Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Концертът

Концертът

(От: Шърли Декър)


В Божията къща с огледалата

Twinkle Twinkle Little Star

Когато светлините в залата изгаснали и концерта тъкмо щял да започне, майката се върнала на мястото си и открила, че стола до нея бил празен - детето ѝ го нямало. Изведнъж, завесата се вдигнала и прожектор осветил великолепното пиано Steinway на сцената. С ужас, тя забелязала малкият си син на клавиатурата да натиска невинно клавишите с един пръст, налучквайки мелодията на Twinkle, Twinkle Little Star (бел.пр. - известна песничка за деца - Блещукай, блещукай малка звездичке).

Точно в този момент великият пияно изпълнител излязъл на сцената, отишъл бързо до пияното и прошепнал в ухото на малкото момченце: "Не се отказвай. Продължавай да свириш!"

След което, известният Падеревски се навел напред и с лявата си ръка започнал да свири басовата партия към песничката. После, дясната му ръка се пресегнала над малкото дете и започнала да изпълнява игривото облигато. Заедно, старият маестро и младият начинаещ превърнали това, което би могло да се окаже една конфузна, ужасяваща ситуация в едно чудесно творческо преживяване.

Присъстващите в залата били като хипнотизирани. По-късно никой не можел да си спомни какво точно велият маестро свирил на пияното. Запитани, всички отговаряли: Twinkle, Twinkle Little Star.

Може би, така е и с Бога. Това, което ние можем да постигнем със собствени сили едва ли е толкова забележително и достойно за внимание. Ние даваме най-доброто от себе си, но резултатът не винаги е приятна за ухото музика. Обаче с ръката на Маестрото, нашият живот може наистина да бъде прекрасен. Следващият път когато поискаш да извършиш велики подвизи и дела, първо се заслушай внимателно. Възможно е да чуеш гласа на Най-Великият Маестро, Който шепти в ухото ти: "Не се отказвай. Продължавай да свириш!"

Нека чувствате прегръдката на ръцете Му и да знаете, че те винаги са там, помагайки ви да превърнете вашите слаби, посредствени усилия в истински шедьовър.

Запомнете - Бог не призовава тези, които са екипирани и въоръжени. Но екипира и въоръжава тези, които са ПРИЗОВАНИ.

Живота се измерва по-точно с това колко други животи си докоснал ти самият, а не с нещата, които си придобил. Бог да те благослови и да бъде с теб винаги! Амин!

Twinkle Twinkle Little StarАко това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови