Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Благодаря на Бог, че предотврати голям пожар - Свидетелство на Милена Иванова

Благодаря на Бог, че предотврати голям пожар

(Свидетелство на Милена Иванова)християни.ком

християни.ком

Искам да споделя с Вас моето свидетелство и искрена благодарност към Бог за това, което направи за мен и моята хазайка и сестра в Господа на 05 януари т.год.

Благодаря на Бог, че предотврати голям пожар, предизвикан от възпламенил се кабел на ел. инсталацията в жилището, в което живея. На 05 януари аз станах и започнах да се приготвям, за да отида на църква, но в последния момент се отказах, тъй като в съседната стая имаше невероятна миризма на обгорял кабел и нещо като мъгла.

Това много ме притесни и започнах да се суетя как да постъпя, тъй като беше неделя, ден за църква, имахме Господна вечеря и не ми се искаше да отсъствам. През това време моята хазайка тръгна за служба а аз останах и започна да търся къде е проблемът.

Малко след това се изключи единият от бушоните в жилището и аз вече бях сигурна, че наистина има проблем и то сериозен. Обадих се веднага на познати за да се консултирам с тях и да попитам за някой електротехник, който работи и в неделя.

Докато говорех по тел. чух шум от коридора и отидох да проверя какво става. Видях, че е избухнал пожар, който беше подпалил пералнята. След, което се обадих на пожарната и на съседите, които ми помогнаха в гасенето и всичко се размина само с една изгоряла пералня.

Благодаря на Бог, че опази живота ни и апартамента ни, защото всичко това можеше да се случи през нощта или във време, когато сме навън, а тогава щеше да е късно.

Благодаря за виманието!

С уважение: Милена ИвановаАко това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови