Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бог ме изцели напълно след катастрофа

Добави в Svejo

Бог ме изцели напълно след катастрофа

Свидетелството на Ани Кирилова


Как Исус дойде в живота ми

Свидетелство на Ани Кирилова

Братя и Сестри,
аз искам да свидетелствувам какво Бог направи с мен.

Казвам се Ани и съм на 17 години, преди около 4 Години аз катастрофирах както си идвахме от Църква.

Бяхме в колата около 5 човека и всички бяха ударени, но не така тежко както аз.

Аз бях ударена много лошо в бедрото и ме откараха в болница. Лекарите искаха да ме оперират защото имах страшни болки, даже те помислиха че е счупено и цяла вечер ми правиха снимки и изследвания.

Братя и сестри, на другия ден в 12:00 трябваше да ме оперират, лекарят дойде казва - това момиче трябва да се оперира, но тази операция е много тежка и не се знае дали ще оживее, а и тя няма достатъчно килограми и не даваме надежда за това дете.

Моите хора започнаха да се карат и да плачат, след това лекарят излезе от стаята и дойде пасторът, той е от Америка - много добър и дръзновен човек в Господа.

Дойде и каза на БАБА ми; - не се тревожете, тя няма да мине под операция, Бог е с нея... и след това започнали да се молят с баба ми доста усърдно.

Бог кава, че усърдната молитва ще избави страдалеца. Почти един час са се молили и лекарят дошъл, точно в 11:30 когато казал; - няма да я оперираме само със системи ще стои за момента.

Благодаря на Бог братя и сестри, без операция аз съм оздравяла, бях 1 месец на легло след това започнах да ходя, и до ден днешен нямам никакви Болки, нито оплаквания.

Направихме една голяма братска трапеза за Бог и аз обещах, че до като си затворя очите ще хваля и ще славя моят Бог и Цар, защото е велик баща и не оставя децата си.

Всичко това се случи в Полша, в столица Варшава. Бог е велик аз искам да насърча всички, които са в трудност и в страдания; обърнете се към Всемогъщия Бог, защото Тойнаистина не оставя никой, Той винаги е на помощ, извикайте към Него и ще ви отговори и ще ви покаже велики и тайни неща, които не знаете.

Бъдете благословени, амин!

Изпратено ни в социалните мрежи.Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #1 pe6o_kaputa 20-06-2015 20:42
ae stiga s tiq filmi plzz
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови