Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

НЕВЕРОЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ в католическата катедрала 'св. Йосиф'

НЕВЕРОЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ в католическата катедрала 'св. Йосиф'

(От: Катя Николова)НЕВЕРОЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ в католическата катедрала

НЕВЕРОЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕM в католическата катедрала „ св. Йосиф” – София

Днес 12.10.2013 след обяд по покана на моята приятелка Мария Terirem, посетихме едночасовия концерт в катедралата св. „Йосиф” в София. Не бях влизала в нито една католическа катедрала в България, но имайки вече опитност от Руската църква в Равена, влязох БЕЗ предубеждение.

Бог ми беше показал, че където и да се намирам, отворено ли е сърцето ми и търси ли Господ, Святият дух ме намира. И така, отидох със свободно сърце и ум и със започването на хвалението аз се озовах в Неговото присъствие. И...се случиха две неща, които не бях преживявала.

Първото беше едно НОВО за мен ПОЗНАНИЕ / казвам познание, защото като знание го имах, но познанието е вече лично преживяна и осъзната опитност/. За музиката. Музиката те ОТВЕЖДА там, откъдето е дошла! Ако Е дошла от небето, то тя те води там. Беше невероятно! Носех се все по-навътре в Сърцето на Бог, затворила очи...не можех, а и не исках да спра сълзите – все едно, нямаше да мога. В присъствието на Святия дух, в светлината на Неговата чистота и съвършенство, плътта не може да издържа и сълзите са тези, които ни очистват и позволяват да стоим в Присъствието Му. И тъй като в Неговото присъствие не мога никога да стоя изправена, единственото положение е да падна на колене. Бях седнала на скамейката, но и това не беше угодната позиция и за това се намерих на пода...на колене. Тогава се случи второто невероятно преживяване.

Тук искам да отворя скоба – да не бъда разбрана неправилно. Аз съм евангелистка; зная, че имам пряк достъп до Исус чрез Святия дух и НИКОГА не съм използвала светци или майката на Господ Мария като ходатай в молитвите ми. Уважавам светците, защото това са хора, които са имали служение дадено им от Господ и те са извършили това, в което са били призовани. Нищо повече. Обичам Мария като майката родила и отгледала моят Господ и като майка преживяла терзанията, униженията и кръстната смърт на Сина си. Жена, изпълнила на 100% служението дадено й от Бога. Толкова.

И изведнъж, носейки се на крилете на хвалението, което ме отвеждаше все по-навътре, все по-надълбоко в сърцето на Бога...в светлината, която озаряваше затворените ми плътски...но отворени духовни очи ...се появи тя – Мария. Бях изненадана, защото дори и мисъл не ми е минавало за нея. Бях се сляла чрез музиката със Святия дух и не мислех за нищо – тялото ми и душата ми бяха коленичили и славеха Бога. Тогава чух : „ СЛУШАЙ И СЛЕДВАЙ СИНА МИ!” И...образа изчезна. Но това, което усетих не мога да предам с думи. Просто НЕ съществуват думи, които да предадат едно преживяване в присъствието на Святия дух. Можеш само да съзерцаваш, да се радваш и да се наслаждаваш.

Когато излязохме, споделих с Мария Terirem за случилото се. Тя беше забелязала това, което е било видимо от вън, но не беше изненадана или учудена, тъй като вече много пъти е била свидетел на моите „странности”, когато съм била водена от Святия дух за едно или друго нещо. Учудената този път бях аз. Благодаря на Бога за преживяното, за благовремието, което имах. Благодаря и на моята приятелка, която ме покани и заведе. Господ да благослови нея и целият й дом.

Благословени бъдете и вие, моите приятели!

Катя Николова, 12 октомври 2013г.Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови