Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Насърчение - от Виктория Борисова

Насърчение

(От: Виктория Борисова)


Насърчение - от Виктория Борисова

Господ Исус Христос

Здравейте! Казвам се Виктория Борисова и искам да споделя с Вас, как Господ бди над нас всеки час - ден и нощ!

Искам да споделя насърчението, което ми даде!

Миналата събота както и тази се чудех дали да отида на църква в неделя. Аз знаех, че ще отида, защото отдавна не съм пропускала, а пък искам и да отида именно защото се зареждам със сили за новата седмица в този свят - на грях и на лъжа! В главата ми се появяваха мисли, като от сорта "...сега защо да ходя, да ставам рано и без това почивам два дена в седмицата и пак да ставам рано..." както и други такива мисли, въпреки че аз си знам, че ще отида! В следващия момент на мисли си казвам " Остави ме! Махни се от мен! Ще отида! " , защото си знам кой ме тормози!

Тази събота обаче през нощта сънувах сън! В съня седях в една много малка стая, на една пейка. До мен беше майка ми и още няколко човека. Над главите ни имаше един огромен стар радиатор, който постоянно се променяше в червено, именно заради това, че постоянно се подклаждаше от хора на сатана. Аз го чувствах знаех, че е така. Въздуха беше задушен и горещ, постоянно усещах жестоко парене в душата и по кожата си. Чувството, че някой те тормози, че те измъчва и че те горят жив и ти нищо не можеш да направиш... обърнах се със сълзи към майка ми и й казах, че ИСКАМ ВИНАГИ ДА ХОДИМ НА ЦЪРКВА! Защото братя и сестри... това няма да продължи само ден или два, или седмица... това ще продължава цяла вечност и ние нищо няма да можем да направим тогава! Сега е времето в което да се подготвим за вечността! Благодаря на Господ, че ми показва правилния път всеки път и не ми позволява да се пусна от ръката му! Слава да бъде на Него! Амин! Бъдете благословени!

С надеждата поне вие да отразите думите ми и да достигнат до повече хора! :)Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови