Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Изобличението: 'Не съди това, което не разбираш' - Свидетелството на Катя Николова

Изобличението: 'Не съди това, което не разбираш' - Свидетелството на Катя Николова

(От: Катя Николова)
Редакция: Венци ТоневскиКатя Николова

Свидетелството на Катя Николова

Днес, неделя 26.05.2013 год. е първият ден от 23-та година, от както чрез водно кърщение сключих моя завет с Господ да Му служа.

И много и малко научих през тези години и...колкото повече започнах да се доближавам до Исус, толкова повече разбирам, че още НЕ Го познавам.

Но не за това става въпрос в моето свидетелство. А за това как, когато търсиш Истината...когато Бог отваря духовните ти очи, започваш да виждаш нещата така, както Той ги вижда...така, както Той иска да ги видиш и ти...

С Неговата Любов, с Неговият поглед, с Неговото Милосърдие и Справедливост. Преди два дни пристигнах в Равена и тъй като изпълнявам Неговото слово, аз потърсих църква, където мога да бъда в общение със Святият дух.

Защото Той присъства в събранието ”Защото, гдето двама или трима са събрани в Мое име, там съм и Аз посред тях. (Матея 18:20). И тъй като няма евангелска църква/все още/, Зорница реши да отидем в Руската православна църква. От опит зная, че когато търсиш Бог, Той присъства навсякъде, където има хора събрани в Неговото име. НО!

Научена бях, че в НИКОЯ църква, освен в Евангелската НЕ присъства Святият дух, тъй като иконите; свещичките, ритуалите...и така нататък ...НЕ са от Бога...Каква заблуда....Бог НЕ гледа на тези неща, а на сърцата! Кой за какво е дошъл! Свидетел съм и на много от моите братя и сестри, които идвайки на събрание, си излизат от него...без да са били докоснати, защото въпреки, че няма икони и свещички, сърцата им не са търсели Господ.

Когато влязохме, тъкмо беше започнала службата. За мен беше нещо ново и необичайно, гледайки кръстещите се хора и пеещият свещенник. И най-вече ПРЕДУБЕЖДЕНИЕТО, че това не е редно...Постепенно се заслушах и започнах да се моля – нещо, което правя, когато застана и отворя сърцето си пред Господ. Нали за това бях дошла...Деца тичаха и се смееха, родителите им шъткаха и се опитваха да ги усмирят...но децата...са си деца Исус ги обича, така както и нас – такива, каквито сме си...

В този момент Святият дух слезе със сила на мен. Не можех да стоя на крака и паднах на колене. От този миг материалният свят изчезна и аз гледах като от страни, не спирах да плача и да се моля. Като че ли виждах всяко едно сърце на това място и чувах мислите на присъстващите. Те бяха различни – едни търсеха Господ, други бяха дошли заради някой там, трети – защото „така се прави в неделя”...

Катя Николова

Тогава чух Божият глас:” Моли се, дъще, моли се за всяка една душа дошла да Ме потърси, дошла да Ми отдаде слава! Защото аз не гледам, така както вие гледате. Аз гледам сърцата на тези хора и познавам Моите. Тези хора можеха сега да са на пикник, да си пият кафето, да вършат своите работи. Но те са тук! Те са ОТДЕЛИЛИ от времето си, за да бъдат тук, да се срещнат с Мен. Всеки според това, което може и разбира, а Аз не искам повече от тях – единствено да Ме търсят и почитат. НЕЗАВИСИМО от начина, по който го правят, Аз преглеждам сърцето на всеки един. И ще събера Моите...Виж и дечицата, ТЕ са Мои. Докосни и благослови в Мое име всяко едно от тях.” И Бог направи чудо – всички дечица дойдоха едно по едно при мен и усмихвайки се, подадоха главичките си.

Беше невероятно! През сълзи станах и започнах да ги докосвам и благославям в името на Исус. Родителите приеха това усмихнати, като че ли разбирайки какво става.

А аз си тръгнах от там с едно НОВО познание за Божията любов – НЕ СЪДИ ТОВА, КОЕТО НЕ РАЗБИРАШ!

Катя Николова е администратор и координатор на интернет служението: "Божието Милосърдие".Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #1 ivi 16-10-2013 18:15
СЛАВА НА ВЕЛИКИЯ БОГ!!! СЛАВА НА ВСЕМОГЪЩИЯ!!! КОЛКО ВЕЛИКА Е ЛЮБОВТА МУ, КОЛКО ВЕЛИКА Е МЪДРОСТТА МУ, КОЛКО ВЕЛИКИ СА ПЪТИЩАТА НЕВЕДОМИ И ГОСПОДНИ!!!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови