Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ПЪТЕПИС..../ Свидетелство за Свободата на духа/

ПЪТЕПИС..../ Свидетелство за Свободата на духа/

(От: Катя Николова)
Редакция: Венци ТоневскиКатя Николова

Изображение: Катя Николова

"ЗАЕДНО ПО ПЪТЯ КЪМ ИСТИНАТА, ЗА ДА НАСЛЕДИМ ЖИВОТА"

Вървях и гледах необятното синьо небе. Гледах къщичките по хълмовете на пред Алпите... Гледах заснежените върхове в далечината, там където се издигат величествените Алпи. Вървях и гледах....с очите и със сърцето си....

Вървях и гледах свободата, в която летеше душата ми... И сълзите сами започнаха да се стичат....Не ги спирах, не ги триех... Вървях и гледах. И си мислех:" Само до преди няколко дни не исках да изляза от къщата, където преминаха три години от живота ми.

Страхувах ли се от неизвестното? Или навика надделяваше? Не зная.... Знаех, че ТРЯБВА да затворя тази врата и да се обърна към НОВАТА отворена пред мен... "Направих го! Доверих се на Господ и...скочих в неизвестното...с мъничко човешки страх и с много сила дадена ми от Този, който ме е създал и знае кое е най-добро за мен.

И ето ме сега - вървяща в Неговата воля и с душа, летяща в Свободата дадена ми от Него. Вървях и...вече не мислех за нищо...Сълзите се стичаха и не ги спирах....защото осъзнавах, че Душата ми Е застанала на колене и се ПОКЛАНЯ пред Своя Създател....Така, както птиците....така както го прави Цялото ТВОРЕНИЕ към Нашият Създател...

Душата ми ще Те Слави и ще Ти се покланя, Господи! Да не отдръпнеш от мен Святият Си Дух! БЛАГОДАРЯ!!!

04.03.2013г.

Катя НиколоваАко това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови