Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бог никога не ни оставя! - Свидетелство на Диана Върбанова

Бог никога не ни оставя! - Свидетелство на Диана Върбанова

Свидетелство на Диана Върбанова


Бог никога не ни оставя! - Свидетелство на Диана Върбанова

Диана Върбанова

скъпи братя и сестри,
казвам се Диана и за мен Бог е направил много чудеса, въпреки че аз се бях оттеглила. Не посещавах събиранията, но продължавах да се моля у дома.

Аз ще споделя с вас само последното което е много прясно, още на 07.03.2013.г бях оперирана - каротис или запушени вени, и беше много сложна операция.

Отрязаха от вената ми 15 см и ми прикачиха някаква тръба, това е точно под ухото на самата шия, аз бях толкова уверена че Бог е там с мен.. Дори и не се страхувах, само се помолих и казах; Господи Исусе, аз се предавам в твоите ръце сега, знам че Ти Си тук до мен и аз ти благодаря, че ти ще ръководиш сега този лекар, които ще ме оперира.

6 дена след това бях съвършено излекувана. Тогава моят лекуващ лекар ми даваше 6 месеца живот а аз за 6 дена бях излекувана от моя Спасител Исус Христос.

Всичко мина нормално и сега се възстановявам полека лека.

казаха ми 1 .година ми трябва най-малко за пълно възстановяване, но аз знам че за моя Господ Исус няма невъзможни неща.

Най-вече бях страстна пушачка! Пушех на ден около 40 цигари, но чрез молитви Господ ми помогна и аз вече 2 месеца не пуша, и не ме трогва когато пуши съпругът ми или като ми дойдат гости и ме питат как оставих цигарите, защото аз ги палех една след друга!

Благодаря на Господа Исуса за всичко, което прави за мен.. Той е моят водител, Изцелител, Спасител..

Той е всичко за мен и аз няма да остана в нужда, Той е с мен и със всички нас. Слава на Господа Исуса Христа, амин, ако нещо съм сгрешила извинете ме, защото се притеснявах много докато пиша това мое свидетелство.

Нека Бог да ви благослови всички

Изпратено ни в социалните мрежи.


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови