Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Слава на Бог! - свидетелството на Биляна

Добави в Svejo

Слава на Бог! - свидетелството на Биляна

Получено по email

Служение - пастор Пламен Петров

Не нам, Господи, не нам, Но на Своето име дай слава, Заради милостта Си и заради верността Си. Псалми 115:1

Здравейте,
Искам да споделя моето лично свидетелство за това което Бог е направил до сега в живота ми чрез служението на пастор Пламен Петров:

Познавам служението от 8 години. Отчаяно търсех такова служение, тъй като в живота на семейството ми има много клетви, магии, чародейство и окултизъм. И всичко това е по наследство - дори не знаехме в какво всъщност ни е проблема и защо винаги всичко е невъзможно за нас. Още при първите молитви получих освобождение от бронхит, за който пиех лекарства с години без никакъв успех. Една седмица бях здрава, после един месец - на антибиотици. И така постоянно. След като духът на бронхит ме напусна, от 8 години до сега не съм боледувала нито веднъж от по-сериозна кашлица.

Освен това страдах от безсъние в продължение на почти 20 години. Безсънието се влошаваше с времето, започнах да получавам сериозна загуба на паметта, което пречеше на обучението ми в университета и работата ми. Усещах как всяка нощ ада се отваряше и връхлиташе върху мен. Организмът ми тотално се изтощи от безсънието - често то беше пълно безсъние в продължение на месеци. Наложи се да започна да пия хапчета, към които се развива пристрастяване и които се пият цял живот...поне така казаха лекарите. Пиех 2 вида анти-депресанта всеки ден, тъй като лекарите смятаха че причината е депресия. Чрез служението на пастор Пламен, Бог ме освободи от безсънието. Бог разкри че причината за него всъщност е изговорена върху мен клетва когато съм била малко дете. Клетвата беше разчупена и от тогава нямам никакви проблеми със съня. Преди молитвата за разчупване на клетвата не можех без хапчетата, след това ги изхвърлих, защото вече не ми трябваха. От тогава минаха 4 години. Слава на Бога!

Имах и сериозни спънки в образованието ми - постоянно се случваха неща, които правеха завършването ми на каквото и да е образование невъзможно. Искам да благодаря на Бог, че чрез служението на Пламен за разчупване на проклятия, направи така че да завърша не едно, а 2 висши образования.

Също така имах служебни проблеми, които се повтаряха всеки път по един и същи начин. Въртях се в порочен, омагьосан кръг от който не можех да изляза. Слава на Бога, че разчупи и тази проклетия в живота ми!

И накрая искам да споделя личното си виждане, че силно осезаемата атмосфера на мир и любов по време на богослуженията на пастор Пламен не би могла да бъде дело на друг, освен на Святия Дух.

От Биляна


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал - hristiqni.com. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови