урок за всички защото в модерния свят в който живеем и със всички удобства и улеснения.. от които сме заобиколени в ежедневието си .. ние си оставаме онези крехки и уязвими човеци които не трябва да забравят че са едно нищо без Бог. И че един ден всички тези модерни неща ще изчезнат просто ще се изпарят и човекът ще осъзнае ..че е просто един човек като всички останали без допълнителните си екстри.

ще се изпарят и човекът ще осъзнае ..че е просто един човек като всички останали без допълнителните си екстри. Няма да има нужда от скъпата си кола или каквато и да е кола..няма да се нуждае от накити..дрехи..телефон или пари ..ще се нуждае само и единствено от Бог защото Той е Истината..Пътя и Живота. Не се страхувайте от нищо страховете са породени от злото.. а то не съществува пред Божията сила. Бог обича всички и щом беше до мен когато Го повиках значи е до всички Вас.

„Понеже казваш: Богат съм, замогнах се и нямам нужда от нищо и не знаеш, че ти си окаян, нещастен, беден, сляп и гол” Откр. 3:17.

Бог е Любов!

- Нада :)


Всички права запазени © 2014. Препечатвания и препубликации само с разрешение:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Финансова подкрепа за християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови