Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бог изцери сина ми от тумор

Бог изцери сина ми от тумор

(От: Диана Китова)
Получено по email.Бог изцери синът ми от тумор

Бог изцери синът ми от тумор

Здравейте, бих искала да споделя моето свидетелтво. Ако прецените, че е удачно мола ви публикувайте го в сайта си, за да могат повече хора да прославят Бог и да укрепят вярата си.

Казвам се Диана, бях на 14 години, когато се кръстих и съм израснала в църквата в Костенец.

Пиша това, за да ви разкажа на кратко една мноooго дълга и важна за мен история, за да ви благодаря за молитвите и най-вече, за да прославя Бог.

Може би преди време някои от вас са станали свидетели на моите призиви за молитва за синът ми Ники. Нашата борба започна през месец септември миналата година. Тогава детенцето ми беше диагностицирано за първи път. Оказа се, че 7-годишният ми син има тумор в мозъка. Мнението на лекарите беше, че този вид рак е крайно злокачествен и агресивен, че има голяма вероятност Ники да не преживее тежката мозъчна операция за отстраняване на образуванието или, че ако я преживее никога повече няма да бъде нормално дете. Освен това статистиката сочи, че средната продължителност на живота на деца в неговото състояние е 8 месеца. Слава на Бога, че не повярвах на тази кошмари думи. Да, шокирах се, уплаших се в първия момент, но Бог ми даде спокойствие и толкова сила и вяра, на каквито не съм предполагала, че съм способна. Вместо ужасните прогнози аз чувах: ”Ники ще бъде велик Божи мъж!”

Скъпи братя и сестри, за Ники, за мен, за целия ни дом времето започна да тече по един друг, непознат ни до тогава начин. Да планувам къде ще съм и какво ще правя след един час за мен беше повече от дръзко. Трябваше да се науча да живея с това, но нямаше време за учене, нямаше време за опити и грешки.

Много пъти в Словото съм чела, в църквата съм чувала „Довери се на Бог изцяло”. Е, Бог ме постави в ситуация, в която нямам избор да постъпя по друг начин. И това е прекрасно!

На толкова много неща ме научи нашия Свят баща.

Знаете ли, невероятно е, когато Словото оживява, когато вървиш и във всяка стъпка знаеш, усещаш, че Той е с теб! Любимите стихове от 23 Псалм придобиха един друг смисъл. Вече не звучаха само красиво, поетично, абстрактно… аз ги преживявах… „Да! и в долината на мрачната сянка ако ходя няма да се уплаша от зло; Защото Ти си с мене;

Имаше моменти, в които сякаш се връщахме назад – в изходно положение. След първите две операции в България, докато се опитвахме да уредим лъчетерапия, Ники получи рецидив, туморът отново се появи и Коледният ни подарък беше: „Няма смисъл да се оперира отново, съжалявам. Тук вече нищо не можем да направим” Уви, тук не може, вие не можете, но Бог може! Слава на Бог! Знаете ли как се намират 300 000 евро за 24 часа в наши дни? И аз не знам, до ден днешен не знам, но Бог ги осигури и на 2 януари Ники вече летеше за един от най-добрите световни центрове за лечение на рак - Хайделберг, Германия.

Днес след повече от едногодишна борба, с Божията помощ и безценната подкрепа на хората, които се молиха за Ники, след 8 операции, 5 сесии химиотерапия, 30 сесии протонна лъчетерапия, 20 ядрено-магнитни резонанса, 5 лумбални пункции, безброй кръвни тестове и прегледи при всевъзможни специалисти, скенери, ехографии, ЕЕГ-та, ЕКГ-та, ендоскопии и какви ли не изследвания още, чиито имена дори не мога да произнеса - НИКИ Е ЗДРАВ! Бог е велик! АЗ ВЯРВАМ - Туморът никога повече няма да се завърне !

От сърце благодаря на Бог за това изпитание! Научих толкова много за него, за духовните принципи, за себе си. Живеех потопена в Неговата любов. Няма по-прекрасно на този свят от това! Няма!

Първо трябваше да се смиря напълно. Безкомпромисно. Имаше момент, в който сякаш загубих всичко, което си въобразявах, че имам. Бях сама, в болница, в чужда страна, беше нощ, аз имах 40 градуса температура, беше ми студено и лошо, бях облечена в една мокра болнична нощница, не бях в състояние дори да се протегна, за да взема от шкафчето до мен чаша вода. Успях да повикам една сестра, която беше румънка, знаеше слабо немски и никакви други езици. Не разбираше какво й казвам, само повтаряше „nicht verschtein“. Бях в напълно безпомощно състояние. А на следващата сутрин в една друга болница на десетина километра от моята щяха да оперират Ники за шести път. Какво можех да направя? Какво притежавах? Какви сили, умения, таланти или знания имах? Имаше ли човек до мен, към когото да викам за помощ? Не! Не ! и не! Само Бог – но хора, да имаш Бог до себе си е повече от достатъчно. Живееш ли, умираш ли ако Бог е с теб всичко е наред!

Затова, когато дойдат изпитания – Радвайте се!

Както ни учи Бог в Деяния на апостолите 14: 22 като Негови ученици трябва да постоянстваме във вярата, и да помним, че през много скърби ще влезем в Божието царство.

1 Петрово 4:13 
но радвайте се за гдето с това вие имате общение в страданията на Христа, за да се зарадвате премного и когато се яви Неговата слава.
Римляни 12:12 
Радвайте се в надеждата, в скръб бивайте твърди, в молитва постоянни.

Лука 12:22 
Рече още на учениците Си: Затова ви казвам, не се безпокойте за живота си, какво ще ядете, нито за тялото си, какво ще облечете.
Исус Навин 1:9 
Ето, заповядвам ти: бъди силен и смел; да не се плашиш и да не се страхуваш; защото Господ твоят Бог е с тебе гдето и да идеш.
1 Летописи 22:13 
Ако внимаваш да изпълняваш повеленията и съдбите, които Господ заповяда на Моисея за Израиля, тогава ще благоуспееш. Бъди силен и храбър, не бой се, и не се страхувай.
  


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
-3 #1 Grigor 15-02-2015 16:20
Страхотна логика - Бог го е спасил, а не 8 операции, 5 сесии химиотерапия, 30 сесии протонна лъчетерапия, 20 ядрено-магнитни резонанса, 5 лумбални пункции, безброй кръвни тестове и прегледи при всевъзможни специалисти, скенери, ехографии, ЕЕГ-та, ЕКГ-та, ендоскопии :D Ебати промитите мозъци
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови