Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Как Исус дойде в живота ми

Добави в Svejo

Как Исус дойде в живота ми

Свидетелството на Юлиана


Как Исус дойде в живота ми

Как Исус дойде в живота ми
свидетелството на Юлиана

Здравейте казвам се Юлиана, на 23 години съм от град Пловдив. В момента живея в Дания. Искам да споделя на вас и на читателите на сайта моето лично свидетелство, как Исус дойде в живота ми.

Приех Исус за мой спасител, миналата пролет. Така живеех с майка ми, баба ми и дядо ми. Майка ми и баща ми се разведоха, когато съм била на 3 години ( сега съм на 23г.).

Така че израснах без баща, но да бъда честна никога не ми е липсвал. В момента сме в добри отношения с него, преди да замина за чужбина, се виждахме от време на време.

Майка ми след развода, се разболява и диагнозата, която й поставят е параноидна шизофрения. (ако се запознаете с нея, никога няма да предположите, че е болна от това).

Когато съм била много малка, майка ми е ходила дълги години на евангелска църква и мен е водила, но аз почти не помня. На фона на нейната вяра, нейните родители са били върли атеисти. Дори след като прави първата си криза, родителите й казват на докторите, че е ходила на "секта" и оттам можете да си направите извода. И така годините минаваха, аз разстях, нашите постоянно се караха за битови проблеми и никой не беше ми разказвал за Исус.

Спомням си, че съм чела детска Библия и един път, не помня на колко съм била, може би на 13-14 години, реших да чета Библията, обаче не разбирах, какво пише в нея и я оставих. Станах тинейджърка, без Исус в сърцето, се предполага как съм прекарала този период. Бягах от училище, пушех цигари и т.н. Позната история. Обаче през цялото време усещах винаги нещо зад гърба ми, което ме пази. И се чувствах неразбрана от връстниците ми. В смисъл, бях единак и винаги се отделях. Когато бях на 17 години, дядо ми се обеси в кухнята, беше голяма трагедия.

Той единствен работеше и разполагаше с парите. Майка ми и баба ми получаваха пенсия. Но аз знаех, че просто трябва да продължа.

По това време изживявах така нареченото разочарование от любовта. След това започнах работа, за да помагам на майка ми и баба ми.

Бях на 19 години, когато запознах с едно момиче, което е християнка. Ние бяхме колежки на тогавашната ми работа. В последствие, станахме много близки, имам предвид сякаш духът ми го разпозна това момиче. След това аз излезнах на квартира с нея и нейната сестра. Тя ми говореше за Бог, за Библията. И миналата пролет, просто една сутрин се събуждам и казвам на глас: "Искам Библия за рожденият си ден!"( защото тогава наближаваше).

В началото нямах намерение да посещавам църква, не обичам сбирки с много хора. Мислех си - ще си чета Библия и ще си гледам проповеди вкъщи. Обаче след като заявиш. че приемаш Исус за свой спасител, Святият дух започва да те променя. В същата година, 2012, лятото заминах за Дания с това момиче, с което живеех при нейната сестра. Малко преди това, Бог ми подари подарък за моето новорождение. Аз бях пушачка, не обичах да пия, но наистина обожавах да пуша. Осъзнавах, че е вредно, но не можех да спра. Наистина обичах цигарите, бях страстен пушач и въобще нямах намерение да ги спирам.

Обаче в един момент по естествен начин, започнах да ги намалям. И просто един ден, реших, че ще ги спра. И то просто стана, изведнъж без никакво усилие от моя страна. Слава на Бога! Цигарите не ми липсваха, все едно никога не бях пушила. Бях напълно свободна и изпълнена с любов. След това заминах за Дания, там Бог ме заведе в една невероятна църква, в която започна моето пътешествие с Исус. Дълго време нямах работа около 9 месеца, защото в Дания искат да знаеш датски език и в началото е малко трудно.

Искам да ви кажа, че Бог е невероятен родител, той се грижеше за мен, през цялото това време и аз не изпитвах затруднение или безпокойство. Алелуя! Преди три седмици една жена от църква ми каза, че нейната шефка си търси човек за работа в хотел. Отидох на интервюто и получих работата. Това е невероятно. Имам предвид, това не е просто някаква работа, аз знаех, че тази работа е директно от Бог.

Хората там са много мили. Хотела е малък и хубав, намира се близост до океана на много красиво и спокойно място. Всяка сутрин, когато чистя стаите, виждам слънцето как огрява океана и си казвам, колко са велики Твоите дела, Господи!

Вярвайте в Бога, в Неговата сила. Едно разбрах, когато се предадеш изцяло, себе си, живота си, притесненията си, Той е винаги с теб. Винаги! Амин!

Изпратено ни по email.


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #3 Yuliana7 12-12-2016 15:42
Цитит от Yoanna:
Bog da te blagoslvi Uliana Kade si v Dania i az jiveia v Dania ,
Shte se radvam da sesreshtnem :-)

В Копенхаген, ти?
Цитиране
 
 
+1 #2 Nansi 21-10-2014 20:13
Boy date blagoslovi :)
Цитиране
 
 
+2 #1 Yoanna 03-04-2013 23:05
Bog da te blagoslvi Uliana Kade si v Dania i az jiveia v Dania ,
Shte se radvam da sesreshtnem :-)
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови