Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Да живееш в тъмнина IIчаст

Добави в Svejo

Да живееш в тъмнина IIчаст

precious-testimonies

Достига до Вас с любезното съдействие на Precious-testimonies.com

Превод и редакция: Роза Саронова | Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


развод

Господи, моля Те, поправи поправи това, което сторих...

Когато му поставиха диагноза „рак“ и започна да ходи на химиотерапия, нещо в мен сякаш прищрака. Осъзнах как всичко, което правех беше ужасно грешно и зло. Буквално рухнах психически. Изхвърлих всичките си окултни книги, идолите и тетрадката, в която изписвах тъй-наречените sigils, както и всеки символ на власт, който притежавах. Опитах се да върна назад, да поправя това, което бях задействал, но чувствах, че не успявах. Тогава за първи път в живота си извиках към Бога: „Моля Те, поправи това, което аз сторих. Направих ужасна грешка.“ Тогава не вярвах в Бога, но не знаех как да постъпя по друг начин.

Няколко месеца по-късно аз се изнесох от къщата на баща ми и отидох да живея при майка ми. Вече бях на 18 и не я бях виждал от 5 години. (Баща ми в крайна сметка оздравя – отговорена молитва молитва може би?)

Майка ми беше станала новородена Християнка и се беше омъжила за вярващ. Когато се нанесох при нея тя беше бременна. За да мога да остана и да живея при тях, те ми поставиха едно условие – всяка неделя да ходя с тях на църква и да слушам проповедите. Правех това с неохота. По онова време си мислех, че Бог беше нещо като „thought-form“ (бел.пр. – това е картина в ума ни, било то съзнателна или несъзнателна. Възможно е да имаме мисли и идеи свързани с тази картина. Ако се практикува концентрация и медитация може да се научи да се виждат тези картини и образи. Точно тези „thought-form“, които подсъзнанието преработва стават наши физически преживявания. Умът комуникира в картини. Когато казаните думи съответстват на картината, която се предава, тогава комуникацията е добра.), излъчвана от толкова много хора и толкова дълго време, че беше придобила свой собствен живот в невидимият свят и претендираше за божественост. Реших вместо да стана Християнин да се потопя в източните религии, за които бях чел и преди. Осъзнах, че всички мои желания и страстта ми за сила и влияние бяха причинили страданието, което преживявах в момента. Разбрах и, че светът продължаваше да си съществува на въпреки тези неосъществени желания и че единственият начин да се измъкнеш от това беше да спреш да желаеш и искаш разни неща, и просто да се примириш със съществуването. Значи трябваше да се откъсна от света и така да избягам от омагьосаният кръг на искането и страданията. За това станах Будист.

meinKampf

Живота с майка ми нещо потръгна. Нашите близки взаимоотношения се бяха изпарили с времето, така си мислех аз, и сега тя беше една от тези луди Християнки. Хич не ми харесваше когато ми мелеше на главата, когато ми казваше как да постъпвам и какво да правя. Не ми харесваше и идея, че майка ми и новият ѝ съпруг щяха да си дадат сметка, че аз почти винаги съм напушен и че ще избухне голяма караница. Бях вече на 18 и нямаше нужда да живея с майка ми в някаква си каравана. За това реших да се изнеса и да ида и живея с приятеля си Уилям. Той живееше съвсем сам, в къща на два етажа, далеч в провинцията. Баща му го изоставил да се грижи за себе си след като Уилям бил изритан от училище, а майка му се беше самоубила в мазето на къщата. Уилям беше в същото объркано и отчаяно състояние, в което и аз бях, за това той с радост се съгласи да идада живея с него.

Моят приятел ми намери работа като бодигард в един стриптийз клуб. И той работеше там. Аз все още бях мускулест и силен (наследство от нео-нацисткото ми минало) и определено знаех как да всявам страх в хората. В крайна сметка отново се забърках с наркотиците. Спирах ги само докато се прибера в стаята си и после отново се напушвах. Един от наркодилърите в клуба също ме нае за лична охрана. Единственото, което мога да кажа за този период от живота ми е, че Бог определено се е грижил за мен и че ме е опазил. Получих тази работа, защото бияча преди мен беше в болницата, тъй като беше пострадал при едно сбиване между бандите, а моят предшественик беше застрелян при една гонка с коли. Моята работа обаче беше сравнително спокойно.

Не си спомням точно каква беше причината, но след като бях поживял известно време с Уилям, аз отново се върнах към окултните практики. Имаше нещо в това мазе, където майка му се беше самоубила, а и други хора бяха намерили смъртта си там (предишни собственици). В мен се прокрадна мисълта, че там долу трябваше да има някакво духовно присъствие. Също както глупавите тийнейджъри във филмите на ужасите, Уилям и аз слязохме в мазето, за да извършим спиритически сеанси и да се свържем с умрелите. Ние изискахме от духовете да ни се покажат (ей-така – да се позабавляваме). Бях уверен, че ако нещо се случи аз бях достатъчно квалифициран „манипулатор на енергия“ и щях да държа всичко под контрол. Колко погрешно съм мислил!

Сенчести фигури започнаха да се появяват из къщата..

(следва продължение)

От: Д. КоудиАко това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови