Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Медиумът, Пияницата и Спасителят

Медиумът, Пияницата и Спасителят

(От: Тим Бренсън)
Превод и редакция: Роза Саронова
свидетелството достига до вас с любезното съдействие на КЛУБ 700Тим Бренсън

Тим Бренсън

CBN.com – Света на таро картите и гадаенето силно привличал Шийла Смит към себе си. В тийнейджърските си години тя започнала да има видения и сънища. Шийла си спомня: „Когато по телевизията показваха човек, който е изчезнал и го търсят, аз просто знаех дали е жив или мъртъв.“

Шийла вярвала, че с нейният „дар“ ще помага на хората и така те ще я приемат по-лесно. Но вместо това, всички я наричали „вещица“ и „куку“. Но тя открила одобрението на тези, които били въвлечени в окултизма. Изкривената представа, която Шийла имала за Бог я отблъснала от Единствения, Който можел да ѝ даде така жадуваният от нея мир.

„Чувствах, че Бог е Един много гневлив Бог.“, разказва тя. „Бях депресирана и много ядосана. Мразех света.“

Шийла се женила и развела два пъти. И двамата ѝ съпруга я малтретирали.

Тя казва: „Биеха ме. Изгубих всичко – дома, децата си ... Всичко, освен дрехите на гърба си.“

С течение на времето сънищата и виденията зачестили.

„Работех нощна смяна. Настъпването на ноща ме плашеше. Виденията и сънищата бяха толкова ужасни, че се будех крещейки от страх.“

Една нощ, Шийла решила да сложи край на всичко това. Грабнала шишенце с таблетки и един подарък, който Джордж нейният приятел ѝ бил подарил.

„Джордж ми беше дал една карта за игра – Дама Купа, на която беше написал: „Шийла, ти си кралица.“ Погледнах я и си помислих, че на някой все още му пукаше за мен, за това върнах обратно шишенцето с хапчетата в шкафчето.“

Джордж обаче, имал своите си проблеми и се опитвал да се справи с тях по своя си начин. „Хващах бутилката и се напивах.“, разказва той. „Бях изгубил всякаква надежда.“

Шийла и Джордж сключили брак. Но бидейки заедно те все още не можели да заличат болката си. Тогава Шийла си спомнила нещо: „Спомних си детските си години и как чувствах Бог тогава. Той излъчваше такава топлина. При Него се чувствах в безопасност и дори имаше един период, през който бях много щастлива. Осъзнах каква каша бях забъркала в живота си и помислих, че ако кажа достатъчно много пъти „Съжалявам!“, може би Той ще ми прости и ще ме приеме обратно при Себе Си.“

Всяка сутрин Шийла сядала на пода в кухнята, молела се и четяла Библията. За себе си – тя намерила надежда, но съпругът не искал да има нищо общо с това.

Казах ѝ, че нямам нищо против да прави тези неща, само не и в моето присъствие.“, казва Джордж.

Един ден, пред магазина за хранителни стоки те видели един бездомник в инвалидна количка. Той им казал, че бил гладен и те му купили храна. Изразявайки благодарността си, този мъж казал четири думи, които дълбоко пронизали сърцето на Джордж.

„Той ми каза: „Бог да те благослови!“. Той ми благодари толкова искрено. Скед като мъжа изрекъл: "Бо„ да те благослови!“, Бог наистина благословил Джордж.

Дълбоко разтърсен от тези простички думи, Джордж казал на Шийла да намери една добра църква. И тя намерила. Същата седмица те се срещнали с пастора, който им казал за Божията благодат и любов. И двамата приели Христос за свой Спасител.

Шийла и Джордж добавят: „Всичките тези 26 години, изпълнени с гняв и омраза просто се стопиха.“ „ Най-сетне получих мир.“, казва Шийла.

Джордж: „Почувствах такова облекчение. Сякаш целият ми товар беше отнет.“

Джордж никога повече не се докоснал до бутилката, а виденията на Шийла престанали. Днес, те знаят как Бог ги вижда.

„Той е любящ Бог, Който прощава.“, казва Шийла. „Той ме обича повече от всичко. Той умря за мен, защото ме обича толкова много.“


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този сайт се поддържа от дарения и всяко ще помогне за неговото съществуване и развитие. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови