Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бог ме излекува от двустранна гнойна пневмония

Бог ме излекува от двустранна гнойна пневмония

Свидетелство на Есмералда Метко


Бог ме излекува от двустранна гнойна ангина - пневмония

Есмералда Метко

Здравейте и от мен
казвам се Есме и съм на 25години. Когато бях на 6г. се разболях от Бог ме излекува от двустранна гнойна пневмония.

Приеха ме в Стара Загора в болницата и лекарите казаха, че аз няма да се оправя. Дадоха ми 6 месеца живот.

Закараха в Софийска болница, там получих сърдечна криза. Баща ми е пастор, тогава са се събрали 73ма човека и са се молели за мен.

6 дена след това бях съвършено излекувана. Тогава моят лекуващ лекар ми даваше 6 месеца живот а аз за 6 дена бях излекувана от моя Спасител Исус Христос.

Изпратиха телеграма от СоФия за татко да идва да ни прибере от болницата. Телеграмата я взе моята леля и когато отишла да я даде, нито баща ми нито сестра ми имали смелостта да я отворят. Мислели, че е дошла лошата новина и съм умряла.

Ревеики те отворили и прочели, че аз съм жива, напълно оздравяла и ме изписват, татко доиде да ни прибере и знаете ли как ни завари - коленичили с майка ми и затворени очи се молехме.

Аз на 6 години се молех и казвах Боже благослови родителите ми, семеиството ми и направи така че татко да дойде да ме вземе по бързо.

И така когато отворих очи видях татко пред вратата - плаче и ме слуша как се моля.. Благодаря ти Боже, че ми даде живот за да живея на тази земя. Сега те моля подготви ме за Твоето идване и помогни ми да заслужа Твоето Небесно Царство, и един ден да живея завинаги с Теб!

Изпратено ни в социалните мрежи.Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови